>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

1-10% zysku na 99.9 % (bo nie ma pewnych systemów)

A 0

acdc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
mam fajny sposób jak zarabiać 1-10% .
Mianowicie :
Gramy na żywca załóżmy że jest remis czekamy na ostatnie 5 min w tedy kursy na remis mniej więcej wynoszą 1.10-1.03 zł więc w ostatniej minucie(3min) stawiamy 100zł w tedy wygrywamy 5 zł .
Potem powtarzamy to śr. 4 razy dziennie przez 5 dni i mamy 100% zysku ..
Wiem nie ma tak łatwo , mogą zdarzyć się wpadki , ale to się zdarza bardzo , ale to bardzo rzadko ...
Powiedzcie co o tym myślicie ????

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
myslimy ze zostales milionerem i zalujemy ze sami nie wpadlismy na to wczesniej ????

A 0

acdc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
a czy ja napisałem ze jako 1 na to wpadłem ??
Wiem ... nie przeczytałem innych postów (starszych) , teraz już wiem , że na 100% nikt na to nie wpadł przede mną (iro..)

dejf 98

dejf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na livie grają tysiące osób ????
byli na forum też tacy co dochodzili do milionów wirtualnych ;p a potem na 1 meczu przegrywali to ????

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba żartujesz z taką grą. 99.9% pewności wygranej?
Chcesz to obstawiać w bwin, bet365? To przy takich kursach 1,03-1,10 prawdopodobieństwo wygranej wynosi 90%-82%, marża buków by cię zjadła ????
Traciłbyś 10% na każdym meczu, w twoim przypadku 10zł na kupon.
4 razy dziennie przez 5 dni i mamy
-100% straty

chaos666 0

chaos666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grałem i gram czasem podobnie, ale na over/under lub na wygrana gdy jest 2-0 itp, ALE najgorsze jest to jak z 2-0 robi się 3-4 i lipa ???? raz w czas mozna ale ogólnie trzeba omijać dziwne/dzikie ligi itp bo dzieją się takie rzeczy ze głowa mała ????

P 0

pablito22sc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam fajny sposób jak zarabiać 1-10% .
Mianowicie :
Gramy na żywca załóżmy że jest remis czekamy na ostatnie 5 min w tedy kursy na remis mniej więcej wynoszą 1.10-1.03 zł więc w ostatniej minucie(3min) stawiamy 100zł w tedy wygrywamy 5 zł .
Potem powtarzamy to śr. 4 razy dziennie przez 5 dni i mamy 100% zysku ..
Wiem nie ma tak łatwo , mogą zdarzyć się wpadki , ale to się zdarza bardzo , ale to bardzo rzadko ...
Powiedzcie co o tym myślicie ????
Co za wspaniały system .. ????
ryzykuje 100zł by wygrać 5 zł
a w razie wpadki będę odrabiał średnio przez 20 spotkań hmmm
jeśli chcesz tak grać to powodzenia przeprowadź symulacje by zarobić te 100% a jak już wtopisz kasę to zrozumiesz ze żaden system nie istnieje tylko racjonalne zarządzanie kapitałem !!

T 0

tominho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Madryt
Jak chcesz grac tym systemem to moze jakiegos buka zaloze niezla kasa z ciebie bedzie ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Czekasz na ostatnie 5 min doliczą 3 min masz 8 min, w Anglii doliczą 5 min bedzie 10 min czasu na strzelenie bramki, to dużo, to lepiej stawiać na win Barcelona przez cały sezon, wrzucić to w progresje i na pewno lepiej na tym wyjdziesz ;)

E 0

eksajtin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z daleka
grałem kiedys podobnie, ale stawiałem że wynik meczu sie nie zmieni na betfejrze. Oczywiscie nie cały kapitał tylko w zależności od stylu gry druzyn i liczby goli, które wpadły już w tym meczu ustalałem kapitał. Muszę przyznac ze wyszedłem na plus. Z 10 E zrobiłem 50 E, potem już sobie darowałem bo męczące jest czekanie cały mecz żeby w końcówce coś ugrać.;)

P 0

pablito22sc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grałem kiedys podobnie, ale stawiałem że wynik meczu sie nie zmieni na betfejrze. Oczywiscie nie cały kapitał tylko w zależności od stylu gry druzyn i liczby goli, które wpadły już w tym meczu ustalałem kapitał. Muszę przyznac ze wyszedłem na plus. Z 10 E zrobiłem 50 E, potem już sobie darowałem bo męczące jest czekanie cały mecz żeby w końcówce coś ugrać.;)

takie coś mnie rozwala &quot;&quot;&quot;Muszę przyznac ze wyszedłem na plus. Z 10 E zrobiłem 50 E, potem już sobie darowałem bo męczące jest czekanie cały mecz żeby w końcówce coś ugrać&quot;&quot;&quot; wychodziłeś na pluis i dałęś sobie spokój ?? BO MĘCZYŁO CIE CZEKANIE 90MINUT BY WYGRAĆ KOMEDIA

dyrektor1 6

dyrektor1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pruszków
od pewnego czasu gram tym sposobem tylko że undery, sposób jest dobry, tylko trzeba unikać egzotycznych lig bo różne rzeczy się tam dzieją, próbowałem grać tenisa live, kto wygra gema i raczej nie polecam, jak ktoś gra podobnym sposobem niech napisze

krzysiultd 0

krzysiultd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
sposób może wydawać się dobry, bo na pewno ce****e go duża skuteczność. jednak w długim okresie czasu szczerze wątpię, czy przynosi regularne zyski
/// ale głupia cenzura :p

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
Nie polecam. Gralem tak. Kurs 1,01 postawilem 100zł. I wtopa bo siostra Williams osłabla ???? i 4 gemy w plecy. Kumpel tez tak gra i jakos nie dorobil sie. Pozdro

N 0

nokaut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pierwsza zasada przy kursach do 1.2 NIE GRAJ KOBIET!!! skuteczność wzrasta natychmiastowo ???? a granie cały czas za 100% kapitału jest godne &quot;podziwu&quot; ????

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
???? tak gralem i fuck. wiem ze to smieszne ale tak to jest jak sie nie zapozna troche z tematem

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
MRW
Jeden użytkownik stosował to i z 20zł doszedł do ok. 1500zł w 13 dni. Obecnie przebywa na urlopie, ale jak wróci to wróci do gry.
Grał właśnie na Livie, głównie undery itp