>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zapłata za warunek z przedmiotu na studiach

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy słyszał ktoś kiedyś o czymś takim, że można złożyć pismo do dziekania o umorzenie kwoty jaką trzeba zapłacić za warunek? Słyszałem, że takie coś przechodzi. Albo ewentualnie zapłacić za warunek w ratach? Za taką kasę jaką wiszę teraz uczelni mógłbym sobie dobrze rozkręcić grę u buka ????

W 49

wojti1830

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Czy słyszał ktoś kiedyś o czymś takim, że można złożyć pismo do dziekania o umorzenie kwoty jaką trzeba zapłacić za warunek? Słyszałem, że takie coś przechodzi. Albo ewentualnie zapłacić za warunek w ratach? Za taką kasę jaką wiszę teraz uczelni mógłbym sobie dobrze rozkręcić grę u buka ????
pewnie jak wykażesz że nie jesteś w stanie zapłacić. np utrzymujesz żonę i 5 dzieci za 1000zł to nie będziesz musiał płacić :grin:

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko sie DA. Jak pokombinujesz to nawet za jazde bez biletu mpk i dostaniu mandatu okroją ci kare do malej kwoty ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
bjalyy 110

bjalyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
No jak bedziesz mial bardzo mocne argumenty(typu, ze sam sie utrzymujesz tylko z kredytu studenckiego, nie masz zadnej pracy), to jest szansa ze i Tobie umorza. A co do rozlozenia na raty to powinni bez problemu rozlozyc.

A 0

ares93r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Wątpię, że zlikwidują Ci go ale na pewno można odłożyć spłatę w czasie ???? Wystarczy zaznaczyć, że w wyniku okoliczności losowych niezależnych nie jesteś w stanie zapłacić ????

duzyesz 366

duzyesz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
TM
u mnie na uczelni możnabyło sobie na raty rozłożyc , umożenie zapłaty tylko w przypadku biednej rodziny oraz innych socjalnych różności.
Polecam zapytać w dziekanacie czy jest taka możliwość jak masz spoko babki to łądnie wytłumaczą.

H 5

horcyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znajomy z roku musiał wziąć teraz warunek. Na pytanie w sekretariacie do kiedy ma kasę zapłacić usłyszał, że ma czas do lutego aby wszystko uregulować więc z rozbiciem na raty niema chyba żadnych problemów.

bjalyy 110

bjalyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
350zl to z tego co sie orientuje nie jest wygorowana cena za warunek ???? ja sam za przedmiot semestralny, z ktorego mialem tylko cwiczenia bez wykladow mam 390zl... a zebym nie zdal poprawki z rocznego przedmiotu (cwiczenia + wyklady) mialbym do zaplaty jakies 1200zl. i to wszystko na panstwowej uczelni

szanzelize 0

szanzelize

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kato
Na Politechnice Śląskiej kolega załatwił to sobie tak, że odpracował warunek. Tzn wykonywał jakieś tam prace remontowe, porządkowe i to było wyliczone powiedzmy 10zł za godzine. No i tak kilka tygodniu mu zeszło ????

P 0

peele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bochnia
ja miałem zapłacić 380 za warunek z PKM na AGH i akurat poszukiwali kogoś do badań EEG i się zgłosiłem i mi to odbili, a dokładniej te badania trwały 2 tygodnie(10dni) z czego nie dostałem pieniędzy za pierwsze 3 dni...
jeśli masz czas siedzieć na uczelni po godzinach to szukaj czegoś takiego ????

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Nie ma sensu podawanie kwot, które płaciliście za swoje poprawki, bo przedmiot przedmiotowi nie równy. Podobnie z uczelniami.
Chyba jest tak, że wysokość ceny za poprawkę zależna jestod ilości punktów ECTS przypadających na dany przedmiot.