>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zmiany w Betako

W 0

whitestripes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zmiany zmiany ???? :gool:

Niewiem czy wiecie ale Betako od niedawna ma nowego właścieciela, od pewnego czasu możemy zaobserwować zmiany, związane z tą firmą. Zrobili no we logo otwierają nowe punkty zobaczymy co dalej ? Być może siegną znowu po miejsce lidera na rynku naziemnym w Polsce. Mi najbliżej do Betako wiec tym bardziej się cieszę ????

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja też ,ale tak to jest jak nowy właściciel chce się pochwalic na forum ????

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Nowe logo to nie wszystko. Również nie zauważam żadnych zmian. Betako nadal ma dosyć marną ofertę. Nawet nie ma dodatkowych zakładów typu under/over dla Ekstraklasy :/ nie ma także zakładów obie strzelą, także dla mnie jest to słaby buk naziemny w porównaniu z Totomixem ????

W 0

whitestripes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@duff999 niejestem nowym właścicielem, ale nie zaprzecze że moge mieć pewne info troche szybciej.
@danny1992 twoj post przedstawiony zostanie głównemu bukmacherowi.
Już niedlugo pierwsze widoczne zmiany, pozdrawiam !

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
@duff999 niejestem nowym właścicielem, ale nie zaprzecze że moge mieć pewne info troche szybciej.

@danny1992 twoj post przedstawiony zostanie głównemu bukmacherowi.

Już niedlugo pierwsze widoczne zmiany, pozdrawiam !

Czyli, że mam przez to rozumieć, że jakieś zmiany w ofercie mogą nastąpić? Jeżeli tak to by było dobrze, bo do Betako mam bliżej ;)

W 0

whitestripes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Będą zmiany w ofercie, twoja wiadomość trafiła do głownego bukmachera, myslimy nad rozwiązaniami. pozdrawiam i zapraszam niedlugo na nową stronę betako.pl

J 53

jaqbts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wie ktos czy krecz w przypadku meczu tenisa rozliczaja po kursie 1.00 czy jako przegrana/wygrana w zaleznosci na kogo sie postawilo? prosilbym o pilna odpowiedz jak ktos wie

W 0

whitestripes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W przypadku kreczu wypłacane są wszystkie zaklady, które zostały roztrzygnięte do momentu wycofania się zawodnika. Jeżeli wycofał się przed meczem, żaden zaklad nie został roztrzygnięty i pieniadze są zwracane.
pozdrawiam