Bez przesady. Jakoś w pierwszym meczu czynniki, o których piszesz w przypadku tych zawodników nie miały miejsca. Ba, taki Rabiot w opinii wielu rozegrał jedno z lepszych spotkań w karierze. Tym bardziej teraz, mając taką zaliczkę nie powinno mieć to znaczenia. Ogólnie moim zdaniem czynnik psychologiczny, trema, stres i tego rodzaju historie są czynnikiem znacznie przecenianym w przypadku gier zespołowych (nie mówię tutaj oczywiście o konkursie jedenastek np).Panowie czy Trapp , Meunier , Marquinhos , Kurzawa , Rabiot grali w trakcie swoich karier naprawde ważne spotkania ? o ogromną stawke ? czy nawet Draxler czy Matuidi ? Ba nawet Cavani ? coraz bardziej wydaje mi się , że PSG może żeżreć trema i brak obycia w takich bojach.Bo co innego umiejętności a co innego doświadczenie i sprzedanie tych umiejętności na boisku
Panowie! Skończcie tę napinkę na awans Barcelony!Panowie czy Trapp , Meunier , Marquinhos , Kurzawa , Rabiot grali w trakcie swoich karier naprawde ważne spotkania ? o ogromną stawke ? czy nawet Draxler czy Matuidi ? Ba nawet Cavani ? coraz bardziej wydaje mi się , że PSG może żeżreć trema i brak obycia w takich bojach.Bo co innego umiejętności a co innego doświadczenie i sprzedanie tych umiejętności na boisku
Napoli potrafiło zagrać jedynie 45 minut dobrze, w 2 połowie już Real pełna kontrola meczu. Graty dla tych co typowali na Real i są na plusie lecz chyba więcej było tych którzy stawiali na Napoli.Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzia: 20:45
Spotkanie: Napoli - Real Madryt
Typ: 2/obie strzela
Kurs: 3,40
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Przed nami mecze rewanżowe ligi mistrzów, już we wtorek pierwsze dwa spotkania, Arsenal - Bayern (tutaj wszystko rozstrzygnięte) i właśnie Napoli - Real i ja przy okazji przybliżę nam trochę to drugie spotkanie.
Na początku najważniejsza wiadomość obie ekipy nie mają problemów z kontuzjami w zespole, wszyscy najlepsi piłkarze gotowi do gry a co za tym idzie trenerzy z bólem głowy na kogo postawić.
Moi przedmówcy stawiają na wygraną Napoli ja jednak postawię w tym meczu na Real a dlaczego? Nie zapominajmy, że Real Madryt jest NAJLEPSZĄ NA ŚWIECIE DRUŻYNĄ W KONTRATAKACH... i właśnie tutaj upatruję wiele wiele okazji na strzelenie gola przez Real. Napoli MUSI atakować od 1 minuty, mają przecież do odrobienia 2 bramki a to będzie świetna okazja dla Realu na szybkie ataki.
Obie ekipy ostatnie spotkania nie grają najlepiej, Napoli na 5 ostatnich meczy, 3 porażki i 2 zwycięstwa, Real natomiast na 5 ostatnich meczy 3 zwycięstwa 1 remis i 1 porażka ale te wygrane no nie były przekonujące. Dopiero w ostatniej kolejce obie ekipy w końcu pokazały dobry futbol, Napoli ograło Romę 2:1 na wyjeździe co jest nie lada wyczynem zaś Real ograł Eibar aż 4:1.
To, że obie drużyny strzelą w tym meczu to jestem praktycznie pewny i tutaj raczej wszyscy się zgodzą lecz ja typują końcowe zwycięstwo jednak drużyny gości, którzy nie oszukujmy się, są dużo bardziej doświadczeni w tego typu meczach.
Pierwszy mecz Real nie pozostawił złudzeń ekipie z Napoli ogrywając ich pewnie 3:1 i gdyby nie pomyłka K. Navasa w tym meczu było by 3:0 i spokojny rewanż. Ta 1 bramka jednak daje nadzieje.
Przewidywalne składy obu ekip:
Napoli (1-4-3-3): Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Hamsik, Zieliński, Diawara - Insigne, Mertens, Callejon
Real (1-4-3-3): Navas - Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal - Kross, Casemiro, Modric - Ronaldo, Benzema, Bale
Powodzenia.
żartujesz prawda? czy chodzisz do gimnazjum? (bo jeśli tak to może i lepiej że je likwidują hehe)Panowie czy Trapp , Meunier , Marquinhos , Kurzawa , Rabiot grali w trakcie swoich karier naprawde ważne spotkania ? o ogromną stawke ? czy nawet Draxler czy Matuidi ? Ba nawet Cavani ? coraz bardziej wydaje mi się , że PSG może żeżreć trema i brak obycia w takich bojach.Bo co innego umiejętności a co innego doświadczenie i sprzedanie tych umiejętności na boisku
Ludzie, ale o czym tu dyskusja?
Fani i antyfani Barcy probuja na sile kogos przekonac do danego typu
Pamietajcie, ze kursy na awans sa potezne co obrazuje jakie maja szanse
Chca grac za te pare zloty awans Barcy to niech graja, ich sprawa, ale na sile szukac jakichs dziwnych argumentow przeciwko Barcelonie i PSG to lekki kabaret.
No właśnie - zagra DiMaria ? Ktoś pisał o jakiś jego problemach zdrowotnych, coś więcej ? Dla mnie to kluczowy zawodnik PSG, nawet bardziej niż Cavanii.Według mnie warty pogranie jest także over PSG 1.5, jesli w składzie zobaczymy Di Marie.