>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zerwanie umowy abonenckiej

N 12

nipek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam !

Dostałem teraz list z orange,gdzie jest napisane o zmianie w umowie wprowadzonej przez ministra,odbieram to tak jakby ingerencja w umowie jaką podpisywałem z nimi.. Nie ukrywam że chciałbym z nimi zerwać umowę,bo płacę spory rachunek :;/: Jak myslicie,czy mam jakies podstawy żeby zerwać z nimi umowę ? Chciałbym przejść do play&#39;a i znalazłem taką oto stronę http://zmienoperatora.com/ . Co byście mogli mi doradzić ? Z Orange zostało mi jeszcze rok umowy

beb 95

beb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Możesz wypowiadać umowy bez kary tylko jeżeli zmiany zostały wprowadzone z ich własnej woli a nie z nakazu jak w tym przypadku.

T 0

trodder

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lublin
Zazwyczaj jest tak, że jak są wprowadzane zmiany, to abonent ma czas na to, żeby się z nimi zgodzić lub nie, a jeśli w orangu tak nie ma, to jest kicha....więc chyba trzeba się przemęczyć do końca umowy i wtedy się wynieść.

D 8

dawdtip

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Zawsze można też odstąpić wcześniej i zapłacić karę. Przelicz sobie czy przypadkiem nie wyjdzie Ci to taniej coś takiego niż płacenie abonamentu.

M 0

maxalston

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No bez przesady te kary sa spore. Mi został do końca umowy rok a musiałbym płacić 700 zł żeby móc się przenieść.