>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zjazd forumowiczów

kornel87 0

kornel87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po rozmowach z &#39;doberman90&#39; wpadliśmy na pomysł....
Mam na myśli spotkanie w którym spotkaliby się forumowicze z tego forum, poznali się i wypili wspólne piwo. Tylko jest jedno ale, każdy gdzie indziej mieszka. Każdy chętny, który chciałby zapisać się na taki zjazd, niech wypowie się w tym temacie, gdzie by się chciał spotkać oraz w jakim mieście mieszka, będzie łatwiej ustalić wspólne miejsce spotkania. Temat do dyskusji otwarty, na każde pytania i odpowiedzi....

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Ja prostu , wwua.
Tak ogólnie to taki zjazd by trzeba zrobić raczej gdzies nie w duzym miescie taki moje zdanie bo tam drogo ze spaniem .Takie moje zdanie .No chyba ze wiekszosc bedzie z danego miasta.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ale ten zjazd w tym czy w przyszłym roku ?? Jak w przyszłym to ja jak najbardziej jestem chętny i polecam spotkać się gdzieś nad jeziorkiem . Np. pod Bydzią Mnóstwo zalewów , jezior i wszystko w atrakcyjnej cenie a jak ktoś będzie chciał pójść na imprezkę to Arena Kokocko w pobliżu :p Ew. gdzieś pod namiot nad morze . Koszty spania w takim wypadku niemal zerowe ;-)

W tym roku ja niestety raczej odpadam , lecz w przyszłe lato możecie dopisać mnie do listy ;-)

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
zrobmy gdzies w woj. swietokrzyskim miedzy wa-wa a krakowem , bedzie idealnie.
Powiedzmy na 2-3 dni, domki,grill i laptot z dostepem do internetu.
:mrgreen:

peja 1

peja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski :P
ja jestem chętny ???? ile mam piw wziąć ???? :?:

nie koniecznie ŁÓDŹ ????

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Hong-kong może co ?? Wszyscy walą soje miesjce zamieszkanie lub okolice. Znajac to ruszyc dupy sie nibedzie chialo dalj niz 2h samochodem -Polacy.

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co widziałem w innym temacie to dużo chłopaków z Lublina bądź studiujących tam, więc panowie do dzieła :]

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heh tak ja i Beau mozemy zrobic zlot na polibudzie w lublinie :p

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Ja też chetnie się zjawię w kazdym zakatku Polski.Najlepiej nad jakąś wodą.Na live często widze się z moim najlepszym Kumplem z Forum GUSTEM,ostatnio również poznałem SUTKA osobiście.Doberman jak CiĘ spotkam na live ???? ......

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
uwazam ze nie ma sensu robic w duzym miescie typy wawa krakow worclaw , najlepiej nad jakims jeziorkiem ja sie rusze jezeli koszty transportu nie beda zbyt wielkie ????

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
ja niestety sie pewnie nie zjawie bo nie dorobiłem sie jeszcze samochodu :mrgreen: ale moze niedługo ;-)

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Ja to może nie jestem na forum aż tak popular ale wpadnę jeśli będzie jak i nie za daleko :p Jestem ok Leszna więc wszędzie daleko, ale do Łodzi czy ten zasięg dałoby radę ????

Popilibyśmy oj tak ???? )

M 0

mszimowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Świetny pomysł np. na następne wakacje :p czemu by nie ???? poznało by się większość modów, vipów itd ????

// ciufass ( problemy z kontem )

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Pasuje mi propozycja TEDA świętokrzyskie , jestem ze śląska a PKP dociera wszędzie :mrgreen: