Serie A czas zaczac.
Fiorentina - Juventus
NO BET -
Obie druzyny oszczedzaly sie w swoich pucharowych wyjazdach remisujac. Obie druzyny oslabione - Fiora bez swojej gwiazdy Mutu do tego brak Jorgensena i Montolivo. Juve bez Andrade, Zanetti, Chiellini, Zebina, Knezevic i Nedveda(?). Obie druzyny na wysokim poziomie, ze znacznymi oslabieniami ... MOIM ZDANIEM ciezku tu przewidziec wynik tymbardziej ze jest to poczatek sozonu. Mecz moim zdaniem bedzie zaciety i wyrownany wiec 1 kontra czy mniejszy blad moze zadecydowac o przebiegu calego meczu.
Sampodria - Inter
2
, x2
Moim zdaniem Sampa oslabila sie w tym sezonie sprzedali cennych zawodnikow a jedynego moim zdaniem lepszego ktorego kupili to Stankevicius. O ile nie wiem jak Samp grali w pre-season to Inter wykazal sie ladna gra w ostatnim spotkaniu z Roma prowadzili spotkanie i przewazali na boisku mimo tego iz mecz po 90' zakonczyl sie remisem. Inter ma sporo nieobecnosci Adriano, Chivu, Samuel, Burdisso, Rivas, Dacourt, Vieira ale w ich przypadku lawa jest na bardzo wysokim poziomie wiec mysle ze nie staowi to dla druzyny wiekszych problemow a tymbardziej dla nowego trenera ???? .
Sklady przestawiaja sie nastepujaco
Sampdoria ???? 3-5-2)
Mirante, Campagnaro, Lucchini(60%)-Gastaldello(40%), Accardi, Stankevicius, Sammarco, Palombo, Franceschini, Pieri, Cassano, Bonazzoli(60%)-Del Vecchio(40%)
Inter ???? 4-3-3)
Julio Cesar, Maicon, Camciasso, Materazzi, Maxwell, Zanetti, Stankovic, Muntari, Balotelli, Ibrahimovic, Mancini
Podalem 2 i x2 poniewaz czyste typy sa na poczatku sezonu dosc ryzykowne, Inter powinien to wygrac spokojnie moim zdaniem, ale poczatek sezonu nie wiem jak Sampa sie sprawuje Mancini i Ibra sie nie zgrali jeszcze do konca, wiec jak kogos zadawala niski kurs na
podbicie (pewnie jakies 1.1 na x2) to polecam, jak nie to warto zagrac singla na 2 za 1.9 bodajze.
Tak ja to widze bynajmniej, oby sie sprawdzilo