>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zacne propozycje II

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Jest to mój drugi i ostatni temat w tym dziale . W poprzednim przyznaje się nie szło zbyt dobrze .
Przeniosłem się z buka 1xbet na fortune ze względu na to że server xbeta jest tak powolny że nawet kursy go nie ratują ;) Na fortunie zostanę do momentu zgarnięcia bonusu 100 % Wpłaciłem 400 zł i wymagany obrót to 1600 . Na tą chwilę mam na koncie 550 i obrót wykonany 730 zł .
Z uwagi na to że wymagane są kupony składające się przynajmniej z 3 meczy takie też będę tu zamieszczał .
Dodatkowo kupony w których uda się ukręcić kurs większy niż 4 będę grał dodatkowo progresją zaczynając od stawki 2 zł kończąc na 32 zł . Co daje 5 szans . Potem wracam do 2 zł . Jeśli 2x pod rząd nie uda się wygrać zapewne zrezygnuje z progresji .

Każdy z kuponów za 25 zł
Ten z kursem 6.24 daje dodatkowo do progresji za 2 zł
sytuacja wygląda tak że wszedł kupon z tym mniejszym kursem , co i tak daje nam plus jeśli chodzi o całość ;) W screenie dołączyłem jeden kupon który dałem bez publikacji z tego względu że betis i totenham sie tam powtarzał a jako trzeci dałem jedynie slask z mozliwoscią remisu ( w podliczaniu miesiąca nie wezme go pod uwagę ;) ) Co do kuponu z wyzszym kursem dwa na zielono rumunia na czerwono z W2 zrobiło się 2-0 . Statystyki meczu na żywo pokazują lekką przewagę mojego typu , ale wiadomo jak to w sporcie ;)
6 typów na ten dzień wybrałem z przejrzenia około 50 typów i ich statystyk , bez zagłebiania się w dalsze fora , zajeło mi to około 2-3 godzin. Jutrzejsze propozycje powinny pojawić się do godz. 12 .
Powinno się udać z odebraniem bonusu z fortuny a w dalszym planie jest zgarnięcie pełnych bonusów od pozostałych bukmacherów na polskim ryneczku ;)

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
25 zł Troche dziwi mnie tak wysoki kurs na figueirense . może dla bardziej ostrożnych polecił bym dać tam z możliwością remisu
10 zł Dzisiaj mało meczy a wiec dorzucam jeden za mniejsza stawkę na lepszych kursach
25 zł Jak by wyrzucić brescia - frosinone był by super pewniaczek :p mniej niż 3,5 gola z tego wzgledu ze w ostatnich 5 meczach u siebie brescia i na wyjezdzie frosinone oraz poprzednich meczach tych druzyn nie padalo wiecej goli . Boje sie typu bo na underach dosc czesto sie
przejeżdżałem jak ktos nie musi dodawać to polecam zagrać na pozostałych 3 ;)

Dziś nie przekonuje mnie nic do dalszej progresji , zagramy dalej w ten sposób ale innego dnia ;)

Estonia nie weszła ani jedna ani druga obydwa mecze oglądałem i już wiem że tej ligi nigdy więcej nie obstawie :p Figueirense tez nie weszło 1-0 . Na tym kuponie z mniejszym kursem za 25 nie wlazło tylko napoli które zremisowało 0-0 . Dzikus za 10 zł nie miał nic na zielono ;)

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oj nie przepadam za tyloma meczami w jednym kuponie ale tak mnie tammeka wkurzyła że z zz nerwów puściłem za 10 zł :p Oczywiście sprawdzałem statystyki :p

No i po co xD

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupony powyżej niestety nie wlazły . Ale to nic bo Forsy jeszcze mamy to obracania bonusu więc jedziemy dalej ;) Jutro już pewnie nie będę zaglądał więc wstawiam od razu . I życzę wszystkim upojnej majówki :beer::beer::beer::beer:
25 zł Jeden mecz z kuponu już dziś ! ;)
25 zł
10 zł + Dalszy ciąg progresji 4 zł

Z wszystkich meczy nie wlazł tylko fakieł woroneż , po ciężkiej przeprawie przegrał 0-1 . Co oznacza że niestety progresja idzie dalej ;) Ale najważniejsze że kupony za duże stawki udało się trafić .

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dziś tylko jeden kuponik , Finlandia i tak już jest naciągana :p
25 zł

I tak to jest jak zamiast poszukac czegos z nastepnego dnia wcisska na sile cos z dzisiaj . Finlandia do 70 min . prowadzili 1:0 i przegrali 1-2 :p
Pod spodem wrzucam troche przerobiony kupon z reszta meczy z tego .

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Bez zbędnych analiz . Taki Kupon wydaje mi się bardzo pewny ;)

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poprzedni kupon czeka na ostatni mecz a na dziś przygotowałem całą masę kuponów na weekend Wszystkie za stawke 20 zł + 1 na progresji dodatkowej za 8 zł . Obrotu do otrzymania bonusu zostało mi już tylko 500 , jeśli uda się nie przegrać wszystkiego ;P To myślę że do następnego weekendu bonus będzie wypłacony a co za tym idzie zmiana buka i obrót kolejnego bonusu ????
20 zł

Poniżej progresja 8 zł

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
10 zł
No teraz to już wszystko ;)
Z Fartem ????

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupon z dodatkową progresją wygrany . Co już nam daje ponad 100 zł wygranej a jeszcze masa innych kuponików ;) Na progresje wydałem 14 zł przy trzecim stopniu się udało i wygrana wyniosła 34,5 zł wliczając podatek . Resetujemy Progresje i zaczynamy po weekendzie od 2 zł .
Dwa z kuponików niestety nie wlazły ale zostało tam kilka nierozegranych meczy z których skleiłem kolejny kuponik
20 zł

Przez 10 min postu był inny kupon wstawiony przez pomyłke . Teraz już jest ok ;)

Napoli i barcelona remisy

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzień dzisiejszy zagrane za 454 Wygrane 410 zł Można by powiedzieć że cieńko gdyby nie to że do weekendu będzie wyciągany dodatkowy bonus 320 zł ;) Mam nadzieje że już nie będzie spadków a jakiś plusik się pojawi i wyjdę z fortuny z kwotą 800 zł ;)
Meczów co prawda niewiele kupony rozciągnięte do 10 ( Czwartek) I zapewne dopiero w czwartek pojawią się kolejne i już ostatnie na fortunie . Potem albo bonus z totolotka albo z forbeta .
Taki mały test na MAXIKOMBI . oKOŁO 10 ZŁ PŁACIŁEM ZA TEN KUPONIK

Wszystko stawka 20 zł plus jeden na dodatkowej progresji za 2 zł

Poniżej 20 zł + progresja 2 zł

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Tak zwane pewniaczki xd
Ostatnimi dniami poleciałem bardzo mocno na live , i stwierdzam że to nie dla mnie , za bardzo się nakręcam przy przegranych kuponach i każdy kolejny jest coraz głupszy i bez przemyśleń :p Poleciałem na tyle że Nie zdziwię się jak z fortuny wyjdę z taką samą kwotą z jaką tam wystartowałem . Tyle co doświadczenia mam nadzieje trochę więcej .
Z górnych kuponów zwalił już kazań chelsea i arssenal . Z resztek meczy stworzyłem nowy kupon
10 zł

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bonus obrócony Na chwile obecną 16 otwartych kuponów . I co się uda z nich wyciągnąć to zostanie przeniesione na kolejnego buka . Być może uda się już w poniedziałek wystartowac na nowym . W każdym bądź razie Oto ostatnie meczyki które posłużyły do dokończenia bonusu . Dawałem większość po 3 sztuki i leciałem od kursów wysokich do niskich , nic z tych meczy nie jest wybierane na slepo więc ostatnie kupony pozostawiam wam do wyboru jak to połączyć . ( Jeśli ktokolwiek korzysta w jakikolwiek sposób z tego postu ;P )

Z fartem ????

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tam szału nie było u góry z tymi meczami , po dłuższej przerwie nie chce mi się zbytnio szukać tych wyników . Fortuna bonus udało się wyciągnąć gram teraz na totolotku . Zmieniłem troche system grania . Na totolotku wystarczy że będzie jakikolwiek mecz miał kurs 2 lub więcej i będzie to nakręcało obrót . Ale niestety nie zawsze a nawet dość rzadko trafiają się fajne opcje z takim kursem . Nie będę już wstawiał zdjęć a i typów będzie dużo mniej . I nie koniecznie z kursami powyżej 2 ????
Także na spokojnie dzisiaj 2 typy . Wasza decyzja czy kupon czy osobno ???? Dodatkowo w każdym dniu będę pogrubiał typ który wydaje mi się najpewniejszy .
Typ dnia !
Ajaccio - Toulouse Obie drużyny strzelą bramkę Tak 1,95⛔⛔⛔

Rumunia 1 liga 23-05 19:45 Dinamo Bukareszt Voluntari Wynik meczu 1X2 1 1,75✅✅✅

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurcze tak na szybko za minute sie zaczyna . Ale można też w razie co Live ????
Liga Narodów Kobiety 24-05 11:30 Polska (k) Tajlandia (k) Wynik meczu 1 1,5⛔⛔⛔ 2-3
Walka była do końca . Ale już starczy tego patriotyzmu na dziś . Trzeba poszukać czegoś na wieczór ????

loganrgw 18

loganrgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I typ dnia , i starczy na dzisiaj ????
Niemcy Regionalliga Playoff o awans 24-05 19:00 Kfc Uerdingen 05 Sv Waldhof Mannheim
Wynik meczu 1X2 1 1,75