>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Znow weryfikacja, czemu?

E 0

effe82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Witam od jakiegoś czasu posiadam konto moneybookers i sukcesywnie dziennie wyplacalem z bwin na MB około 200zl. A z MB na lukasa. Oczywiście weryfikacyjny list z kodem dostałem jakiś czas temu. Dzisiaj patrze mam problem z wypłaceniem kasy tzn znów chcą weryfikacji konta.

O to informacja:

&quot;Weryfikacja tożsamości przez konto bankowe

W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.

Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na &#39;zweryfikowany&#39;, co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.&quot;

co to dokladnie oznacza? kiedy bede mogl wyplacac kase.

Faktycznie udalo sie jedynie te 40zl wyplacic dzisiaj i nic poza tym.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Czasami weryfikują po kilka razy. Taka procedura.
Nie masz się czym przejmować tylko zweryfikuj i będziesz mógł wypłacać.
P.S. Przy okazji patrz gdzie zakładasz temat. Bo w sportingbecie to nie jest dobry dział. Przeniosłem temat.

E 0

effe82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
ok przepraszam, po prostu jestem troche zdenerwowany. Ale jak mam zweryfikowac? mam czekac na wplate ktora zrobiłem dzisiaj czyli te 40zl i w tytule będzie kod weryfikacyjny? Dobrze rozumiem?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Żeby wypłacić na konto musisz mieć też zweryfikowane konto bankowe.
Wypłacając dostaniesz kod. Kod wpiszesz w MB i będzie wszystko OK.

E 0

effe82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
No już wypłaciłem te 40zł na moje konto lukas. Teraz ten kod gdzie będzie? W tytule przelewu czy gdzie indziej?
Vader // Tak. Powinien być w tytule.

E 0

effe82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Właśnie dostałem te 40zł na lukasie od MB, ale w dalszym ciągu nie mogę robic wypłat z MB na moje konto bankowe. Zaczyna mnie to pomału wkurzac, bo wpłaty idą bez problemu a jak człowiek chce wypłacic to już problem robią. Dzwoniłem do nich ale odzywa się tylko angielski operator, nie mają polskiego. Mam zamrożoną kase 1200zł i nie mam pojęcia kiedy ją dostane. Śmiech na sali!!! MB to dramat!

G 0

grege01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
my sie znamy?
A ta podstawowa weryfikacja w MB to jak wygląda w ogóle? Przysyłaja list na chate z kodem tak jak allegro?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Tak. Dostajesz list wysłany (chyba z Chorwacji) i w środku masz kod. Musisz go wpisać i po sprawie. Chyba ok. 2 tyg. się czeka na niego. Ale to różnie bywa.

tehacjusz 45

tehacjusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ma pytanko, jeśli mam zweryfikowane konto bankowe, ale nie posiadam zweryfikowanego adresu to czy będę mógł dokonać wypłaty??

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
ma pytanko, jeśli mam zweryfikowane konto bankowe, ale nie posiadam zweryfikowanego adresu to czy będę mógł dokonać wypłaty??

bez problemu wypłacisz sobie hajs na konto bankowe.
Adres możesz zweryfikować w dowolnej chwili jak chcesz sobie zwiększyć limit transakcji w MB.

wesołych świąt.