>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

zakładza 36 tys. zaliczoy a ...

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
Witam. Panowie dzisiaj zagrałem powyżej 12 rzutów rożnych po kursie 21 za około 1700 złotych. Było rożnych 14 zaliczyli typ a teraz wchodzę na konto kasa znikła i typ jest w &quot; Moje zakłady&quot; i jest nie rozliczony, dlaczego??

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Co to za mecz?,
A tak w ogóle to uderzaj na czat, Sam w niedziele miałem podobną sytuacje, tyle ze zakład wygrany rozliczyli jako przegrany, po interwencji na czacie po kilku godzinach rozliczyli prawidłowo.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
Co to za mecz?,
A tak w ogóle to uderzaj na czat, Sam w niedziele miałem podobną sytuacje, tyle ze zakład wygrany rozliczyli jako przegrany, po interwencji na czacie po kilku godzinach rozliczyli prawidłowo.

Mecz to Crotone u19- LIAC New York u-19
grają tam po 80 minut była 75 minuta meczu i było 10 rzutów rożnych, kurs powyżej 12 roźnych był 21 zagrałem max stawkę (1700zł) bo gospodarzę strasznie cisneli, a w sumie było 14 rożnych, doliczony czas gry to 4 minuty..

na czacie dostałem informacje że zakład przejdzie ponowną weryfikacje..

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jasne i ktoś gra taki kurs za 1700pln.Wyłapał błędny kurs , połapali się i to wszystko.Myślę że to jest najbardziej prawdopodobna wersja.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
Jasne i ktoś gra taki kurs za 1700pln.Wyłapał błędny kurs , połapali się i to wszystko.Myślę że to jest najbardziej prawdopodobna wersja.

ja zagrałem zagrałem również powyżej 11 rzutów roźnych po kursie 4.0 tyle że za 500 ;)

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak było. Kojarzę ten mecz i było tam 14-0 w rożnych. Także powinieneś jutro mieć pieniądze za ten kupon, jeśli bet czegoś nie wymyśli i nie zacznie ci robić problemów.
Głupoty paplesz. Jaki błędny kurs, skoro przytoczyłem ci screen że pod koniec meczów takie kursy się zdarzają.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kolatek +4 Punkty
kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
Tak było. Kojarzę ten mecz i było tam 14-0 w rożnych. Także powinieneś jutro mieć pieniądze za ten kupon, jeśli bet czegoś nie wymyśli i nie zacznie ci robić problemów.

.

dziwne jest to że pieniądze były i znikły za jakieś 6 godzin po meczu...

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
w pewnym momencie powyżej 13 rzutów rożnych kurs był 51 więc takie kursy się zdarzają pod koniec meczu

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiem Ci, że mi zakład na rożne w tym meczu rozliczyli (ale to był zakład pre), ale inne kupony z meczów juniorskich z tego turnieju z rożnymi nadal wiszą, także wg mnie bet365 gra na zwłokę i chce ci uprzykrzyć wypłatę.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
bet chce mnie oszukać, jeszcze mi nie rozliczyli tych zakładów alę widzę że zmienili kurs z 21 na 4.50 i z 4.0 na 1.83 !! jak to możliwe?? do końca meczu było 5 minut brakowało 3 rzutów rożnych to wiadomo że kurs będzie bardzo wysoki a nie 4.50 ?? mogę gdzieś to zgłosić?? czy uda im sie mnie oszukać na ponad 28 tys??!;(

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na początek proponuję wspomnieć betowi w rozmowie, że zgłosisz sprawę do IBAS. Jeśli to nie poskutkuje, to pewnie trzeba będzie napisać do tej organizacji w celu wyjaśnienia sprawy. Tylko ostrzegam, to trwa kilka tygodni.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
Na początek proponuję wspomnieć betowi w rozmowie, że zgłosisz sprawę do IBAS. Jeśli to nie poskutkuje, to pewnie trzeba będzie napisać do tej organizacji w celu wyjaśnienia sprawy. Tylko ostrzegam, to trwa kilka tygodni.

kolego pomóż mi będę Ci bardzo wdzięczny....nigdy takiego przypadku nie miałem nie wiem co robić a tyle kasy przepuścić...

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
1 Anna G Oczywisty błąd - Maksymalne wygrane - Maksymalna kwota jaką można wygrać za zakład postawiony tam, gdzie wystąpił oczywisty błąd i kurs został poprawiony wynosi 10.000Ł, chyba że spodziewana kwota wygranej za oryginalny zakład była większa niż 10.000Ł. W takim przypadku, kwota wygranej za zakład postawiony po zmienionym kursie będzie równa kwocie oryginalnego zakładu, a nadwyżka stawki zostanie anulowana.
2. Anna G bet365 nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek błędy w zakładach, gdzie: (i) istnieje oczywisty błąd w odpowiednich kursach/handicapach/sumach/kwocie zamkniętego zakładu wyświetlanych przez bet365; (ii) bet365 nadal będzie przyjmowało zakłady na zamknięte lub zawieszone rynki; (iii) bet365 nieprawidłowo obliczy lub wypłaci kwotę rozliczenia, łącznie z tym, gdzie zakład został zamknięty za pełną kwotę rozliczenia; lub (iv) wystąpi jakikolwiek błąd w generatorze liczb losowych lub w dołączonych tabelach wypłat, używanych w jakiejkolwiek grze lub produkcie.

takie coś mi na chacie pisze, chcą mnie oszukać na 28 tys.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@up: haha! Wiedziałem że będą się tłumaczyć bzdurnie. Jak może być za wysoka wygrana, skoro był kurs i system zaakceptował stawkę?
Najpierw najlepiej zadzwoń do nich i zapytaj o co chodzi. Powiedzą ci pewnie że to błąd kursów i mają tak w regulaminie że mogą anulować albo pomniejszyć kursy. Następnie w celu znalezienia dowodów poszukaj kilka meczy, w których pod koniec meczu jest właśnie taki kurs i porób screeny. Najlepiej żeby screeny były robione w minucie w której Ty grałeś zakład (a że to był mecz juniorów to dodaj te 10 minut, więc szukaj koło 85&#39;). Potem spokojnie znowu kontaktujesz się z betem w celu wysłania im screenów i żeby przekazali do ponownego rozliczenia kupon.
Kolejnym krokiem są utajnione groźby ;) Czyli piszesz im, że jeśli nie dostaniesz całych wygranych to napiszesz skargę do IBAS - oni na prawdę się strasznie boją tego typu skarg. (sam ostatnio miałem sytuację gdzie napisałem im w mailu taką małą groźbę i po dwóch godzinach zadzwonili do mnie z supportu i dali 100% wygranej)
Jeśli i to nie pomoże to wbijasz na stronę IBAS ( http://www.ibas-uk.com/adjudicationForm.php ) i przez ten formularz opisujesz sprawę. Wklej tam te screeny porobione z kursami które zrobisz gdzie jest rzeczywiście tak że pod koniec są te @23. I oczekuj na odpowiedź. Kilka tygodni. Więcej raczej nie możesz zrobić.
To co opisałem, to jest mój tok komunikacji z tym bukmacherem - nie jest to idealne postępowanie, ale u mnie często się sprawdza ;)

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
@up: haha! Wiedziałem że będą się tłumaczyć bzdurnie. Jak może być za wysoka wygrana, skoro był kurs i system zaakceptował stawkę?
Najpierw najlepiej zadzwoń do nich i zapytaj o co chodzi. Powiedzą ci pewnie że to błąd kursów i mają tak w regulaminie że mogą anulować albo pomniejszyć kursy. Następnie w celu znalezienia dowodów poszukaj kilka meczy, w których pod koniec meczu jest właśnie taki kurs i porób screeny. Najlepiej żeby screeny były robione w minucie w której Ty grałeś zakład (a że to był mecz juniorów to dodaj te 10 minut, więc szukaj koło 85&#39;). Potem spokojnie znowu kontaktujesz się z betem w celu wysłania im screenów i żeby przekazali do ponownego rozliczenia kupon.
Kolejnym krokiem są utajnione groźby ;) Czyli piszesz im, że jeśli nie dostaniesz całych wygranych to napiszesz skargę do IBAS - oni na prawdę się strasznie boją tego typu skarg. (sam ostatnio miałem sytuację gdzie napisałem im w mailu taką małą groźbę i po dwóch godzinach zadzwonili do mnie z supportu i dali 100% wygranej)
Jeśli i to nie pomoże to wbijasz na stronę IBAS ( http://www.ibas-uk.com/adjudicationForm.php ) i przez ten formularz opisujesz sprawę. Wklej tam te screeny porobione z kursami które zrobisz gdzie jest rzeczywiście tak że pod koniec są te @23. I oczekuj na odpowiedź. Kilka tygodni. Więcej raczej nie możesz zrobić.
To co opisałem, to jest mój tok komunikacji z tym bukmacherem - nie jest to idealne postępowanie, ale u mnie często się sprawdza ;)

jak sie dzwoni to mają polską infolinie czy trzeba nawijać po angielsku??

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po polsku się dogadasz. Znajdź numer na stronie beta w dziale kontakt/pomoc. I przygotuj login i kod bezpieczeństwa.

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Daj znać później jak sprawa się potoczy?
I tu przydatna informacja:
IBAS to wiarygodna, zupełnie niezależna strona trzecia, oferująca klientom rozpatrzenie sporów dotyczących zakładów z operatorem. bet365 jest operatorem zarejestrowanym w IBAS.
Zobowiązania IBAS
1. Zagwarantować bezstronność i uczciwość obu stronom sporu.
2. Rozważać każdą sprawę niezależnie.
3. Orzekać w sprawach zgodnie z faktami, biorąc pod uwagę zasady operatora.
4. Zarządzać pełną, aktualną rejestracją operatorów, którzy jako członkowie zdeklarowali się spełniać zasady IBAS w sporach dotyczących zakładów.
5. Utrzymywać zespół ekspertów (niezwiązanych z branżą zakładów) posiadających niezbędne doświadczenie i zrozumienie, aby zapewnić wiarygodny arbitraż.
6. Poświęcać odpowiednią uwagę wszystkim sporom.
7. Zapewniać poufność dotyczącą komunikacji podczas przebiegu procesu arbitrażu.
Jak działa IBAS?
Spory są rozpatrywane na podstawie formularza arbitrażu IBAS, w którym powinny być wyszczególnione wszystkie szczegóły sporu. IBAS pod żadnym pozorem nie rozstrzyga spraw zgłaszanych osobiście lub przez telefon.
Procedura orzekania w przypadku sporu o zakład
Jeśli Service Manager wykorzystał wszystkie inne metody rozwiązania sporu, nasz zespół ekspertów zostanie poproszony o wydanie orzeczenia.
1. Klienci mogą dzwonić na numer IBAS, +44 (0) 207 347 5883 (obsługa tylko w języku angielskim), który jest dostępny 24 godziny na dobę w celu uzyskania formularza. Po szczegółowe dane kontaktowe należy odwiedzić stronę IBAS.
2. Klient powinien uważnie wypełnić formularz podając wszystkie odpowiednie informacje/dowody.
3. Po otrzymaniu formularza, Service Manager, jeśli uzna to za stosowne, przekaże spór do IBAS celem wydania werdyktu.
Po rozpatrzeniu sprawy, obie strony zostaną poinformowane na piśmie o decyzji.
Czy orzeczenie IBAS będzie wyegzekwowane?
Wszyscy operatorzy zarejestrowani w IBAS zobowiązani są do przestrzegania werdyktów IBAS. Operator, który nie zastosuje się do werdyktu zostanie usunięty z listy IBAS.
Cele IBAS
1. Dążyć do lepszego zrozumienia między operatorem a jego klientami.
2. Prowadzić kampanię na rzecz konsekwencji, jasności i uczciwości w zasadach przez wszystkich operatorów.
3. Doradzać operatorom oraz klientom o powszechnych rodzajach niewłaściwych i nieakceptowanych zakładów w celu zmniejszenia liczby sporów.
4. Zachęcić zarejestrowanych operatorów do prezentowania logo IBAS w swoich siedzibach i na swoich stronach, (http://www.ibas-uk.com) celem podkreślenia zobowiązań wobec klientów.
5. Szukać ciągłych udoskonaleń w IBAS na korzyść zarówno operatorów, jak i klientów.
Platforma internetowego rozstrzygania sporów (ODR)
Alternatywnie, możesz skierować sprawę do arbitrażu za pośrednictwem Platformy ODR.