>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zagraj za 100zł - Odbierz 50zł!

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka

Jeśli ktoś gra w STS i będzie stawiał tam w najbliższym czasie, to niech sprawdzi maila, bo może też dostał ;) Obrót 3x1,7 czyli bez dramatu. Jedyny szkopuł w tym, że STS jako pierwszy znany mi bukmacher od pewnego czasu wprowadził bardzo oryginalne warunki obrotu bonusem, mianowicie do obrotu liczą się tylko zakłady wygrane ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +23 Punkty
scyth 98

scyth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester
Jeśli ktoś gra w STS i będzie stawiał tam w najbliższym czasie, to niech sprawdzi maila, bo może też dostał ;) Obrót 3x1,7 czyli bez dramatu. Jedyny szkopuł w tym, że STS jako pierwszy znany mi bukmacher od pewnego czasu wprowadził bardzo oryginalne warunki obrotu bonusem, mianowicie do obrotu liczą się tylko zakłady wygrane ????
Skad info o warunkach? Ja dzisiaj rano pisalem na czacie z konsultantka i napisala mi, ze bez znaczenia ilosc meczow i kursy. Po prostu trzeba zagrac za 100zl i nie ma znaczenia czy kupony sa wygrane czy przegrane

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Skad info o warunkach? Ja dzisiaj rano pisalem na czacie z konsultantka i napisala mi, ze bez znaczenia ilosc meczow i kursy. Po prostu trzeba zagrac za 100zl i nie ma znaczenia czy kupony sa wygrane czy przegrane
Ja nie pisałem o warunkach zagrania za to 100zł, tylko warunkach obrotu tym bonusem, czyli 50zł. Jak już dostaniesz to 50zł (ja zrobiłem obrót, narazie nie dostałem bonusu), to musisz zagrać łącznie za 150zł z salda bonusowego po kursie co najmniej 1,7 pamiętając, że liczą się do tego obrotu tylko te kupony, które okażą się wygrane :jezora:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
scyth +3 Punkty
scyth 98

scyth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester
Aha, dobrze wiedziec. W kazdym razie 1,70 to nie jest jakis wysoki kurs, patologiczne troche jest tylko to, ze kupony musza byc wygrane no ale nic, zobaczymy ????

weszlosuper 28

weszlosuper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak. Już rozdają. Ogólnie do 5 marca chyba będą dodawać z tego co czytałem.

M 171

marcios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest ktoś co jeszcze nie dostał tego bonusa? bo u mnie brak a też info miałem z chata że do 5 marca będą Pozdro!