>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zmiana profilu

onos 28

onos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siemiatycze
Witam. Otoz chcialbym sie dowiedziec czy istnieje w BWIN mozliwosc zmiany z powiedzmy ojca na syna ???? . Po prostu wczesniej gralem na danych ojca a teraz skonczylem 18lat i kombinuje zeby jakos przepisac te konto na siebie. Dzieki za pomoc :spokodfhgfh:

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Moim zdaniem powinieneś założyć po prostu nowe konto na swoje dane.

zuberek89 85

zuberek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie a poprzednie konto najlepiej zamknąć jest taka opcja w menu po lewej :jezora:

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co żle CI na koncie ojca? czy powiedz wprost chcesz wymusić bonus od bwin i tyle

sekular 47

sekular

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWa
Witam. Otoz chcialbym sie dowiedziec czy istnieje w BWIN mozliwosc zmiany z powiedzmy ojca na syna ???? . Po prostu wczesniej gralem na danych ojca a teraz skonczylem 18lat i kombinuje zeby jakos przepisac te konto na siebie. Dzieki za pomoc :spokodfhgfh:

A ja Ci powiem szczerze...nie kombinuj, jesli nie musisz nic nie zmieniaj, bo dostaniesz bana i tak zakonczysz przygode z bwin...Lepiej nie draznic niedzwiedzia...:spokodfhgfh:

pozdrawiam.:spokodfhgfh:

onos 28

onos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siemiatycze
LOL wymusic u Bwin to da sie chyba tylko bana jak kolega wczesniej napisal. Po prostu nie wiem moze Tobie to nie przeszkadza ale ja wole wiedziec ze jest moje konto i ze ja za nie odpowiadam ;). W sumie wiele to nie zmienia czy konto na mnie czy na ojca ale swoje to swoje ;P. W sumie z tym BWIN nie kombinowalem tylko zalozylem se nowe konto na Pinnacle i o wiele bardziej mi sie podoba niz na Bwin. Pozdro