co wy tak wszyscy z tym udine ?? jezeli zagraja w Petersburgu tak jak z Lechem w Poznaniu to rosjanie już wykorzystają napewno więcej sytuacji niż Lech a wtedy 2:0 3:0 bardzo realne
Nie uważam aby sprawa awansu w dwumeczu Aalborg - M.City była już w 100% przesądzona. City to nie jest jakaś potęga nawet powiem więcej przeciętniak który nie miał zbyt wielu silnych rywali i dlatego wydaje się że jest mocny. Jedynym zespołem który w pucharach wygrał w Danii był Manchester United. Dla przykładu Deportivo zostało tutaj zdmuchnięte. Oprócz wyniku 3:0 posiadanie piłki wynosiło 72-28% na korzyść Aalborga a to o czymś świadczy. Zespół naprawdę w pucharach gra świetną piłkę. W lidze też im coraz lepiej idzie choć czasem głupie bramki tracą.
Być może Anglicy nie dadzą sobie odebrać awansu ale będą mieli ciężką przeprawę. Osobiście wierzę w awans.
bzdurą jest gadanie że Puchar Uefa się odpuszcza ! odpuścić to sobie można puchar krajowy ale nie PU gdzie po za wielką kase można sobie narobić choć by poźniej potencjalnych kupców ???? ( patrz Lech ) nie wiem co mają na celu takie wypowiedzi jak trenera Sant Etienne , może po to aby nie co uspić rywala i wprowadzić w zbyt wielką pewność przed meczem , nie wiem być może tak ale na pewno nie uwierze że mozna sobie odpuścić tak prestiżowe rozgrywki i to na dodatek w przypadku francuzów nie mają okazji w nich co rok wystepować ...