>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Łotwa/Litwa/Estonia w sezonie 2019/2020 - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska

Kursy od: Fortuna
Zapraszam do dyskusji oraz do podawania typów popartych analizą.

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Jonava - Trakai
Trakai @1.55✅
poniżej 2.5 gola @1.61⛔
lv

Jonava najsłabsza drużyna w stawce. Trakai pokazało się z dobrej strony w kwalifikacjach do LE.
Obie drużyny w meczach bezpośrednich jakoś dużo bramek nie ładują, więc próbuję, nie przesadzając ze stawką.

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska

Sezon już trwa w najlepsze, a my zapraszamy do dyskusji oraz do podawania typów. ​

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica

Dyscyplina: Piłka Nożna - Estonia - Meistriliiga
Godz: 18:00
Spotkanie: JK Tallinna Kalev - Maardu
Typ: JK Tallinna Kalev  1:4
Kurs: 2.15
Bukmacher: Fortuna

Analiza:Zapraszam do Estonii gdzie w tamtejszej Meistriliidze w 19 kolejce ligowej zmierzą się ze sobą o punkty na Kalevi Keskstaadion miejscowe Jalgpalliklubi Tallinna Kalev a w gości przyjedzie zespół Maardu Linnameeskond.
JK Tallinna Kalev w tym sezonie ligowym w swoich 18 meczach zdobyło 12 punktów co daje obecnie 9 miejsce w tabeli ligowej natomiast Maardu plasuje się na ostatniej 10 pozycji w tabeli estońskiej Meistriliigi ze zdobytymi 9 oczkami w swoich 18 spotkaniach ligowych tego sezonu.
Gospodarze w tym sezonie ligowym u siebie 2 zwycięstwa oraz 7 przegranych i bilans bramek 6-22 zaś goście na wyjazdach remis oraz 8 porażek z bilansem bramkowym 3-34.
Jest to spotkanie na samym dole ligowej tabeli jednak zapowiada się ono bardzo ciekawie i raczej okazale ale tylko dla gospodarzy którzy w tym sezonie ligowym choć słabiej się prezentują niż w zeszłym sezonie gdzie uplasowali się tuż nad barażami o pozostanie w tej lidze to jednak jeszcze coś potrafią wygrać tak jak ostatnio na wyjeździe z Tulevik gdzie goście tam przegrali 2:0 ostatnio do tego goście tego meczu to beniaminek i na wyjazdach gra tragicznie co pokazuje ich 34 bramki stracone w delegacjach a że JK Tallinna Kalev musi gonić strefę wolną od baraży to myślę że w tym spotkaniu u siebie staną na wysokości zadania i ograją tragiczny na wyjazdach zespół Maardu Linnameeskond.

W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Estonia, Meistriliiga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Nomme Kalju - Paide Linnameeskond
Typ: 2
Kurs: 3,90
Bukmacher: STS
Analiza:
Tabela:

Nomme Kalju u siebie ma bilans 6 zwycięstw, 1 remisu i 2 porażek, natomiast goście na wyjazdach zanotowali 6 zwycięstw, 2 remisy i 1 porażkę. Spotykają się tutaj w miarę wyrównane kadrowo zespoły. Może ciut mocniejszym zespołem wydają się na papierze być gospodarze ale ja w tym meczu gram na gości z jednego głównego powodu. Mianowicie Nomme Kalju grał w tygodniu we wtorek mecz kwalifikacyjny Ligi Mistrzów na wyjeździe z mistrzem Macedonii Shkendija Tetowo. Był to bardzo trudny mecz ale nieoczekiwanie wygrany przez zespół Nomme Kalju 2-1 dzięki czemu awansowali dalej i teraz spotkają się z Glasgow Celtic. Myślę, że piłkarze będą po tym spotkaniu wtorkowym poobijani i zmęczeni i dzisiaj trener da odpocząć kilku zawodnikom z pierwszego składu a jeśli nie to po prostu nie będą w 100% zregenerowani po tamtym spotkaniu i dzisiaj się to może odbić na wyniku. Paide przyjeżdża tutaj wypoczęte i jak najbardziej myślę, że stać ten zespół na wygranie tego meczu. Kadrowo oba zespoły zbliżone i ja wielkiej różnicy między tymi zespołami nie widzę o czym też świadczy tabela, bo oba zespoły mają w tym momencie po 39 punktów. Gospodarze mają atut w postaci własnego boiska ale z kolei zawodnicy powinni być zmęczeni po batalii w eliminacjach Ligi Mistrzów i dzisiaj powinni pojawić się zmiennicy dla kilku bardzo ważnych graczy. W środę Nomme Kalju gra znów w kwalifikacjach Ligi Mistrzów na wyjeździe w Szkocji z Glasgow Celtic i jestem przekonany, że na to spotkanie trener gospodarzy będzie mocno rotował składem aby pierwszy skład był wypoczęty na to spotkanie pucharowe.
 1-1

don_dario11 66

don_dario11

Nie ma rzeczy niemozliwych!
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Argumenty wydają się być mocne. Zgadzam się również, że piłkarze będą zmęczeni i powinni odpoczywać. Z racji tego, że goście grają wyjazd zagrałbym asekuracyjnie X2 albo DNB. Ale trzymam kciuki! Bo kurs ładny do ustrzelenia ????

kibic-zwierze 2,1K

kibic-zwierze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra może być przyjemny typ z Łotwy na niedzielę. 

Ryga - Liepaja

Ryga idzie jak burza w LE, przeszła w sumie niespodziewanie i Piasta i HJK Helsinki. Teraz już raczej nie ma o czym gadać bo czeka ich dwumeczu z FC Kopenhaga. 
Mimo wszystko liczę jak w wielu innych przypadkach zmęczenie rotacje. 

Drużyna gości, raczej środek tabeli puchary im nie grożą ale utrzymania się nie pewni. Stawka niska. 

X2 2.15 Fortuna

Edit
​​​​​​1-0

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Zrzut ekranu 2020-05-19 o 11.56.25.png

Zapraszam do dyskusji, pisania komentarzy
i podawania swoich typów z analizami

lusy_b 6,1K

lusy_b

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz Flora - Tammeka, liga estońska, dzisiaj o 18:30.

Typ: Tammeka zdobędzie bramkę, Totolotek 2,16, stawka średnia.

Nie mam wiele czasu, tylko szybko wskażę kilka faktów dotyczących gości: owszem, przegrali mecz z Florą w pucharze w marcu 0:3, ale to nie znaczy, że nei potrafili sobie wypracować kilku dogodnych sytuacji strzeleckich. Mają 2 dobrych snajperów, kilku zawodników z tyłu też potrafi w sezonie dorzucić 3-5 bramek. W ostatnich 25 meczach, poza tym pucharowym, zdobywali co najmniej 1 bramkę. W ostatnich 14 meczach wyjazdowych zdobywali co najmniej 1 gola. W zeszłym sezonie potrafili ograć na tym stadionie Florę wynikiem 0:1. Zresztą wygrywali również z innymi wielkimi klubami estońskimi w ostatnich miesiącach. Tyle.
Uważam, że bet jest wart swojej ceny. Najchętniej wkleiłbym swojego linka z innej, obcojęzycznej strony, ale nie jestem pewien, czy polityka naszych gospodarzy na Forum pozwala na taką zuchwałość. Zaznaczam, że nie jest to typ "zerżnięty", nawet jeśli znajdziecie go na pewnej stronie, podobnie sformułowany, tyle, że w innym języku.

Rezultat: 0:0

Ostatnia edycja:
W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Łotwa, Otibet Virsliga
Godzina: 17:00
Spotkanie: Metta/Lu - FK Spartaks Jurmała
Typ: 2
Kurs: 1,60
Bukmacher: Betfan
Analiza:
Pierwsza kolejka w lidze Łotewskiej. Na początku to zawsze wielka niewiadoma w jakiej formie są zespoły itd. ale tutaj stawiam na gości z dwóch powodów. Po pierwsze Spartaks przygotowania do sezonu rozpoczął dużo wcześniej od swego rywala i myślę, że w tym momencie są zdecydowanie na wyższym pułapie z przygotowaniem do tego pierwszego spotkania niż ich rywal. Do tego po drugie zespół Metta/Lu nie jest w najlepszej kondycji finansowej i musiał pozbyć się swoich najlepszych zawodników. Nie ma już w tym zespole najlepszego strzelca z tamtego sezonu Dzhamalutdinova (33 spotkanai w tamtym sezonie, 10 goli na koncie), odszedł również podstawowy bramkarz Davis Oss (34 występy w tamtym sezonie, właśnie do zespołu Spartaks, nie ma już pomocnika Lagunsa (31 występów w tamtym sezonie , 2 gole na koncie), który odszedł do RFS i jeszcze kilku innych. Metta/Lu w tym sezonie według mnie dysponuje dużo słabszym składem jak w tamtym sezonie. Kadrowo na papierze dla mnie zespół z Jurmały jest mocniejszy i tutaj myślę, że gospodarzom nawet atut własnego boiska niewiele pomorze. Spartaks ma po prostu silniejszy skład a do tego są bardziej zaawansowani w przygotowaniach do sezonu jak ich rywal.
1-2

Ostatnia edycja:
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kibic-zwierze +10 Punkty