>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Żużel TV

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Grigorij &quot;Wild Thing&quot; Łaguta, czyli jak objechać po szerokiej aktualnego mistrza świata - Tomka Gollob i trzykrotnego czempiona - Nickiego Pedersena. Jakość nie najlepsza, może uda mi się znaleźć coś lepszego, ale myślę, że warto zobaczyć.

http://www.youtube.com/watch?v=mYe-VssSIlQ

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kapszti +4 Punkty (esencja speedwaya)
C 0

cinek20059

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ciężkie życie żużlowego fana w telewizji polskiej ;) Fajny mecz a my musimy ogladac wywiady z siatkarzami.

marasspec 264

marasspec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
witam wszystkich serdecznie.
Moze ktos mi pomoze bo od kliku lat szukam filmiku z meczu z rzeszowa gdzie jeden z zawodników miejscowych po upadku zrobił klikanście kurjozalnych fikołków.To był istny kabaret .Pamiętam jak oglądałem to nie mogłem ze śmiechu .Może ktoś mi pomoze

pavelo 8

pavelo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Mam pytanie odnośnie komentatorów na nsport, którzy będą nas zaszczycać podczas meczów SE. Wiecie może kto nimi będzie bo za chiny ludowe nie mogę się doszukać. Z góry dzięki ;)

| Wielkie dzięki Jacques
V

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie komentatorów na nsport, którzy będą nas zaszczycać podczas meczów SE. Wiecie może kto nimi będzie bo za chiny ludowe nie mogę się doszukać. Z góry dzięki ;)
Podczas GP było powiedziane, że studio poprowadzi Daria Kabała, a komentować będzie Piotr Olkowicz z C+ i Marcin Majewski z nSport, który robił te wszystkie materiały przedsezonowe. Ponoć wytransferowali też Roberta Nogę, ale oficjalnie tego nie potwierdzono. Myślę, że pewnikiem jako ekspert załapie się Cegła, a parę meczów pokomentuje też Milko (jak nie ligę to SWC lub SGP).

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Koniec świata jak Olko do Gniezna ma przyjechać ????

A ja myślałem że będzie komentował Prokop z Kuźniarem,ewentualnie Ryczel;)

Kurde pierwszy raz od xx lat nie będę miał w telewizorni meczów naszej ligi na żywo,dziwnie tak jakoś.Może w trakcie sezonu Nsport wróci do mojej kablówki,zobaczymy.

Sparing w Gorzowie odwołany,u nas mogli jechać dziś bo pogoda spoko.Hansio jedyny sobie dziś pojeździł przy Sportowej,oby jutro pogoda była w porządku,bo jeszcze dojdzie do tego że Polonia nie pojedzie żadnego sparingu przed ligą.A takiej sytuacji też nie przypominam sobie.

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA

| Wielkie dzięki Jacques
V
W Tygodniku Żużlowym jest wywiad z Panią Darią Kabałą i na to pytanie odpowiada :
&quot;Nasi komentatorzy to Tomasz Dryła i Piotr Olkowicz.Ministudiem zajmą się Michał Łopaciński oraz Gabriel Waliszko.W gronie reporterów znajdą się Karolina Mikołajczyk , Filip Adamus, Edward Durda , Grzegorz Mitko , Robert Sitnicki oraz Jakub Zborowski &quot;
W dalszej części wywiadu na pytanie kto będzie relacjonował zawody , odpowiada:
&quot;Każdy z naszych komentatorów będzie relacjonował zawody w towarzystwie eksperta.Grono takowych jest dość szerokie , proszę pozwolić że przedstawimy je kibicom już po rozpoczęciu rozgrywek&quot;

żródło: Tygodnik Żużlowy.

pavelo 8

pavelo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Grono ekspertów... O ile Cegielskiego jeszcze jestem w stanie przeżyć, to mam nadzieje, że w tym gronie nie będzie Wardzały... Mecze Apatora może sam papa Gollob ? No jestem ciekaw kogo oni tam wykombinują ????
Dzięki za odpowiedzi

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Panowie mozna ogladac gdzies powtorki naszej ligii????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam kanał na YT SpeedwayZonaDU. Wrzuca chyba wszystkie mecze i zawody jakie są dostępne w TV ;) Choć z lekkim opóźnieniem.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
I to jest to! Kuciapson co prawda jak junior,no ale szacun dla Harrisa za tą akcję.
1.Kuciapa defekt... przerywał, co widać chociażby na wejściu w ost.łuk, po mecie stanął całkiem, ale trzeba przyznać, że bdb bieg, a jeśli ktoś gdzieś ma, to warto też obejrzeć 15.bieg w pełnej obsadzie,tj.przed wykluczeniem Miesiąca, bo też kilka mijanek było...
2.Harris bardzo pozytywne wrażenie, m.in.w 7.biegu jebn,ł jednocześnie Kudriaszowa i Trojana