>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zakaład LIVE ...na stadionie

A 0

arfik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Mam takie pytanie do bardziej doświadczonych graczy. A mianowicie &quot;jakie jest opoznienie pomiedzy zarejestrowaniem strzelenia gola przez buka a faktycznym strzeleniem gola na stadionie&quot;??
Juz mowie dlaczego pytam. W dobie przenośnego internetu dlaczego nie można by pójść na stadion na wybrany przez nas z laptopem (+blueconnect), wejsc na zaklady live u buka internetowego i miec caly czas otwarta zakladke &quot;która druzyna strzeli nastepnego gola&quot;.
W chwili faktycznego strzelenia gola na stadionie wykorzystac opoznienie pomiedzy stanem faktycznym a opoznieniem u buka
Stawiajac nawet 1000pln jestesmy pewni ze nam zaklad wejdzie
A nawet jezeli buk bedzie szybszy to ewentualnie nam zablokuje przyjecie zakladu, takze nic nie tracimy.
Jedyne zalozenia jakie warto przyjac:
1) ochrona musi nas przepuscic z laptopem w plecaku
2) Chodzimy na mecze niszowe gdzie zakladam ze opoznienie moze byc wieksze, ale gra musi byc na live u buka
No i nieodzowny plus ...ogladamy sobie meczyk na stadionie...oczywiscie za bilet trzeba zaplacic
prosze o opinie i porady ...a moze ktos probowal??

kuite 1

kuite

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100 km na pólnoc od Gdanska
Jak masz zamiar tak robic to wez iphona a nie laptopa. A co do szybkosci to zdaje mi sie ze jest cos takiego jak kilka sekund opoznienia przyjecia akładu, a jak oni ci zablokuja w trakcie przyjmowania to dupa. Nie wiem jak jest dokładnie bo na bf gram a tam live jest miedzy innymi graczami chociaz tez jest 8 sekundowe opoznianie

A 0

arfik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znalazlem jeszcze jeden podobny temat na tym forum o nazwie:
betfair a czas reakcji na zdarzenie

no i w sumie pisza ze faktycznie jest tylko kilka sekund na zawarcie zakladu, co tez sie spodziewalem. Ale moje pytanie brzmi: czy ktos probowal tego w autopsji??

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Ja próbowałem czegoś takiego w Bet365. Był to mecz Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom w sparingu przed sezonem i o dziwo się udało ustrzelić ładne kursy. Działałem wtedy z mojego Iphona. Nie było to zamierzone, poprostu poszedłem na mecz i zobaczyłem że mecz jest także na live bet365. Ale rzeczywiście na tym meczu były opóźnienia około 30 sekundowe

A 0

arfik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No a 30 sek to juz mozna cos zawojowac ????
grunt to trafic na mecz ktory jest live i ktory ma takie opoznienia.
Zobaczymy. musze tylko teraz jakis mecz wybrac.
Natomiast gdzie niegdzie pisze,ze niektore zaklady na hokej wogole nie sa blokowane. chociaz to moze niesc ze soba nico ryzyka, bo jak uznaja bramke przed zatwierdzeniem mojego kuponu i nie zablokowali obstawiania, to sie moze okazac, ze obstawilem zaklad na kolejnego gola ktory niekoniecznie musi pasc ????

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
No a 30 sek to juz mozna cos zawojowac ????
grunt to trafic na mecz ktory jest live i ktory ma takie opoznienia.
Zobaczymy. musze tylko teraz jakis mecz wybrac.
Natomiast gdzie niegdzie pisze,ze niektore zaklady na hokej wogole nie sa blokowane. chociaz to moze niesc ze soba nico ryzyka, bo jak uznaja bramke przed zatwierdzeniem mojego kuponu i nie zablokowali obstawiania, to sie moze okazac, ze obstawilem zaklad na kolejnego gola ktory niekoniecznie musi pasc ????
Ale przecież u buków masz zawsze także numer gola, czyli np. Która drużyna strzeli następnego gola (3 gol)

A 6

akh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pamiętaj, że coś takiego jest nieuczciwe, a jeśli będziesz tak grał, Twoje zakłady kilka sekund po zdobyciu gola, będą podejrzane i zostaną szybko wyłapane przez buka, za co mogą Cię spotkać nieprzyjemności...
Oczywiście, jeśli zagrasz tak 1-2 razy, nic sie nie stanie ;)

krocze-szatana 18

krocze-szatana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Wroclawia
Wszystko fajnie tylko może być też sytuacja gdy bramka pada, Ty wciskasz, że drużyna strzeli a liniowy po namyśle podnosi chorągiewke i dupa blada ;)
Dzieje się to w kilka sekund i trudno wszystko &quot;wyłapać&quot; ;)
Tak jak kolega wyżej napisał- po kilku takich strzałach bukmacher napewno Cie weźmie pod lupę ;)

A 0

arfik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jezeli chodzi o liniowego to bedac na stadionie moge poswiecic pare sekund na reakcje sedziow. A jak pisal poprzednik byl na meczu gdzie to opoznienie bylo okolo 30 sek, wiec powinno dac sie postawic zaklad.
Ciekawi mnie tez czy to jest wogole legalne??

janek87 19

janek87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam znajomego ktory chodzi na mecze dla Tobetu na Mloda Ekstraklase, wyglada to tak ze pada bramka, jest czerwo czy karny to koles wyciaga telefon i telefoniczie powiadamia osobe odpowiedzialna za live, wiec zdecydowanie troche czasu na to jest, zwlaszcza jesli jest to nizsza liga, gdzie wlasnie info przekazywane jest telefonicznie.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Buk oczywiście nie może czekać, aż agencje podadzą wynik i stąd to zatrudnianie ludzi przekazujących im na żywo te informacje.
Jakiś czas czemu widziałem w necie info, o chęci takiego dorywczego zatrudnienia ludzi mieszkających obok stadionów - oferowano im 35€ za relacje od każdego meczu...

A 0

arfik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe...to jakby byl takim gosciem to na mecze chodzil bym z kumplem, ktory mialby dojscie do neta, poczekalbym az mu przyjmia zaklad a dopiero pozniej bym dzwonil do buka ????
A tak na powaznie to chyba najwazniejsza kwestia to znalezdz mecz gdzie powinno byc duze opoznienie i zeby byl na live.
Tylko ostatnia kwestia...czy to jest legalne??

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kilka takich zakładów i na 100% pewny limit w jakiejś śmiesznej wysokości to pierwsza sprawa. Druga sprawa jest taka, że na &#39;niszowy&#39; mecz nie postawisz na live za 1000 zł. W popularnych meczach opóźnienia na pewno będą mniejsze.

Trzecia sprawa jest taka, że jeśli te zakłady będą się wybijały na tle pozostałych (o wiele wyższe stawki niż na co dzień) to mogą być problemy z wypłatą. W regulaminie zawsze znajdzie się jakaś kłoda do rzucenia pod nogi graczowi...

np. expekt:
Jeśli zakład zostanie złożony po niewłaściwym kursie, w wyniku opóźnień aktualizacji aplikacji live betting i w związku z tym drużyna/zawodnik zdobędzie znaczącą przewagę (zmieni się wynik) - zakłady te zostaną uznane za nieważne.

Im więcej takich zakładów tym większe ryzyko wpadki. Na dłuższą metę będzie ciężko, ale próbować można. Parę złotych powinno dać się wycisnąć.

J 18

_jarl_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawi mnie tez czy to jest wogole legalne??

Nielegalne.

Bukmacher potraktuje to jako próbę oszustwa. W przypadku wykrycia - na pewno anulowanie zakładów. Bardzo prawdopodobna blokada konta. Możliwa konfiskata depozytu.

A 0

arfik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ktory to buk ma prawo do zabrania depozytu?? Pytam, bo pierwszy raz sie z tym spotykam

backrus 48

backrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedyś zrobiłem mały eksperyment w bah związany z livescorami i czasem reakcji. W pamięci utkwiły mi 2 sytuacje:
  1. Gra Real Madryt B z jakąś płotką, prowadzi 4-0 i underdog strzela bramkę. Udaje mi się zawrzeć zakład po wysokim kursie i jestem do przodu. W tym meczu opóźnienie było tylko przy tej bramce. Chyba chłopaki nie mogli uwierzyć w to, co zobaczyli ;)
  2. Hokej, Kanada vs Łotwa o ile mnie pamięć nie myli. 3-0 dla Kanady, która niby strzela kolejnego gola; zakład poszedł. Okazuje się, że nie i następną bramkę zdobywa Łotwa.

Powyższymi przykładami chciałem pokazać, że na takim graniu można zyskać, można się przejechać. Odpowiednio rozmieszczone okna na pulpicie, oczekiwanie na sygnał dźwiękowy i obstawienie... Nie wiem, czy takie coś jest możliwe na stadionie przy tych wszystkich emocjach. A IPhone&#39;a nie wyciągałbym przy polskich kibicach ????

Pamiętam jak dawno temu wpuszczano na korty tenisowe ludzi z kompami. Obstawiali aż się uszy trzęsły i wprowadzono zakaz. Teraz na zbliżeniach często można zobaczyć ludzi, którzy mają w nosie grę, wpatrzonych tylko w komórki... Czy takie kombinowanie się opłaca? Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.

Mój przyjaciel z Litwy opowiadał o dziadku, który kiedyś &quot;się dorobił&quot;. Mógł pozwolić sobie na podróżowanie po całym świecie. I robił to: pojawiał się na challengerach, turniejach juniorskich, meczach niższych lig piłkarskich. Nie próbował wyprzedzić buka. Wiedział, że to nie sprint, tylko maraton. Gromadził wiedzę, której nie posiadają oddsmakerzy, co pozwalało mu grać duże valuebety. Ktoś kiedyś powiedział: &quot;Information is a key&quot;.

K 0

kombinator

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze skapstwa
Heh ja ma doświadczenie w takim graniu.
Zaczęło się fatalnie... Oglądałem mecz z dobrego źródła i gdy widziałem, że pada gol szybko kliknąłem na zakład za 50 zeta. Zakład został przyjęty ale okazało się, że był spalony...
Nie poddałem się walczyłem dalej. Zostało mi kilkanaście zł na koncie i pewnego wieczoru postanowiłem, że spróbuje jeszcze raz to samo na zakład: kto strzeli następną bramkę w jakiejś lidze południowoamerykańskiej. Udało mi się za kilkanaście zeta zawrzeć zakład po kursie 11. Serce mi zaczęło walić jak cholera i pomyślałem sobie: jeszcze dzisiaj mogę zostać milionerem ???? . No to czychałem dalej na okazje. Miałem po tej wygranej na koncie ponad 100zł i zagrałem za całość znowu to samo i miałem już ponad 500zł. Podekscytowany poszedłem spać. Rano wstaje a te 2 zakłady, gdzie udało mi się wyprzedzić buka zostały anulowane... Dodam, że był to ulubiony buk nasz wszystkich bwin... Także nie wiem czy tylko ich na takie coś stać czy inne buki też by tak postąpiły. Swoje działanie uzasadnili tym, że w regulaminie mają napisane, że w razie awarii systemu czy coś mogą anulować zakłady, które zostały zawarte po nastąpieniu zdarzenia. A więc LIPA...

A 0

arfik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A miales mozliwosc wyplacenia wygranej po zakonczeniu spotkania?? bo moze trzeba bylo brac kase czym predzej zanim sie skapna ????