>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zablokowanie konta

J 0

jeziorek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, wpłacilem 40zl, wygralem 2 razy i od razu blok. Dane sa prawdziwe, nie bralem bonusow ani nic, nie zlecalem wyplaty. Co to moze byc? Do tego 2x @ wyslane do nich i 0 odzewu. Prosze o pomoc.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam, wpłacilem 40zl, wygralem 2 razy i od razu blok. Dane sa prawdziwe, nie bralem bonusow ani nic, nie zlecalem wyplaty. Co to moze byc? Do tego 2x @ wyslane do nich i 0 odzewu. Prosze o pomoc.

A co my możemy pomóc?Skoro sam nie wiesz czemu masz bana,to my tym bardziej nic nie powiemy.Czekaj na odpowiedź supportu,pewnie chodzi o weryfikację.

J 0

jeziorek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytam bo moze ktos mial taka sytuacje. Kasa naprawde nie jest duza bo raptem 90zl. I sie dziwie, bo widzialem tematy ale to 1k zl +. Dlatego tylko pisze...co to moze byc.

J 0

jeziorek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A moglbym dostac bloka za to ze od razu nie wyslalem ss dowodu? Nie wyplacalem kasy ale moze tak trzeba?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Co najwyżej mogli Cię zablokować aż do przejścia pomyślnie weryfikacji,a nie zablokowali za to,że wygrałeś takie zawrotne kwoty.

J 0

jeziorek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam taka nadzieje, dzieki ci wielkie za pomoc i uspokojenie :p A tak ogolnie to nie pisalem ze zawrotna kwota :p To sa male pieniadze ale moj 1 raz na buku i z 40zl zrobilo sie 100 wiec ja nie narzekam :p

@edit, a jak wysle skan dowodu to sa w stanie z nim cos zrobic? Pytam sie bo 1 raz to bede robil. Uzyc go jakos wbrew mojej woli.

J 0

jeziorek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odpisali na mojego @, że zglosili sprawe do odpowiedniego dzialu ale trwa to juz 2 dzien. Ile trwa zwykle odpowiedz @?

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odpisali na mojego @, że zglosili sprawe do odpowiedniego dzialu ale trwa to juz 2 dzien. Ile trwa zwykle odpowiedz @?

Jest weekend ...
Bwin ma strasznie powolny support, średnio na odpowiedź czeka się 2-3 dni, więc dopiero jeżeli nie dostaniesz odpowiedzi do środy zacznij się martwić

J 0

jeziorek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeżeli tylko obstawiałem. Dane sa poprawne na 100%, bonusow nie bralem i nie zlecalem wyplaty to ten blok moze byc powodem weryfikacji? To lepiej juz zrobic ss dowodu czy czekac na odpowiedz?

J 0

jeziorek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i dalej nie mam odp z &quot;odpowiedniego dzialu&quot;. Support pisze, ze przekazali sprawe ale jakos tego nie widze. Strasze ich tymi firmami, zobaczymy co z tego bedzie.