>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zasil konto bonusem przed Ligą Mistrzów!

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Tylko przy wpłacie.
EDIT:
Hmm... chociaż może nie. Czytam teraz to:
Aby wziąć udział w promocji, wpisz kod promocyjny CHRISTMAS50 w polu, które pojawi się na ekranie po potwierdzeniu wpłaty, lub zarejestruj go w zakładce Wpłaty &gt; Kod promocyjny.
I w sumie nie wiem już. Najlepiej sprawdź ;)
Tutaj dyskusja o tej promocji.

pp. 0

pp.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jeśli chcecie rzeczywiscie pograc na ta kolejke ligi mistrzów, to radze wplacac tylko tym osobom ktore juz zweryfikowaly swoje konto. Inaczej wam je zablokuja, i zanim je zweryfikujecie minie kupa czasu. Ja uzeram sie juz z nimi prawie tydzien. Ciagle im cos nie pasuje i za kazdym razem jak cos dosylam, musze czekac 3 dni. Sa genialni pod tym wzgledem. No ale jesli chodzi o promocje to super.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Jeśli chcecie rzeczywiscie pograc na ta kolejke ligi mistrzów, to radze wplacac tylko tym osobom ktore juz zweryfikowaly swoje konto. Inaczej wam je zablokuja, i zanim je zweryfikujecie minie kupa czasu. Ja uzeram sie juz z nimi prawie tydzien. Ciagle im cos nie pasuje i za kazdym razem jak cos dosylam, musze czekac 3 dni. Sa genialni pod tym wzgledem. No ale jesli chodzi o promocje to super.
Musiałeś założyć multikonto żeby o tym napisać? Na poprzednim koncie też Ci się nie podobała weryfikacja. Może założysz jeszcze kilka kont i będziesz o tym samym pisał?