>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zakłady finansowe

B 10

budynek12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy znacie może jakąś polską strone na której można stawiać zakłady finansowe jak na bet365?
Lub zagraniczną,która odpowiada polskiemu obecnemu prawie

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac kase, gdy stary przestal sponsorowac?
Jak jest u legalnych buków, tego nie wiem, bo tam nie gram. Ale wątpię, by któryś miał zakłady finansowe.
A tak swoją drogą to forex i wszystkie inne wynalazki jak opcje giełdowe są legalne, a obstawianie indeksów giełdowych czy par walutowych u bukmacherów to już hazard ???? Zabroniony i ścigany przez prawo :mad:
Nie wiem, co chcesz obstawiać, a pomyśl o rachunku maklerskim w Polsce i ew. grze bez lewara lub z malym lewarem. Może Bossa?

B 10

budynek12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak jest u legalnych buków, tego nie wiem, bo tam nie gram. Ale wątpię, by któryś miał zakłady finansowe.
A tak swoją drogą to forex i wszystkie inne wynalazki jak opcje giełdowe są legalne, a obstawianie indeksów giełdowych czy par walutowych u bukmacherów to już hazard ???? Zabroniony i ścigany przez prawo :mad:
Nie wiem, co chcesz obstawiać, a pomyśl o rachunku maklerskim w Polsce i ew. grze bez lewara lub z malym lewarem. Może Bossa?
Chce grać własnie pary walutowe

oczek92 3

oczek92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska
Czy znacie może jakąś polską strone na której można stawiać zakłady finansowe jak na bet365?
Lub zagraniczną,która odpowiada polskiemu obecnemu prawie
Nie ma.
Totolotek jako jedyny buk dzialajacy z licencja ma zakładkę finansową, ale zakłady dotyczą tego, czy któraś cyfra po przecinku będzie parzysta czy nieparzysta, więc kupa, a nie zakładka finansowa.