van_der_vaart
Użytkownik
W obu przypadkach będziecie mieć remis. Ja już taką sytuacje miałem kilkakrotnie. Rowna liczba punktów oznacza remis ktory byl premiowany kursem 6,00.
Witam. Dzisiaj postawiłem w STS-ach poraz pierwszy żużel. Wybrałem oferte "Kto lepszy?". Mam takie pytanie. Czy jeżli postawiłem dla przykładu Gollob - Crumb to chdzi tu o bieg w którym oni startują i kto w nim bedzie lepszy czy na koniec zawodów w klasyfikacji generalnej? Jeżeli ktoś wie coś w tej sprawie to prosze o odpowiedz.
Zależy od bukmachera.Josee313 mam podobny problem do Ciebie.
Wczoraj w bet365 zagralem, ze Nicki zdobedzie over 10pkt.
W pierwszych 5 startach Pedersen zdobyl punktow 8 ale po polfinale i fanale, w ktorym byl 2 tych punktow uzbieralo sie 14 a moj zaklad zostal rozliczony jako przegrany. Nie wiecie czy w GP rozliczajac under/over biora pod uwage tylko pierwsze 20 biegow ( 5 startow zawodnika) czy polfinal i final tez??
Jesli 5 pierwszych startow to troche szkoda bo w poniedzialek zagralem lige angielska, w ktorej postawilem, ze Bjerre zdobedzie under 13 a Kennetch pojechal 6 razy i zdobyl punktow 14 wiec zaklad zostal rozliczony jako przegrany:/
Prosilbym kogos kto tez gra GP o napisanie jak te kupony sa rpzliczane:
czy tylko pierwsze 5 startow czy wszystki starty a u mnie przez pomylke zle rozliczyli kupon?
Dzieki. Pozdrawiam.
Jeżeli jest to head to head to nie ma innej możliwości i będziesz miał zaliczony ten zakład jako wygrany.Dałem dzisiaj na Gamebookers na GP Czech head to head Gollob T. v Bjerre K. na Golloba oczywiście.Gollob wygrał, na kuponie tasiemcu wszystko zaliczone a ten zakład w proźni..wyjątkowo długo nic sie nie dzieje.Możliwe że jest tu jakiś wałek?tzn np rozliczenie zawodników po 5 seriach startów bez półfinału i finału? wtedy Bjerre miał 11 a Gollob 8 punktów.Dodam że Gollob wygrał head to head po finale niezależnie od tego czy policzy mu sie punkty z finału podwójnie czy normalnie ( z tego co wiem liczy sie pojedyńczo zawsze) bo Bjerre odpadł w półfinale.Ostatecznie :
Kolejność:
1. Tomasz Gollob (Polska) - 17 (1,1,3,3,0,3,6) + 1. miejsce w finale
....
....
6. Kenneth Bjerre (Dania) - 12 (3,0,3,3,2,1)
http://www.sportowefakty.pl
mam nadzieje że mnie nie zrobią w konia w tym przypadku.W końcu całe zawody to całe zawody a półfinał czy finał to nie żaden dodatkowy super bieg tylko rutynowa rozgryka
Liczy się tylko runda zasadnicza czyli pierwsze 5 biegów w zakładach powyżej/poniżej bez półfinału i finału. Czyli lipa...Josee313 mam podobny problem do Ciebie.
Wczoraj w bet365 zagralem, ze Nicki zdobedzie over 10pkt.
W pierwszych 5 startach Pedersen zdobyl punktow 8 ale po polfinale i fanale, w ktorym byl 2 tych punktow uzbieralo sie 14 a moj zaklad zostal rozliczony jako przegrany. Nie wiecie czy w GP rozliczajac under/over biora pod uwage tylko pierwsze 20 biegow ( 5 startow zawodnika) czy polfinal i final tez??
Jesli 5 pierwszych startow to troche szkoda bo w poniedzialek zagralem lige angielska, w ktorej postawilem, ze Bjerre zdobedzie under 13 a Kennetch pojechal 6 razy i zdobyl punktow 14 wiec zaklad zostal rozliczony jako przegrany:/
Prosilbym kogos kto tez gra GP o napisanie jak te kupony sa rpzliczane:
czy tylko pierwsze 5 startow czy wszystki starty a u mnie przez pomylke zle rozliczyli kupon?
Dzieki. Pozdrawiam.