>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Świąteczna Promocja w Sportingbet: 2 bonusy przy pierwszej wpłacie! 100PLN + 400PLN!

Status
Zamknięty.
S 0

seba929

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
A przy wpłacie kartą MasterCard Skrill będę upoważniony do odebrania bonusu 400 zł? Bo w regulaminie na stronie jest, że wpłaty za pomocą konta Skrill/Moneybookers nie są objęte promocją

goly78 17

goly78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wiadomo coś kiedy server będzie dostępny ? nie moge siezarejestrowac

goly78 17

goly78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Moze komus sie przyda . Z firefoxa nie da sie zarejestrowac na Sportingbet . wyskakuje ze serwer nie dostępny . Z np Chrome wszystko ok .

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Aby zakwalifikować się do promocji, Twój pierwszy zakład musi mieć kurs 1,5 lub większy (Przy zakładach wielokrotnych, każda część musi mieć kurs 1,5 lub większy).

1 0

1chicken1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aby zakwalifikować się do promocji, Twój pierwszy zakład musi mieć kurs 1,5 lub większy (Przy zakładach wielokrotnych, każda część musi mieć kurs 1,5 lub większy).

A jak wpłaciłem przez skrilla, zagrałem zakład za 200zł, przegrałem, to mi też przysługuje ten freebet + bonus 100% ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A przy wpłacie kartą MasterCard Skrill będę upoważniony do odebrania bonusu 400 zł? Bo w regulaminie na stronie jest, że wpłaty za pomocą konta Skrill/Moneybookers nie są objęte promocją
Pytaj support.
A jak wpłaciłem przez skrilla, zagrałem zakład za 200zł, przegrałem, to mi też przysługuje ten freebet + bonus 100% ?
Masz regulamin zakładu bez ryzyka i tam jasno pisze, czy Skrill promocja obowiązuje.
Co do &quot;naszej&quot; promocji - skrill wlicza się do otrzymania 100% (na obecną chwilę, gdy będą nadużycia - zrezygnujemy)

C 48

chosenone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założe konto przed 24 i też przed 24 wpłacę depozyt, przypuśćmy 400zł. Kupon jednak zagram po 24, czy w takim wypadku moje konto będzie się liczyło do cashbacka i 100% ?

A 0

ander

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
I co z realizacją tego bonusu 100% bo wtorek a póki co nic się nie pojawia

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jaki jest czas oczekiwania na zwrot z przegranego zakładu? Wczoraj wieczorem zagrany.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Dzięki. Zwrot jest już na koncie. To jest freebet czy &quot;realna gotówka&quot; którą mogę dzielić na dowolną ilość kuponów?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Dzięki. Zwrot jest już na koncie. To jest freebet czy &quot;realna gotówka&quot; którą mogę dzielić na dowolną ilość kuponów?
Bonus do obrotu, czyli grasz jak chcesz.
Jak mogę sprawdzić obrót bonusu 100zł?
Ręcznie, historia zakładów i sobie zsumujesz.

1 0

1chicken1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bonus do obrotu, czyli grasz jak chcesz.

Ręcznie, historia zakładów i sobie zsumujesz.

Bonusy zostały juz przyznane, czy dopiero bedą przyznawać. Pytam, bo nie wiem czy o mnie nie zapomnieliście, albo mail nie doszedł.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Bonusy zostały juz przyznane, czy dopiero bedą przyznawać. Pytam, bo nie wiem czy o mnie nie zapomnieliście, albo mail nie doszedł.
Zgłoszenia wysłane do poniedziałku (godzina 18:59) zostały już zasilone.
Kolejne bonusy jutro zostaną dopisane. Warunek - dostarczenie zgłoszenia do godziny 21:00.
Nie zwlekaj!! &gt;&gt; ZAREJESTRUJ SIE JUŻ DZISIAJ!! &lt;&lt;

Status
Zamknięty.