>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

żużel

B 0

bizon203

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rybnik
Witam, jestem tu nowy, chciałbym się zapytać który internetowy buk ma najszerszą ofertę na żużel i najlepsze kursy, najbardziej chodzi o polskie ligi i grand prix i co można obstawiać...

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystkie polskie ligi są w STS. A jeżeli chodzi o ekstraligę i GP to najlepsze oferty ma Betsafe/Betsson i Bet365.
Liga angielska to Bet365, bo Betsafe ostatnio zrezygnowało z szerokiej oferty Elite League, to samo Elitserien.

B 0

bizon203

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rybnik
A gdzie i co można obstawiać tzn, chodzi mi o zakłądy na wygraną drużynę, wynik handicap, punkty zawodnika, lub w przypadku grand prix zwycięzcę danego biegu ?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GP to tak:
Bet365 - ilość punktów 3-drogowo, kto wygra bieg i nie jestem pewny czy jest H2H
Betsafe - mega dużo h2h (2-drogowo)
Expekt - ta sama oferta co bet365
Sportingbet - na pewno jest kto wygra poszczególne biegi. O resztę zakładów nie jestem pewny
Ligi:
Bet365 - 1x2, handi, handi po 8 biegu, h2h (w handi)
Betsafe: na Ekstraligę 1x2, dużo par h2h a na Anglię i Szwecję już tylko 1x2 i handi
Sportingbet ma jeszcze na ligi ofertę (nie zawsze chyba) - 1x2, handi, h2h i u/o punktów zawodników ale tych dwóch ostatnich rodzajów zakładów nie ma zbyt wiele. Na niektóre mecze jest kto wygra poszczególne biegi
Expekt - to samo co bet365