chyczy
Użytkownik
Ma ktoś może info NT składu Napoli? Bo kurs 2.9 na ich czysta wygrana to sztos, jeżeli chociaż jedna połowę zagrają normalnym składem.
Przeczytałem Twój nick i liczyłem na fajny typ dot. Chelsea dzisiaj. No i w sumie z niczego skleiłeś coś, co ma spory sens. Na pewno nie warto stawiać wygranej The Blues, bo kto wie, czy nie padnie jakiś remis (trzeba oszczędzać siły na dalszą część sezonu). A co do CHO to wszystko się zgadza, takie mecze jak ten z Dynamo to dobra okazja żeby się pokazać, bo wiadomo, że w hierarchii zespołu jest niżej od Williana oraz Pedro.Ode mnie coś na szybko po sprawdzeniu składów. W pierwszym składzie Chelsea z Dynamem wyjdzie Hudson-Odoi. Na Stamford Bridge potrzebował 12min żeby ustrzelić bramkę. Młody, krzepki, ma dużo do udowodnienia. Na pewno zrobi dziś sporo zamieszania w obronie Ukraińców. W tym sezonie ustrzelił już 3 bramki w Lidze Europy, dziś pora na następną.
Caluum Hudson-Odoi zdobędzie gola TAK 4,0 fortuna
obieJa jestem ciekaw którego zespół się pożegna z Liga Europy Benfica czy Arsenal. Oba zespoły pod toporem.
6 żk, 93' Guedes, 94' GameiroOrientuje się ktoś ile w końcu było kartek w Krasnodarze? Mam na jednym over 4,5 na drugim over 5,5 fortuna już rozliczyła jakoby były 4 kartki, a w doliczonym napewno była jeszcze jedna bo oglądałem za faul i gość chyba powinien dostać za zdjęcie koszulki po golu czyli 6 kartek. Livescore mówi 4, sofascore 6.
Dlaczego tak uważasz ? Mógłbyś rozwinąć swoją myśl ?Granie różnych . Nigdy tego nie pojme