>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zmiany opłat w Skrill

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
https://www.skrill.com/pl/fees/
Prosimy zapoznać się z poniższymi informacjami, ponieważ dotyczą one planowanych zmian opłat, które mogą Ciebie dotyczyć.
Zmiany zaczną obowiązywać 31 sierpnia 2016 r.

• Wypłata środków na kartę Visa – 3,95 €

Zmiany zaczną obowiązywać 17 października 2016 r.

• Opłata za nieaktywnego użytkownika – 2 €
  • Opłata za wysłanie środków – 1,9% Limit 20 €
  • Opłata za przekazanie środków na konto NETELLER – 3%
  • Opłata za przelew na konto bankowe – 5,50 €
  • Opłata za przewalutowanie – 3,99%

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zaczynaja przesadzac....

https://www.skrill.com/pl/fees/
https://www.skrill.com/pl/vip-programme/
a dla vipow
* Za przelewy pomiędzy walutami USD, GBP, EUR, CAD i PLN
** Za przelewy pomiędzy (USD, GBP, EUR, CAD, PLN) a inną walutą
***wypłaty bankowe pomocą kont bankowych wtórnych opłata w wysokości 5,50 €

Planowane zmiany opłat, które zostaną wprowadzone 17 października 2016 r.:

• Opłata za przelew na konto bankowe – 5,50 € dla poziomu Bronze
  • Opłata za przewalutowanie (FX): 3,79% dla poziomu Bronze, 2,89% dla poziomu Silver, 2,59% dla poziomu Gold, 1,99% dla poziomu Diamond
  • Opłata za wysłanie środków: 1% dla wszystkich poziomów VIP
  • Limit opłaty za wysłanie pieniędzy – 10,00 € dla poziomu Bronze, 2,00 € dla poziomów Silver, Gold i Diamond

yam 93

yam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co pol roku gigantyczne podwyzki oplat.
Teraz to juz na przegietym poziomie.
8% za same przewalutowania w obie strony...

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Tak zdecydowanie przeginają. Ja od dłuższego czasu wpłacam do buków przez przelewy24, i wypłacam bezpośrednio na konto bankowe. I tak nadawcą takiego przelewu jest np. worldpay. Tak więc chyba oficjalnie niczym nie ryzykujemy. Przy takim przelewie nic nie ma, że jest to od bukmachera. &quot;Odpukać&quot; póki co nie miałem żadnych problemów. Tak więc nie wiem po co korzystać z drogiego skrill.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z wyplat bankowych i tak malo kto korzysta wiec zostaje wyplata karta skrill taniej i szybciej...Najgorsze to przewalutowanie ale mozna ominac majac 2 konta skrill.....Powiedza ze tylko dla vipow ale poki limitu nie przekroczysz mozesz tak korzystac...

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skrill robi się pomału nieopłacalny. Ja mam status vip brązowy , i de facto opłaty i prowizje są w tej chwili takie jak 2 lata temu dla zwykłego konta, miałem krótko poziom silver i tak naprawde tylko od silvera w górę Skrill jest opłacalny. Jezeli chodzi o wpłaty na konto bankowe od pośredników typu Worldpay, to jakieś ryzyko jednak jest, małe, ale jednak jak sprawa bedzie w sadzie to bedziesz musiał powiedzieć co to za przelew itp.

P 53

piwoor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak zdecydowanie przeginają. Ja od dłuższego czasu wpłacam do buków przez przelewy24, i wypłacam bezpośrednio na konto bankowe. I tak nadawcą takiego przelewu jest np. worldpay. Tak więc chyba oficjalnie niczym nie ryzykujemy. Przy takim przelewie nic nie ma, że jest to od bukmachera. &quot;Odpukać&quot; póki co nie miałem żadnych problemów. Tak więc nie wiem po co korzystać z drogiego skrill.

Co z tego, że kasa nie bezp. od buka jak tak czy inaczej z niewiadomego źródła...

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niech zgadne - podwyzka?
Troche dziwne swiat sie globalizuje, otwiera, oplaty powinny spadac

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Globalizacja zdusza konkurencję i powstają monopole i oligopole, więc suma sumarum wszystko drożeje.

max188 0

max188

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja dostałem takiego maila:
&quot;W związku z tym, że nieustannie oferujemy Ci konkurencyjne rozwiązania płatnicze, zmieniamy sposób rozliczania nieaktywnych kont. Opłata za konta handlowców, którzy są nieaktywni przez 6 miesięcy wzrośnie do 50 EUR miesięcznie. Wszystkie pozostałe opłaty pozostają bez zmian.

Nowa struktura opłat będzie obowiązywać od 31 sierpnia 2016 r. i będzie dotyczyć wszystkich handlowców. Jeśli Twoje konto zgodnie z definicją UE jest sklasyfikowane jako konto mikro firmy, prosimy o powiadomienie nas, poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres działu..

Kontynuowanie korzystania z usługi będzie traktowane jako akceptacja warunków. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt z opiekunem klienta lub...
Z poważaniem,
Zespół Skrill&quot;
Mam pytania:
1. &quot;nieustannie oferujemy Ci konkurencyjne rozwiązania płatnicze&quot; - niby gdzie to oferują jak pierwszego maila takiego dostałem...
2. &quot;zmieniamy sposób rozliczania nieaktywnych kont&quot; - gdzie mogę sprawdzić czy moje konto jest aktywne i co wg skrill to oznacza?
3. &quot;Opłata za konta handlowców&quot; - moje konto jest kontem handlowym? Jak to sprawdzić?
Z góry dzięki za pomoc
Fakt ostatnio kasę do buka wpłacałem w lutym a kasę na konto otrzymałem kilka razy więc może jest to z tym związane?

D 0

d4nny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to ładnie się porobiło... Do tej pory uważałem Skrill za mega tani portfel ale już tak nie uważam. Podłączam się pod pytania użytkownika max188 i mam nadzieję, że ktoś na nie odpowie.

max188 0

max188

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No to ładnie się porobiło... Do tej pory uważałem Skrill za mega tani portfel ale już tak nie uważam. Podłączam się pod pytania użytkownika i mam nadzieję, że ktoś na nie odpowie.
Dostałem odpowiedź od skrilla:
&quot;
Informujemy, że informacje dotyczące opłat dostępne są na naszej stronie internetowej: skrill com /pl/ oplaty/

Aktywne konto Skrill, jest to konto do którego użytkownik zalogował się przynajmniej raz na przestrzeni roku. W przypadku jeśli użytkownik nie loguje się na koncie przez okres 12 miesięcy, zostaje naliczana opłata za nieużywanie konta. Przed pobraniem ewentualnej opłaty, użytkownik zostanie o tym poinformowany drogą mailową.&quot;
P.S. moje konto jest prywatne