>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Łamanie trzech

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a dlaczego tylko przeplotu?

Bo mam takie zdanie jak kolega enddo czyli:

to ze serie parzystych/nieparzystych moga sie ciagnac i ciagnac. ale przeploty to juz nie koniecznie.
co do serii P/N i przeplotow to przeploty szybciej sie &quot;łamią&quot;

Pierwszy typ na dzisiejszą noc:

Houston Rockets - San Antonio Spurs NIEPARZYSTY

enddo 0

enddo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
071
Musialem jakas kolejke/mecz ominac i nie wpisac widocznie.
Generalnie tabelka ma pokazywac sumy pkt w meczu ale przez ta pomylke zastanawiam sie czy nie lepiej byloby aby indywidualne zdobycze pkt grac parzyste/nieparzyste, przez co lamac przeploty danej druzyny a nie przeploty sum obu druzyn.
1)Moje pytanie jest takie, czy u ktoregos buka jest mozliwosc postawienia Parzyste/Nieparzyste dla danej druzyny?
2)I jak by najlepiej grac? systemem d&#39;Alemberta albo progresja na staly zysk albo progresja x3 a moze calkiem cos innego?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam amator, ale mogę się wypowiedzieć.
Ad. 1 - nie spotkałem u żadnego buka takiej możliwości (dla koszykówki)
Ad. 2 - Ja bym tu widział d&#39;Alemberta, ewentualnie stały zysk ale progresję x3 raczej bym wyeliminował.
Chodzi o to, że kurs masz poniżej 2, a to oznacza, że musisz wejść większą kasą dla uzyskania większych dochodów lub większej ilości progów.
Sprawdzałem sumy pkt drużyny i powiem Ci, że chyba dłuższe serie się zdarzają.

enddo 0

enddo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
071
Sprawdzałem sumy pkt drużyny i powiem Ci, że chyba dłuższe serie się zdarzają.
czyli rozumiem ze lepiej grac sumy pkt meczy(czyt. obu druzyn a nie jednej) rozegranych dla konkretnej druzyny tak?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę, że tak, chociaż fajnie by było sprawdzić poprzednie sezony pod tym kątem.

W załączniku moje podliczenia z kilku ostatnich kolejek.
Stan na 07.12.2012 (aktualny przed meczami, które rozegrają się w nocy z 07 na 08 grudnia 2012)

enddo 0

enddo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
071
Myślę, że tak, chociaż fajnie by było sprawdzić poprzednie sezony pod tym kątem.

W załączniku moje podliczenia z kilku ostatnich kolejek.
Stan na 07.12.2012 (aktualny przed meczami, które rozegrają się w nocy z 07 na 08 grudnia 2012)

a np: DETROIT,PHX,PORTLAND?
Ja gralem generalnie po przeplocie złożonego z 4meczy (PNPN) ale SAN ANTONIO ma juz 5mecze z przeplotem wiec jest jak najbardziej do grania

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiadomo, że czym więcej odczekamy tym teoretycznie większa szansa na wejście ale grać DET , PHX i POR myślę, że też można.
Edit.
W Bet365 jest możliwość gry na N/P drużyny również po kursie 1.90 ale osobiście bym preferował na sumę obu drużyn.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiejsza noc pod znakiem ⛔ tak więc dziś lecimy poziom drugi ????

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na drugim poziomie nic nie wymyślimy więcej niż x2.
Edycja.
Ciekawym rozwiązaniem może być gra na Wiliamhill, gdzie do zdarzeń NBA, które są po kursach 1.91 można dorzucić &quot;pewniaki&quot; na brak bramki samobójczej z kursami od 1.04 do 1.06.
Wtedy mamy AKO czyste 2.00. Zawsze to łatwiej bawić się w progresję.
Ps. Proszę nie bombardować mnie za pomysł &quot;pewniaków&quot;. ????

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Błysnęło mi coś takiego:
Przyjmijmy, że będziemy grać na stały zysk po kursie 1.90 to wiadomo, że jeżeli ustalimy stały zysk na wysoką wartość to za dużo progów nie pogramy.
Proponuję więc ustalić niski stały zysk, a za to będzie można rozegrać więcej progów.
I teraz uwaga:
Aby ten zysk nie był za mały można do takiej gry wykorzystać wszystkie inne ligii koszykówki, tylko trzeba by było porobić tabele przeplotów i dziennie można grać kilka/kilkanaście zdarzeń.

enddo 0

enddo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
071
Aby ten zysk nie był za mały można do takiej gry wykorzystać wszystkie inne ligii koszykówki, tylko trzeba by było porobić tabele przeplotów i dziennie można grać kilka/kilkanaście zdarzeń.
W bwin przy wiekszosci zdarzeniach jest &quot;tabelka&quot; z ostatnimi spotkaniami danej druzyny.
Ciekawym rozwiązaniem może być gra na Wiliamhill, gdzie do zdarzeń NBA, które są po kursach 1.91 można dorzucić &quot;pewniaki&quot; na brak bramki samobójczej z kursami od 1.04 do 1.06.
calkiem dobry pomysl;)