>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zakłady systemowe-pytanie

C 0

ChudyEddy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sts2.bmp.jpg

Swoje pytanie zadam na powyższym przykładzie. Jeżeli zagram systemem np. 4z8 gdzie TYLKO umieszczę wkład, to kwota "wygrana do", czyli 563,11zł jest wygraną jaką mogę zdobyć w przypadku bezbłędnego kuponu (trafione 8z8)? Czy jest to wygrana maksymalna przy trafieniu 4z8 zdarzeń o najwyższych trafionych kursach na kuponie?
Czy jeżeli zagram 4z8 i tylko tam umieszczę wkład a trafię np. 6z8 to czy wygrana wzrasta?

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
Witaj Kolego to jest 4 z 8 wiec 4 zdarzenia musza wejsc zeby myslec o wygranej ,czym wiecej wygranych typow tym kwota wzrasta masz na tym kuponie rozpiske pod kolumnom blednych kombinacji ile kasy mozesz zarobic.563 zl przy 4 wygranych typach a przy 6 byla bo to kwota5071.Jak lubisz gre systemami to zdecydowanie polecam ci system GOLIAT zaplacisz troche wiecej ale ilosc kombinacji jest bardziej kozystna dla gracza

Ostatnia edycja:
C 0

ChudyEddy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak w zakładach systemowych postrzegane są typy "remis=zwrot"? Czy w przypadku remisu są one zaliczane jako zakład przegrany? Czy jako zakład wygrany, lecz z przelicznikiem kursu 1,00?
Przykład: gram 4z8. Pięć zdarzeń przegrałem, trzy zdarzenia trafiłem i zostało jedno- "remis=zwrot", w którym padł remis. Przegrałem cały kupon czy załapałem się do 4z8?

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
nie odpowiem ci na to pytanie bo niestety nie wiem bo nigdy nie zagralem takiego zdarzenia remis -zwrot