Rubin - Barceolna, jak każdemu bardzo dobremu zespołowi zdarzają się wpadki, ale nie spotykałem raczej takiego zjawiska, aby Barca przegrała dwukrotnie z taką drużyną jak Rubin! Dlatego myślę, że wyciągną wnioski z pierwszego spotkania, na pewno będą chcieli się odegrać i pokazać kto jest lepszy, stawiam na Barcelonę.
Dynamo Kijów - Inter, mecz wojna? Dynamo u siebie pewne swego, bardzo dobrze grające, Inter nie może przegrać tego meczu, bo może być po awansie i zdają sobie z tego sprawę. Myślę, że Mourinho dobrze przygotuję swoją drużynę do tego meczu. Jestem skłonny postawić czystą dwójkę, ale na podpórkę również niezły kurs jest. Brałbym również pod uwagę więcej niż 2,5 bramki w tym meczu.
Lyon - Liverpool, anglicy w razie porażki praktycznie żegnają się z Ligą Mistrzów. Myślę, że wyjdą na tym mecz w pełni zmobilizowani i pokażą swoją żelazną obronę z poprzedniego sezonu, dodać do tego, że Liverpool nie lubi wygrywać wieloma bramkami warto postawić na mniej niż 2,5 brameczki lub dokładny wynik 0-0, 0-1.
Unirea - Rangers, goście ostatnie dwa mecze w lidze mistrzów przegrali aż 4-1! Co prawda ten ostatni z Unireą u siebie strzelając sobie 3 bramki samobójcze. Nie wierzę, że Szkotów taka sytuacja nie poirytowała i będę chcieli się koniecznie pokazać z dobrej strony tym bardziej, że ostatnio są pośmiewiskiem, mają idealną okazję na rewanż no i jakby nie było to mają szanse na awans! Unirea to dla mnie nadal słaba drużyna, która zdobyła punkty dość szczęśliwie. Rangersi pojadą po zwycięstwo, można dać podpórkę!