Zapraszam do pisania swoich przemyśleń i podawania typów na to jakże ciekawe i miejmy nadzieję emocjonujące i historyczne dla nas spotkanie! :smile:
Warunki są były i będą równe dla wszystkich. Lech też za często nie gra na kartoflisku. Braga skorzysta , ale i Lech skorzysta. Będzie się lepiej bronić ???? Zobaczymy , ciężko będzie ale właśnie w tej chwili Braga pokazała , że o gola u nich ostatnio nie jest trudno ( właśnie Ferreira wpakowała im brameczkęNie wiem może i lepsza płyta pomoże Lechowi ale wiem jedno na pewno pomoże Bradze bo na takim boisku jak zagrali w czwartek to za często nie grają
Legia oni tak słabo zagrali że jakby ten mecz był pokazywany w jakimś innym bardziej uznanym kanale sportowym niż TVP Sport to śmiał bym sądzić że ta grą skrzywdzili ten kanał
Kursy na Bragę są w granicach 1,70-1,75 na czystą 1 więc lepiej to próbować niż awans Lecha.Jak bym miał kombinować z awansami to grał bym na Portugalczyków bo to co dzisiaj widziałem i to w tej śnieżnej kopaninie nie można nazwać dobrym występem Poznaniaków.Braga może i ma plagę kontuzji ale u siebie na normalnej płycie będzie inna bajka.Nie wiem może i lepsza płyta pomoże Lechowi ale wiem jedno na pewno pomoże Bradze bo na takim boisku jak zagrali w czwartek to za często nie grają
Nie że mam pretensje ale spotkanie stało na żenującym poziomie.Dlaczego ty ciągle narzekasz, kiedy nie przeczytam twojej wypowiedzi to o wszystko masz pretensję
Co masz do TVP Sport, kanał jak każdy inny, pokazuje wiele ciekawych meczy miedzy innymi w tym roku pokarze finał Pucharu Hiszpanii czy Super Puchar Hiszpanii, prawdopodobnie będą to mecze pomiędzy Realem, a Barceloną, co komentatorzy ci nie pasują, Kołtoń w czwartek był lepszy bo tak się pod jarał, że był podważeniem tego, że piłka była pomarańczowa. Mówisz że typował byś awans Portugalczyków i argumentujesz to czystą płytą i co myślisz że Lechici na dobrej nawierzchni będą grac tak samo jak na śniegu, a Braga zagra niesamowitą piłkę, w ogóle grałeś kiedyś na śniegu. Braga ma plagę kontuzji, dokładnie się nie interesowałem ale ilu 10 piłkarzy nie zagra więcej, wiec na jakiej podstawie twierdzisz, że jak ściągną piłkarzy z 3 ligi to będą lepsi od Lecha. Lech zagrał słaby mecz ten w LE i ten z Polonia ale trzeba chłopakom darować bo to jest dwa mecze po przewie, rewanż będzie trzeci to może chłopaki z Poznania się wczują i już zagrają dobrze, bo wcale trudne zadanie przednimi nie stoi, mają zaliczką, a Braga nawet bez osłabień była ekipą na poziomie Lechitów, przecież ich wyniki w LM nijak się mają do wyników Lecha w LE, bo co oni takiego zrobili wygrali za Arsenalem, który w tamtym okresie grał słabo i natracił punktów ile się dało.
Według minie szanse są zbliżone, lecz minimalnie skłaniał bym się ku Lechowi tak 60-40 :razz:
A ty Legia zmień nick na Kolejorz ????
Ja mam rodzinę w Krakowie i nie trawię tych dwóch klubów stamtąd a Ty jesteś kolejnym kibicem sukcesu więc życzę powodzenia