@Nole sorry, ale nic nie wynika z tej analizy

Żadnych argumentów na Liverpool nie widzę napisanych... ponadto
Awans Liverpoolu dalej otwiera w zasadzie drogę na win w tych rozgrywkach. W moim odczuciu to będzie najsilniejszy zespół, który zostanie. Bvb, aby awansować dalej musiałaby strzelić dwa gole dzisiaj
Czy aby na pewno? Dortmund jest lepszym zespołem, a nawet gdyby Liverpool awansował to nie zapominaj o Sevilli czy Villareal. Hiszpanie mają patent na
LE.
Mecz zagadka na Anfield, ale to dobrze, bo to wróży masę emocji. Liverpool obecnie to średniak, wypadł im Jordan Henderson do końca sezonu.
Tuchel rotował w Bundeslidze w Derbach Zagłębia Ruhry z Schalke, a to dużo mówi o motywacji i zaangażowaniu w dzisiejszy mecz. Sama magia Anfield nie wystarczy skoro zespół jest chimeryczny, bo tak naprawdę nie wiadomo jak LFC zagra tym razem...
Ja się skłaniam ku awansowi Dortmundu mimo wszystko, ale tego nie gram.
A zakładanie, że BVB nie strzeli dwóch bramek, hmm dlaczego niby nie? ????
VS
Sparta Praga - Villareal
Typ: Powyżej 10,5 rzutów rożnych @ 2,00 Rivalo 
10 rożnych ????
W pierwszym meczu 10-2 w rożnych dla Villareal. Sparta już w tej edycji
LE pokazała, że w jej meczach rzuty rożne to częsta sprawa.
Przy okazji meczu Sparta - Lazio sam wyliczankę taką pisałem.
Sparta Praga - Thun 9-1
Thun - Sparta Praga 3-3
Asteras - Sparta Praga 3-10
Sparta Praga - APOEL 6-4
Schalke -Sparta Praga 6-5
Sparta Praga -Schalke 8-8
Sparta Praga - Asteras 10-4
APOEL - Sparta Praga 6-7
Sparta Praga - Krasnodar 8-2
Krasnodar - Sparta Praga 8-3
Do tego potem można dodać kolejno
Sparta Praga - Lazio 3-7
Lazio - Sparta Praga 12-4
Villareal - Sparta Praga 10-2
Sparta ma taki wynik, że musi odrabiać, więc sądzę, że zaatakują. Villareal potrafi bronić więc tutaj szansa na rożne. A gdyby Sparta strzeliła gola na 1-0 to wtedy Villareal musi cisnąć. Wynik 2:1 z pierwszego meczu daje te możliwość, że jeden gol potem wiele zmienia w rewanżu, toteż liczę na ciekawy mecz pod tym względem.
Hiszpanie przewidują takie składy dziś: