Witam. Panowie dzisiaj zagrałem powyżej 12 rzutów rożnych po kursie 21 za około 1700 złotych. Było rożnych 14 zaliczyli typ a teraz wchodzę na konto kasa znikła i typ jest w " Moje zakłady" i jest nie rozliczony, dlaczego??
a ty skąd wiesz? przecież pod koniec meczu zdarzają się takie kursy na over rożnych, kiedy w 84 minucie są np. 4 rożne i ktoś gra na over 7.bo to jest ewidentny błąd.
Co to za mecz?,
A tak w ogóle to uderzaj na czat, Sam w niedziele miałem podobną sytuacje, tyle ze zakład wygrany rozliczyli jako przegrany, po interwencji na czacie po kilku godzinach rozliczyli prawidłowo.
Jasne i ktoś gra taki kurs za 1700pln.Wyłapał błędny kurs , połapali się i to wszystko.Myślę że to jest najbardziej prawdopodobna wersja.
Głupoty paplesz. Jaki błędny kurs, skoro przytoczyłem ci screen że pod koniec meczów takie kursy się zdarzają.Jasne i ktoś gra taki kurs za 1700pln.Wyłapał błędny kurs , połapali się i to wszystko.Myślę że to jest najbardziej prawdopodobna wersja.
Tak było. Kojarzę ten mecz i było tam 14-0 w rożnych. Także powinieneś jutro mieć pieniądze za ten kupon, jeśli bet czegoś nie wymyśli i nie zacznie ci robić problemów.
.
Na początek proponuję wspomnieć betowi w rozmowie, że zgłosisz sprawę do IBAS. Jeśli to nie poskutkuje, to pewnie trzeba będzie napisać do tej organizacji w celu wyjaśnienia sprawy. Tylko ostrzegam, to trwa kilka tygodni.
@up: haha! Wiedziałem że będą się tłumaczyć bzdurnie. Jak może być za wysoka wygrana, skoro był kurs i system zaakceptował stawkę?
Najpierw najlepiej zadzwoń do nich i zapytaj o co chodzi. Powiedzą ci pewnie że to błąd kursów i mają tak w regulaminie że mogą anulować albo pomniejszyć kursy. Następnie w celu znalezienia dowodów poszukaj kilka meczy, w których pod koniec meczu jest właśnie taki kurs i porób screeny. Najlepiej żeby screeny były robione w minucie w której Ty grałeś zakład (a że to był mecz juniorów to dodaj te 10 minut, więc szukaj koło 85'. Potem spokojnie znowu kontaktujesz się z betem w celu wysłania im screenów i żeby przekazali do ponownego rozliczenia kupon.
Kolejnym krokiem są utajnione groźbyCzyli piszesz im, że jeśli nie dostaniesz całych wygranych to napiszesz skargę do IBAS - oni na prawdę się strasznie boją tego typu skarg. (sam ostatnio miałem sytuację gdzie napisałem im w mailu taką małą groźbę i po dwóch godzinach zadzwonili do mnie z supportu i dali 100% wygranej)
Jeśli i to nie pomoże to wbijasz na stronę IBAS ( http://www.ibas-uk.com/adjudicationForm.php ) i przez ten formularz opisujesz sprawę. Wklej tam te screeny porobione z kursami które zrobisz gdzie jest rzeczywiście tak że pod koniec są te @23. I oczekuj na odpowiedź. Kilka tygodni. Więcej raczej nie możesz zrobić.
To co opisałem, to jest mój tok komunikacji z tym bukmacherem - nie jest to idealne postępowanie, ale u mnie często się sprawdza![]()