>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zarządzanie kapitałem

gutek84 0

gutek84

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam serdecznie. Mam do dyspozycji kapitał 3 tys.zł. i zastanawiam się jaki system wybrać, żeby zyskownie go pomnożyć. Rozważam grę singlami na ako 1,6-2,0 i tu pytanie za jaką stawkę powinienem grać single przy takim kapitale? Druga opcja to gra progresją na ako 2-3. Kapitał rozłożony na 9 poziomów 5-10-20-40-80-160-320-640-1280. Jak myślicie co się bardziej opłaca? Z gory dzięki za odpowiedź doświadczonym graczom ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
suma dosyc ciekawa jest sie czym porządzić to zalezy od Twojego doświadczenia, progresja chyba jest pewniejsza i bedzie przynosic w miarę &quot;stałe&quot; zyski, gra singlami przy takiej stawce moim zdaniem nie powinna przekroczyć 300 zł najlepiej ok 200-250

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Progresje bym Ci raczej odradzał. Bardziej opłacalne wydaje się granie singli w takich kursach jak napisałeś. Myśle, że stawka na takie zakłady winna wynieść 10 % kapitału. Nie graj masówek i super pewniaków, tylko przeanalizowane przez siebie typy, a możesz zarobić.
Pzdr

F 0

_frank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chcesz zarobić cokolwiek na bukmacherce, nigdy nie obstawiaj więcej niż 4% kapitału.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Jak chcesz grać na single to proponuje gre asekuracyjną za pomoca oferty LIVE
Bukmacher oczywiście powinien miec odpowiednio duzą oferte takze Sportingbet jest idealny a kursy często są bardzo wysokie w porównaniu z innymi bukami.
Przypuścmy dajesz singla kursem 2.2 za 200=440 druzyna na którą postawiłes wygrywa 1/2-0/.... asekurujesz sie handicapami +1/2/.... dla gości po dobrym kursie za tam powiedzmy 40-90 przy wygranej jestes i tak 150/200 do przodu w przypadku gdy goście doprowadzą do remisu obnizasz straty nieraz i trafisz oba np przy stanie 1-0 (dajesz over 1,5 w koncowej fazie meczu 82-90 min) może sie i zdazyć że z asekuracji wyciągniesz więcej niż z pierwotnego kuponu ;)
Oczywiście można nieraz poszalec i grac dalej na swoich.
Ja raz mialem sytuacje jak LINZ gralo z jakimiś patalachami (bylo to ako ten mecz był ostatni) postawilem Handi -1 na nich do 75 min wygrywali 3-0 w ofercie pojawil sie typ +2 dla gości kursem 11.0 niestety poszedłem kanapki robić jak wrócilem 10 min potem bylo 3-2 ????