>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Łatwe sposoby zarobku

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja bym prosił o sposób na automaty. Moze być na pw moze być dla ogółu

Niech będzie dla ogółu ???? Już wcześniej o to prosiłem ale nikt nie odpowiedział...

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Juz znam ten sposób

P.S Marcin - jest ;]

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ciekawe czy się podzielisz tym sposobem.
Ja szukałem na różnych forach dotyczące hackingu, ale znalazłem tylko jeden post z taktyką, reszta wypowiedzi była negatywna...

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra, już szósty raz się pytam chyba ???? No to jak jest z tymi automatami ? ???? Ciekawi mnie to bardzo, napiszcie mi na PM jak tutaj nie chcecie, ale najlepiej tutaj ;)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tylko była jedna mała rozbieżność... ja mówię o automatach typu jednoręki bandyta itp co można kasę zyskać, a Laha mówi o automatach z napojami typu pepsi, cola itp

A tobie o który automat chodzi? :]

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No mi też coca cola

Sposób jest taki:
wrzucasz 2 zł
automat wydaje Ci cole i ewentualnie reszte

Dobry sposób, co nie? ????

Dzięki Marcin ???? Juz myślałem że mi nikt nie pomoże, sam bym na to chyba nigdy nie wpadł :p

A zna ktoś inny sposób ? ;)

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wrzucasz 5zł automat wydaje Ci kole i wiecej reszty :]

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A to ciekawe ???? Bedzie trzeba kiedyś spróbować, dzięki bandzbuch, ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i kolejny raz się nie zapisałem na borówkę :p nie ma to jak potężny leń ;)
To już chyba 3 rok z rzędu w którym miałem iść na zbiór i tego nie zrobiłem. Hmmmm trzeba w lotka wygrać i nawet o borówce nie będę myślał za rok ????

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sona
Ja już od kilku lat roznosze ulotki po mieście. Jak jest ładna akcja z wioskami koło miasta to wykaszamy z kumplem po 200-250 zł. To nam zajmuje jakieś 9 dni. Ja pracuje w tej firmie cały rok, a w wakacje zazwyczaj są 2 akcje ultokowe a całyum roku około 8 wiec przez cały rok ukulam ponad 1000zł. A praca wcale nie jest ciężka. Aktualnie roznosze ulotki jednej firmy. Rok temu jeszcze z banku jechałem to było więcej kasy. Od jakiś 3 lat zarabiam kase uczciwie. Nielegalnie (łagodnie mówiąc) zarabiałem ale już z tym skończyłem. W te wakacje byłem na zbiorze ogórków. Zarobiłem niewiele bo 150 zł w 7 dni. Średnio tak po 4 h dziennie co drugi dzień. 5 zł za godzine. Ale plecy bolały okrutnie perfidnie złośliwie pogardliwie. Jak narazie odpoczywam, od poniedziałku akcja z ulotkami bodajże a w sierpniu jak wróce z wakacji to na żniwa pomagać. :wowsdf: Kasa się kręci

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam jestem na etapie sprzedawania rzeczy, których nie używam (ostatnio 9 książek fantastyki poszło za 150zł)... no i oczywiście bukmacherka bez której żyć się nie da ;)

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi :]
a ten eurobarre to szit.....za 44 sekundy daja jeden punkt, za 100 punktow daja ok 6,5-7 eurocentow.....niezbyt dobty interes....

E 0

emdoka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja własnie dzis skonczyłem wakacyjna prace...213 godzin przepracowanych w ciagu nieco ponad 3 tygodni dało niezły efekt w postaci zarobionych 2 tys zł...a teraz zabawa...