>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

1 EURO bez depozytu z okazji EURO 2008 w Mybet

Status
Zamknięty.
X 41

xradzix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakie sa warunki wyplaty itd...

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
A ja nie mam 1EUR... trzeba dokonać jakiegoś depozytu?

aduss 5

aduss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obroot 3x 1.5 i wypłacasz

P 58

pyzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja nie mam 1EUR... trzeba dokonać jakiegoś depozytu?

Sprawdź pocztę, bo może nie potwierdziłeś rejestracji konta. Ja po rejestracji i zatwierdzeniu dostałem właśnie 1 euro. Jak dalej nie bedziesz miał to napisz do supportu, napewno tobie też przyznają bonus.

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Sprawdź pocztę, bo może nie potwierdziłeś rejestracji konta. Ja po rejestracji i zatwierdzeniu dostałem właśnie 1 euro. Jak dalej nie bedziesz miał to napisz do supportu, napewno tobie też przyznają bonus.

Po rejestracji odebrałem mail aktywacyjny i kliknąłem w link. Kod aktywacyjny automatycznie &quot;wpisał&quot; się w pole i kliknąłem &quot;aktywuj&quot;. Automatycznie przeszło mi do strony z metodami płatności.

Zastanowiła mnie jedna rzecz: kiedy teraz, już po aktywacji, ponownie kliknąłem w link aktywacyjny w mailu, pojawiła się strona, na której oprócz kodu aktywacyjnego jest jeszcze mniejsce na moje hasło, czego za pierwszym razem nie było..

Tak czy siak, bonusu nie mam i piszę do supportu :p

jabol 0

jabol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tu tyle slabych typów? ;d
Wypłata przez konto Moneybookers może nastąpić jedynie, jeśli wcześniejsza wpłata była dokonana tym samym kontem w ciągu ostatnich 120 dni.
FAJNIE ????
Do cholery jak ja mam to wypłacić jak minimalna wpłata z MB wynosi 5 euro a ja nie dysponuję taką kasą? :|

bjalyy 110

bjalyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
1e na koncie 1e na koncie [; dzieki za promo ????

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Informuję, że po wysłaniu maila do supportu Mybet, w odpowiedzi dostałem okrągłe pachnące 1EUR na konto, które pozwoliłem sobie natychmiast wykorzystać ;)

Wypłata przez konto Moneybookers może nastąpić jedynie, jeśli wcześniejsza wpłata była dokonana tym samym kontem w ciągu ostatnich 120 dni.

FAJNIE ????

Do cholery jak ja mam to wypłacić jak minimalna wpłata z MB wynosi 5 euro a ja nie dysponuję taką kasą? :|

5EUR = ok 17,5PLN... naprawdę nie dysponujesz TAKĄ kasą? ????

explosiv 0

explosiv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Ja niestety nie dostałem tego euro za rejestrację. Napisałem już do supportu ale na razie bez odpowiedzi. Mam nadzieję, że dostane ten bonus, bo chciałem dzisiaj zagrać a na BAH już wszystko przegrałem ????

Status
Zamknięty.