>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Jak policzą Hampela ? h2h ? naziemni na pewno wygrana bo wystartował w biegu a internetowi ?
Capone co z Ciebie za fachowiec?
Tyle lat niby jesteś w żużlu a zadajesz pytanie jakbyś pierwszy raz zagrał żużel.
Nie napisałeś o jakiego buka(i) netowe Ci chodzi...
To chyba dość oczywiste, że większość ma jakiś minimalny limit podejść do biegu, np. 3.
Wszędzie powinny być zwroty.

M 0

mulka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie jak tobet rozlicza kto lepszy tak jak naziemny po 5 biegach czy klasyfikacja końcowa?

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Teraz ciekawe jak bwin długo bedzie rozliczał żużel chodzi mi o Hampela ktorego zagrałem przeciwko Gollobowi. Mam nadzieje ze bedzie zwrot
Edit
Bwin rozlicza mecz jako zwrot

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W naziemnym ( Fortuna ) ustawili Jarka na 18 miejscu i normalnie rozliczają jako jego porażka.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
Jarek wystąpił w wyścigu więc jakby nie patrzeć wziął udział w zawodach... mi Nicki - Jarek rozliczyli jako win Duńczyka w bet365

P 27

pajter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepszy buk do obstawiania speedwaya
Witam. Tak jak w temacie. Szukam buka z dobrą ofertą na speedway. Taki, w którym można obstawiać wszystkie najlepsze ligi tzn Polską EE, Szwedzką Elitserien i British EL. Wiem, że dobra oferta jest w Tobecie, ale tam nie ma możliwości wpłaty środków na konto za pomocą paysafecard co jest dla mnie ważne.
Jak się zapatrujecie na Betsafe? Można tam obstawiać chociaż Ligę Polską i Szwedzką?
Czekam na wasze opinie.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Witam. Tak jak w temacie. Szukam buka z dobrą ofertą na speedway. Taki, w którym można obstawiać wszystkie najlepsze ligi tzn Polską EE, Szwedzką Elitserien i British EL. Wiem, że dobra oferta jest w Tobecie, ale tam nie ma możliwości wpłaty środków na konto za pomocą paysafecard co jest dla mnie ważne.
Jak się zapatrujecie na Betsafe? Można tam obstawiać chociaż Ligę Polską i Szwedzką?
Czekam na wasze opinie.
Ja się tak zastanawiam czy niektórzy nie potrafią wejść w temat np Ligi Angielskiej czy Elitserien i zobaczyć z jakiego bukmachera użytkownicy podają typy? wszystko musi być podane na tacy? panowie trochę własnego zainteresowania i dobrej woli a na pewno wybierzesz bukmachera który Ciebie zadowoli ;)
Mi w tym roku wystarcza Sportingbet i Tobet, bo ofertą zniszczyli w tym sezonie nawet Bet365. Ale ogólnie rzecz biorąc Ci trzej bukmacherzy przodują w ofercie na Speedway, opcjonalnie można pomyśleć o Betsafe i Unibet.

M 0

mcbob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Rozliczenie w Totomixie
Witam jak rozlicza Totomix wczorajszy wynik Andreasa Jonssona w Zielonej Gorze, jezeli zdobyl 3,3,3,tasma,3 zdobyl 12pkt a u bukmachera w toto jest zwrot. Czy tak powinno byc?
Z gory dziekuje i pozdrawiam kibicow z calej Polski.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
tak zwrot powinno być
&quot;9755 A.Jonsson PKT 12
N-- 10/06&quot;

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
b_r_u_t_u_s +3 Punkty (za połączenie tematów ....)
S 202

szymontom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.Zagrlaem wczoraj zaklad w betsafe...Piotr Pawlicki-A.Miedzinski 6-6 wynik mona bylo tylko typowac 1 lub 2...i co sie okazuje...rozliczono mi go na minus jako przegrany...a oto co sie dowiedzialem od serwisu...
ł Jeżeli dwóch żużlowców zakończy rywalizację z taką samą liczbą punktów, zastosowana jest następująca zasada: 1) Wyższe miejsce będzie przyznane żużlowcowi z większa liczbą pierwszych miejsc. 2) Jeżeli rezultat nadal nie może być ustalony (taka sama liczba pierwszych miejsc), zakłady zostaną uznane za nieważne, a stawki zrefundowane. Czy Wy sie z tym zgadzacie,bo mnie to nie przekonywuje...Prosze o opinie...

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Witam.Zagrlaem wczoraj zaklad w betsafe...Piotr Pawlicki-A.Miedzinski 6-6 wynik mona bylo tylko typowac 1 lub 2...i co sie okazuje...rozliczono mi go na minus jako przegrany...a oto co sie dowiedzialem od serwisu...
ł Jeżeli dwóch żużlowców zakończy rywalizację z taką samą liczbą punktów, zastosowana jest następująca zasada: 1) Wyższe miejsce będzie przyznane żużlowcowi z większa liczbą pierwszych miejsc. 2) Jeżeli rezultat nadal nie może być ustalony (taka sama liczba pierwszych miejsc), zakłady zostaną uznane za nieważne, a stawki zrefundowane. Czy Wy sie z tym zgadzacie,bo mnie to nie przekonywuje...Prosze o opinie...
Wiesz Betsafe ma to w regulaminie i trzeba się z tym liczyć. Sam zagrałem wczoraj ten typ i dopiero teraz zauważyłem, że brakuje kasy. Chyba musieli to wprowadzić niedawno.
Taki zapis jest głupotą. Mogliby się trochę wysilić i dodawać chociaż handi +0,5. A tak mamy sytuację, gdzie naturalnie powinien być zwrot, ale oni na siłę chcą rozliczyć i biorą pod uwagę liczbę pierwszych miejsc... szkoda, że nie ilość czwartych :razz:
Betsafe coraz bardziej schodzi na psy (głównie przez śmieszne limity) i gdyby nie ich błędy, to w sumie tego buka w ogóle nie warto by było brać pod uwagę do grania żużla.

S 202

szymontom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masz racje...Dwa tygodnie temu podobny zaklad mialem rozliczony na plus a teraz wtopa...Teraz przejzalem regulamin i faktycznie jest taki zapis...Musieli go dodac w ciagu ostatnich dni...gdy ygralem pare stowek w lidze szwedzkiej to po tygodniu nie moglem wyslac kuponu za 50 zl...Paranoja...Moze lepiej Betsyfe....?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Też miałem ten zakład i wielkie zdziwienie. Ten przepis wprowadzono niedawno, a śmiem twierdzić że dopiero po fuzji z betssonem, może nawet przed tą kolejką. Lipa, ale co zrobić. Kolejny minus w stronę betsafe.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Dobrze rozumiem regulamin wzb i zakłady h2h z Kołodziejem będą przegrane jeśli grałem go przeciw Protasiewiczowi?

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Czy w Millenium można grać np. H2H oraz over/under punktów na ako ? Bo np. w b365 nie jest to możliwe.

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
Czy w Millenium można grać np. H2H oraz over/under punktów na ako ? Bo np. w b365 nie jest to możliwe.

Można tylko oczywiście nie można na jednym kuponie zagrać tego samego zawodnika H2H i under/over , oraz nie można dać typu na mecz lub handi z jednego meczu i H2H lub punkty zawodnika z tego samego meczu na jednym kuponie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
speedy_ut +3 Punkty (pomoc)
pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy gral ktos wczoraj SWC w bet365? konkretnie chodzi o zaklady suma punktow druzyny i handicapy miedzy druzynami. Mowiac konkretniej mialem pograne Rosja (-1) vs Dania oraz Rosja powyzej 34 pkt. Rosja zdobyla 35 punktow natomiast Dania 33 czyli oba zaklady weszly rzutem na tasme. Po zawodach logowalem sie do buka z przekonaniem, ze poleglem po calosci bo teoretycznie joker nie powinien sie liczyc. No i teraz mam problem - pytalem &quot;kompetentny&quot; support to odpisali, ze jokery sie nie licza i wkleili punkt z regulaminu dotyczacy Grand Prix ???? potem kazalem im jeszcze spytac tradera i on tez twierdzil, ze punkty z jokerow sie nie licza. To jak w koncu jest? Rozliczyli mi kupony jako wygrana przez pomylke czy poraz kolejny daja popis swojej glupoty i nie znaja wlasnych zasad? Skoro suma punktow druzyny to taka jaka byla na koniec zawodow, lacznie z jokerem, tak chyba powinni to liczyc. Poki co wyplacilem wszystkie pieniadze zeby przypadkiem im sie cos nie odwidzialo i zebym nie byl lzejszy o cztery cyferki. Najciekawsze jest to, ze w regulaminie nie ma nic o tym, ze joker w SWC nie liczy sie.

I powoli konczac - czy ktos gral wczoraj te same zaklady? lub wie jakie sa w koncu te zasady? Kupony rozliczyli jako wygrane ale uparcie twierdza, ze sie jokery nie licza, a przeciez nie powiem &#39;sprawdzcie moje kupony bo chyba daliscie troche kasy za friko&#39; bo bylbym kretynem roku :;/: