Napoli v Borussia Dortmund
Borussia Dortmund 0,0,-0,5 kurs: 2,00 buk: Bet365

(edit po meczu: plaga nieszczęść spadła na Dortmundczyków)
Borussia Dortmund pow 1,5 gola kurs: 2,00 buk: Bet365

(edit po meczu: dobrze, że chociaż strzelili na BTS)
powyżej 2,5 i 3 gole kurs: 1,980 buk: Pinnacle
1/2
Nie bawię się w BTSy, różnie to może być. Skoro tak wszyscy mówicie o ofensywie Napoli, a w Borussi to sam wiem, overy wydają się logicznym typem. Stawiam, że Borussia strzeli co najmniej 2 gole i gładko pokona sos Napoli. Nie zapominajmy, że to druga najlepsza drużyna Europy, gra naprawdę świetnie, po początkowym okresie gdzie sam nie wróżyłem im sukcesów, dotarli się i grają z meczu na mecz lepiej. Co do Napoli nie wypowiadam się, nie znam tej ligi za dobrze, ale uważam, że stoi na o wiele niższym poziomie niż niemiecka. Typ na Borussię z małą podpórką na remis.
Atletico Madryt v Zenit St Petersburg
Atletico Madryt AH: -1 kurs: 1,95 buk: Bet365

Myślę, że nie będzie powtórki z dzisiejszego Sociedad i trzecia siła Hiszpani (na poprzedni sezon), zdobywca Pucharu Króla nie da się ruskim i pewnie wygra na własnym stadionie.
Zwycięstwo Atletico włączyłem także do kilku aku. Najpewniejszy moim zdaniem:
Atletico +
Barcelona +
Chelsa łączne AKU: 2,43 buk: Bet365

(edit po meczach: No i Chelsa znowu pokazała swoje "stare chimeryczne" oblicze)
Wszyscy gospodarze, wszyscy z lepszych lig niż goście. Największe drużyny świata. Dla mnie wystarczająca rekomendacja.
Chelsea v Base
Chelsea AH: -1,0,-1,5 kurs: 1,75 buk: Bet365

(edit po meczu: klasowa drużyna aspirująca na wygraną
LM, ze stanu 1:0 robi 1:2 i to z Szwajcarami - ŻENADA)
Ostatni mecz wyjazdowy Chelsy to zaskoczenie, przegrana z Evertonem. Wcześniej świetne mecze pod dowództwem Mourinho w tym o włos nie wygrana z Bayernem. Zespół gra rewelacyjnie, nowy trener przyszedł po to aby wygrać
LM i w pierwszym meczu tych rozgrywek powinien chcieć wejść z mocnym przytupem. Basel - dla mnie odkrycie zeszłego roku, mam wrażenie, że w tym sezonie gra trochę gorzej. O ile u siebie widziałbym jeszcze szansę na remis lub wygraną o tyle w Londynie nie potrafię sobie tego wyobrazić. Zespoły się niedawno poznały w
LE, gdzie Basel dwa razy przegrywał. Nauczyli się więc swoich taktyk i o ile wcześniej mógł jeszcze przemawiać na korzyść gości element zaskoczenia, teraz już tego nie będzie. W przypadku wygranej Chelsy tylko jednym golem, połowa stawki do zwrotu.
edit:
Napoli v Borussia Dortmund (BTS) + AC. Milan AKU: 2,17 buk: Bet365

(edit po meczach: no ten BTS był zagrożony)
AC Milan v Celtic
AC Milan AH: -1 kurs: 1,90 buk: Bet365

(edit po meczu: No to buki miały rację, a nie typerzy z forum. Kolejny raz udało mi się wygrać jadąc pod prąd forum)
Czytałem te wasze wszystkie opinie o kontuzjach, słabej grze Milanu w lidze itd, ale ja jednak idę pod prąd. Jaką Milan ma niby opcję jak nie wygranie tego meczu u siebie ? Mają się narazić na gorący teren w Glasgow ? Celtic już udowodnił grając na wyjeździe z Karagandy, u siebie są mocni, czego nie można powiedzieć o wyjazdach. Jeśli to była by taka straszna forma Milanu to buki niby miały by nie wiedzieć o tym, za to prawie wszyscy eksperci z polskiego forum ? No way ! To wczoraj na Man Utd było jakieś 1,80, na PSG 2,10 dzisiaj zaś na Milan 1,40. Oczywiście mamy przykład innej włoskiej drużyny, mianowicie Juventusu (kurs 1,30), ale widziałem ten mecz w całości (chyba jako jeden z nielicznych, bo na polskich kanałach go nie było) i powiem wam, że Juventus mógł to wygrać i 5:1, ale minimalizm + brak specjalnego zaangażowania + duże szczęście gospodarzy dały 1:1. U siebie rozjadą Kopenchagę. Wracając do Milanu idę pod prąd, ryzykuję, może reszta ma rację, ale trudno, zobaczymy. BTS w Napoli nie analizuję, tu się zgadzam z całą resztą forumowiczów.