>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

1,11 - 90,09% by Vro

V 2

vro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mój system polega na obstawianiu zakładów live.
Gram over 0,5 gola przy kursie 1,11 (oczekuje na ten kurs).
Dlaczego? Ponieważ wg statystyki co 10 mecz mi nie wejdzie, czyli i tak będę na delikatnym ✅
W dodatku wspomagam się kilkoma założeniami, oto one:
- Tylko ligi bramkostrzelne (top 200 z http://www.soccervista.com/soccer_leagues_ordered_by_under_over_15_goals.php)
- Tylko drużyna u siebie, która w poprzednim meczu nie trafiła bramki (jeżeli wyjazdowa także nie trafiła - odpuszczam mecz)
- Dobieram drużyny, które w poprzednich meczach między sobą dosyć często notowały over 2,5 (ponad 50%, maksymalnie jeden wynik 0-0 przy wielu spotkaniach)
- Gospodarz faworytem
Gram all in do uzyskania 50% kapitału (4 mecze) i znowu od początku

krótki test:
http://zapodaj.net/944e42ce5df7b.png.html

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale w ligach TOP bramkoszczelnych kurs 1,11 rzadko bywa

V 2

vro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dopiero mi w 2 przypadkach (wyżej nieuwzględnionych) bramka wpadła przed kursem 1,11 także nie jest źle ????

bonaventura 270

bonaventura

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mógłbym Ci spróbować wytłumaczyć, dlaczego ten dobór spotkań (zwany systemem) jest sponsorowaniem bukmachera, ale mam inną propozycję - przekonaj się sam.
Jak? 200 typów, mogę się założyć z Tobą, że po tym czasie (nie ważne jak grając, metoda dowolna) na overy 0,5 będziesz na minusie. I to po kursie 1,10.
Czyli możemy wpłacić do przedstawiciela forum kwoty: Ja 1000zł, Ty 100zł - jeśli Ci się uda, zgarniasz pulę. Co Ty na to? Oferta zdecydowanie lepsza niż ta u bukmachera ;)

V 2

vro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robię to wszystko for fun, także bez obrazy ale podziękuję za Twoją propozycję...
Wątpię, że w ogóle zagram 200 meczy :p

adirave 58

adirave

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
Kolego nawet na 10% nie jesteś pewien tego co robisz? To po co w ogóle podejmować jakiś wysiłek skoro nie chcesz tak wysokiego kursu przyjąć?

V 2

vro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może chce sobie dorobić stówkę i dać spokój ;) wyluzujcie. Podałem jakiś sposób na gre i tyle. Nie musicie tu zaglądać :*

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
medek +1 Punkty (dobre podejście)
bonaventura 270

bonaventura

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
To nie jest atak na Ciebie tylko próba uzmysłowienia, że to nie ma sensu ????
Jeśli jest jak mówisz i chcesz dorobić, to jest tylko jedna opcja.
Gra all-in wszystkiego, co uważasz za słuszne - unikaj jednak kursów &lt;1,1 na live.
Powodzenia ;)

V 2

vro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki ;) dlatego gram minimum 1,11.
Zobaczymy co z tego będzie.

bonaventura 270

bonaventura

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dzięki ;) dlatego gram minimum 1,11.
Zobaczymy co z tego będzie.
Po chwili, jak uzmysłowiłem sobie, że to nie była ironia - po prostu się uśmiechnąłem ;)
No nic, w takim razie raz jeszcze życzę powodzenia i uczenia się na błędach :p
PS. Pamiętaj, że jak tylko osiągniesz cel, wypłać wszystko i wydaj te pieniądze rozsądnie ;)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proponuję ci na papierze stawiać kontry dla tych spotkań (under 0.5) i po 200 typach zobaczysz co lepiej wyjdzie.

adirave 58

adirave

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
Pytanie z podobnej beczki, szczególnie do osób które mają doświadczenie w grze over 0,5.
Nie myśleliście aby grać cały czas ten over 0,5 z tym że w wariancie 2-progowej progresji. Tematu stawkowania, doboru typów i kapitalizacji zysku nie ruszam. Chodzi tylko o to, żeby po wtopie zagrać za 7,8 krotność (może być mała strata) wcześniejszej stawki w celu odrobienia tej &quot;stówy&quot; a potem grać jak wcześniej. Lipa następuje po 2 wtopach pod rząd. Aby odrobić potem takie 2 pudła pod rząd należałoby 2 razy zaczynając od 100 trafiać ok 15 razy pod rząd przy kursie 1.1. Na tym forum były Asy co trafiały i po 40 pod rząd jak dobrze pamiętam. Tak więc pytam, kto z Was nie trafił over 0,5 2 razy pod rząd? Przy jakiej próbie typów? pozdro ;)

S 10

syyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kosmos
Tak więc pytam, kto z Was nie trafił over 0,5 2 razy pod rząd? Przy jakiej próbie typów? pozdro ;)

ja nie trafiłem 4 razy z rzędu i to wcale nie na pałe

adirave 58

adirave

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
No takich cudów to się nie spodziewałem. Jeszcze powiedz, że w pierwszych 4 typach? Na prawdę są tu talenty. 4 razy z rzędu trafić CS i jeszcze analizować - gościu szacun.

J 9

jakubmistrz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
02.03.2013
Legia-Belchatow : pierwsza (@home) z ostatnia druzyna
Sporting-Porto : Porto srednio 2,5gola na mecz, sporting w beznadziejnej formie
ogolnie polecam do przesledzenia forum punterslounge gdzie ludzie na graniu over 0,5 przegrywaja nawet dopiero na 500ym meczu ????

V 2

vro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polska - Liechtenstein ✅
start: 21:00

postawione dopiero w 42&#39; ????

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sint-Jans Molenbeek, BE
No takich cudów to się nie spodziewałem. Jeszcze powiedz, że w pierwszych 4 typach? Na prawdę są tu talenty. 4 razy z rzędu trafić CS i jeszcze analizować - gościu szacun.

jaka roznica czy w pierwszych czy 15616156316435163516851 ?

pograj za real szmal i pogadamy jak prze... a na pewno prze...