Lokomotiv Moscow - Athletic Bilbao 2:1 
Proponowany typ: x2 kurs: 1.53
Poldziu250 ja bym nie patrzył na statystyki bo liga Rosyjska różni się od Hiszpańskiej.
Bilbao jest dobrą drużyną gdzie po 21 kolejkach zajmuje 6 miejsce z 30 pkt ze stratą 2 pkt do Espanyolu i Levante i dziwi mnie kurs 2.90 na nich, powodem tego może być że grają na wyjeździe i jakie warunki będą panować w Moskwie.
Lokomotiv po 30 kolejkach zajmuje 4 miejsce z 53 pkt.
-------------------------------------------------------------------------------
Ajax Amsterdam - Manchester United 0:2 
Proponowany typ: x2 kurs: 1.28
dla bardziej odważnych 2 po kursie 2.10
To więc teraz opiszę drugi mecz tej pary
Manchester: w lidze zajmuje 2 miejsce z 55 pkt po 24 kolejkach, gdzie w tym 17 wygrali, 4 zremisowali i 3 razy przegrali. Ich stosunek bramek wynosi 59-24, czyli +35.
Manchester walczy o mistrzostwo Anglii, gdzie najpoważniejszym rywalem jest lokalny rywal City, który przewodzi w tabeli z przewagą 2 pkt.
Kurs na wygraną gości jest bardzo ciekawy i moim zdaniem warty grania, tylko nie wiem jak Czerwone Diabły zaprezentują się dziś w lidze gdzie na Old Trafford podejmować będą FC Liverpool. Po ostatnim meczu ligowym z londyńską Chelsea pokazali że potrafią się podnieść przegrywając 3-0.
Ajax: w lidze zajmuje 6 miejsce z 34 pkt po 20 kolejkach, gdzie w tym 9 wygrali, 7 zremisowali i 4 razy przegrali. Ich stosunek bramek wynosi 49-30, czyli +19.
Ajax jest to dobra Holendereska drużyna i stać ich na lepszą pozycję w lidze. Wyżej nad Ajaxem są drużyny takie jak: Feyenoord, Heerenveen, Twente, AZ, PSV. Myślę że, Ajax nie wygra w tym meczu.
-------------------------------------------------------------------------------
Stoke City - CF Valencia 0:1
Proponowany typ: 2 kurs: 2.55
dla mniej odważnych x2 po kursie 1.43
Stoke w lidze zajmuje 12 miejsce z 30 pkt po 24 kolejkach, gdzie w tym 8 wygrali, 6 zremisowali i 10 razy przegrali. Ich stosunek bramek wynosi 23-36, czyli -13.
Natomiast
Valencia w lidze zajmuje 3 miejsce z 37 pkt po 21 kolejkach, gdzie w tym 10 wygrali, 7 zremisowali i 4 razy przegrali. Ich stosunek bramek wynosi 31-22, czyli +9.
Dziwi mnie tak wysoki kurs na gości, gdyż w lidze zajmują wysoką 3 pozycję ze sporą stratą do Barcelony(11 pkt) i Realu(18 pkt) i przewagą 5 pkt nad 4 i 5 miejscem. Valencia będzie chciała utrzymać tą pozycje i zajść jak najdalej w
LE, natomiast Stoke moim zdaniem i tak już daleko zaszło w
LE i uważam że bardziej skupią się na lidze. Spadek im nie grozi, ale będą chcieli w lidze jak najlepszą pozycje zająć, a w Lidze Europy pokazać się z dobrej strony. Uważam że Stoke na tym etapie rozgrywek zakończy
LE.