>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie a jeżeli obstawiłem mecz handicapem po 8 biegu. I jest remis? a w ofercie nie było remisu ?
Jeżeli nie było remis to ZWROT, ale ja handicap po 8 wyścigach widzę tylko w Bet365 a tam są remisy.

E 0

expert10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cz-wa
Jeżeli nie było remis to ZWROT, ale ja handicap po 8 wyścigach widzę tylko w Bet365 a tam są remisy.
A liczy się ten handicap od 1 biegu do 8 ? Czy od 8 do 15 ? Bo już sam zgłupiałem;/ Na Live Chatcie babka mi napsiała że nie wie ;/
gram w bet365?

cinek68 0

cinek68

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W bet365 w zakładach &quot;Handicap po 8. wyścigu&quot; jest możliwość postawienia remisu więc zakład jest przegrany
Oczywiście liczą się biegi 1-8

E 0

expert10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cz-wa
Faktycznie jest...;/ nie wiem czemu tak napisałem... Dzięki za odp... zmyliło mnie to &quot; handicap PO 8. wyścigu &quot;

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubuskie
mecz odwołany
Mam pytanie odnośnie meczu ,który został odwołany.. Czy dostanę zwrot czy kasa będzie zamrożona i buk będzie czekał na następny termin meczu?
pozdrawiam

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zależy od buka, niektóre czekają 1-2 dni czy się nie odbędzie mecz ale najczęściej jednak jest zwrot od razu.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeważnie zwrot, mecz najczęściej jest przekładany o kilka tygodni, jak nie miesięcy i buki od razu dają zwrot.

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Zazwyczaj czekają do 36h. Dzisiejsze mecze raczej nie odbędą się w tym okresie, więc będzie zwrot.

ricky44 0

ricky44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Witam. Mam pytanko ????
Znalazłem na dzisiaj ciekawy zakład w Tobet, a mianowicie: Rune Holta under/over 13.5 pkt. I stąd moje pytanie. Ile biegów musi odjechać zawodnik, żeby zakład był ważny? Możliwe, że Holta pojedzie dzisiaj 6 lub nawet 7 razy i nie wiem czy liczy się jego 5 regulaminowych startów, czy wszelkie zmiany też?

ricky44 0

ricky44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
A to zmienia postać rzeczy ???? No nic, dzięki za info!

cineck 45

cineck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj na bet365 wybrałem taki typ:
Piraterna - Valsarna [R.Dobrucki - K.Jablonski (0-1)] 1 1,70
W swoim trzecim biegu nie wystartował Dobrucki powodem było wykluczenie za przekroczenie czasu 2 minut. W zasadach gry bet365 jest napisane &quot;Jeśli którykolwiek z zawodników nie wystartuje w biegu, zakłady będą nieważne&quot;.
Nie zwrócono mi stawki. Mam podstawy ubiegać sie o zwrot, albo czegoś nie rozumiem?

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W swoim trzecim biegu nie wystartował Dobrucki powodem było wykluczenie za przekroczenie czasu 2 minut. W zasadach gry bet365 jest napisane &quot;Jeśli którykolwiek z zawodników nie wystartuje w biegu, zakłady będą nieważne&quot;.
Nie zwrócono mi stawki. Mam podstawy ubiegać sie o zwrot, albo czegoś nie rozumiem?
Ale czy ta zasada tyczy się tylko żużla ? Bo mi się wydaje że nie, a co do zwrotu nie ma szans abyś dostał bo po prostu raz żużlowiec jedzie 4 razy a raz 6 więc gdyby buki dawały za to zwroty kto ile jedzie to krucho by z nimi było. Miałeś pecha bo pewnie Dobrucki by zdobył ten 1-2 pkt w tym swoim biegu, ja ostatnio tak Golloba wtopiłem bo pojechał 3 wyścigi i gdyby pojechał 4 to musiał tam zdobyć 1 punkt i zakład bym miał dobry.

pierzakrys 172

pierzakrys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Moim zdaniem liczy się to że obydwaj wystartowali przynajmniej te 3 razy a wykluczenie też chyba uznają jako start. Na pewno nie zrobią ci zwrotu. Zresztą ja tez przez to wykluczenie wtopiony mam kupon

fracek 11

fracek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, zagrałem na jednym z kuponów w betsafe pojedynek: Sullivan &amp; Adams.
Obaj zdobyli po 7 punktów ale adams zdobył 1 punkt bonusowy. Rozlicza mi po kursie 1 czy nie??
Dodam ze na LC powiedzieli ze niemają jeszcze na stronie oficjalnego regulaminu w tym przypadku. Chodzi o rozliczanie zdarzeń żużlowych H2H. Wstyd betsyfie, wstyd.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Mam pytanie, zagrałem na jednym z kuponów w betsafe pojedynek: Sullivan &amp; Adams.
Obaj zdobyli po 7 punktów ale adams zdobył 1 punkt bonusowy. Rozlicza mi po kursie 1 czy nie??
Dodam ze na LC powiedzieli ze niemają jeszcze na stronie oficjalnego regulaminu w tym przypadku. Chodzi o rozliczanie zdarzeń żużlowych H2H. Wstyd betsyfie, wstyd.
zwrot pewnie będziesz miał

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Coś mi się wierzyć nie chce, że bonusy liczą :razz: Musisz wziąć pod uwagę, że to Betsafe i jeżeli chodzi o żużel to oni trochę nieogarnięci są ???? Jeżeli jeszcze nie masz zwrotu, to możesz się go niedługo spodziewać.