>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

zaklady live pytanie

M 45

milosc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam mam pytanie do bardziej doswiadczonych osob
chodzi o bet365 wczoraj okolo 17 zaoferowali na swoim livebecie mecze 3 ligi polskiej takich poteg jak omega kleszczow gryf wejherowo itp
teraz pytanie skad maja infomacje na temat ze padl gol rozny itp ?
na kazdy mecz wysylany jest jakis przedstawiciel jak to sie odbywa moze mi to ktos wyjasnic ? bo nie sadze ze pierwszy lepszy chlop z pod sklepu zajmowal sie przekazywaniem takich informacji

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
witam mam pytanie do bardziej doswiadczonych osob
chodzi o bet365 wczoraj okolo 17 zaoferowali na swoim livebecie mecze 3 ligi polskiej takich poteg jak omega kleszczow gryf wejherowo itp
teraz pytanie skad maja infomacje na temat ze padl gol rozny itp ?
na kazdy mecz wysylany jest jakis przedstawiciel jak to sie odbywa moze mi to ktos wyjasnic ? bo nie sadze ze pierwszy lepszy chlop z pod sklepu zajmowal sie przekazywaniem takich informacji
Mają specjalnych ludzi którzy obserwują spotkanie (są na nim) i zdają relację na bieząco.

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Dokładnie tak jest.Tydzień temu byłem na meczu Akademia Piłkarska ŁKS U-19-ŁKS Łomża.Siedziałem w strefie wydzielonej nazwijmy to dla vip i jeden rząd wyżej jakieś 5-6 metrów ode mnie ,gdzie kiedyś były miejsca dla dziennikarzy z takim ala pulpitem,żeby podłożyć notes siedział gośc w średnim wieku z laptopem i włożonym do niego modemem internetowym.

Kilka razy spojrzałem na niego to widać było,że na zmianę klikał coś i spoglądał na boisko.
Mecz był na live w Bet365.Sam nawet byłem zdziwiony tym faktem jak zobaczyłem,że mecz leci na żywo po zalogowaniu się na stronie Bet365 w swoim iphonie.

Jedno tylko mnie zastanawia.Czasem mecze niższych polskich lig sa w ofercie live wielu bukmacherów.
Ciekawe czy wszystkie firmy mają swych wysłanników ,czy mają info np: od jednego tego samego przedstawicila zewnętrznej firmy,która jak usługodawca dostarcza informacji niezbędnych do emitowania meczu w zakładach live?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Są takie strony jak sportsdata.ag gdzie po rejestracji i zrobieniu sobie kursu scouta (mecze testowe do relacji + rozmowa przez skype) dostajecie listę wszystkich meczy, na których potrzeba relacji. jeśli chcesz to się zgłaszasz, wtedy oni mogą przydzielić Ci zadanie. Idziesz z telefonem na mecz, 15 min przed rozpoczęciem dzwoni do Ciebie telefon. Musisz mieć słuchawki i wykonujesz przeróżne sekwencje zgodnie z tym co się dzieje na boisku, z tego co pamiętam to najpierw pytają o stan murawy, pogodę i co robią zawodnicy (wychodzą z szatni, rozgrzewają się, itd). Później klikasz na telefonie to co się dzieje na boisku, np. 1 - atak gospodarzy, 1+1 - niebezpieczny atak gosp, 5 - rożny gospodarzy, itd, itd ???? ofc wszystko po angielsku, dostajesz za to kasę z tego co pamiętam to chyba 35 albo 45 euro za mecz + zwrot za dojazd.

B 30

boher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elk
A czy na tej bądź innej stronie jest gdzieś rekrutacja nie tylko na piłkę, ale też inne sporty, np. siatka, kosz, ręczna, tenis, itp.? Wtedy jest większa szansa, aby załapać się na większą ilość meczów. I ciekawe jak jest z meczami w Polsce, pewnie dużo ich nie ma...