>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zablokowane konto w Moneybookers - problem!

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam.
Dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu odkurzyłem konto swoje na MB i jak się okazało, konto moje jest zablokowane.
Podczas wpłaty do buka wyskoczył mi taki komunikat:
&quot; Na koncie zablokowane jest wykonywanie transakcji wychodzących oraz płatności kartą kredytową/debetową. W związku z tym Państwa transakcja nie może być zrealizowana. Aby rozpocząć procedurę odblokowania konta należy zmienić hasło i adres email konta Moneybookers w Profilu konta. &quot;
Dostosowałem się do wskazówek w ostatnim zdaniu i zmieniłem hasło oraz email i dalej nie za bardzo wiem co robić.

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Chcą zmiana hasła właśnie chyba jak ktoś dłużej sie nie loguje, tak mi sie wydaje. Jak dalej nie wiadomo co robić to innego wyjścia niż napisać do nich z pytaniem co jest nie tak nie widze ;)

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Właśnie napisałem, tylko że te czekanie mnie denerwuje ;/
Ale z kolei Jareks miał podobny problem i u niego wystarczyło się wylogować i konto było odblokowane.

prosty 20

prosty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zywiec
a moze ktos powiedziec jak zmienic email? bo mam ten sam problem, a wiem tylko jak dodac adres email :/

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
hm... ja też mam mały problem :| wpłacałem na mb kasę z mojego rachunku gotówkowego w Polbanku, ale uczynilem to &quot;w kasie banku&quot;.
W takim razie pieniążki ida jako zwykły przekaz bankowy (??), a jeśli tak to czy trzeba coś ustawiać na koncie MB żeby doszły? Bo tam jest mnóstwo weryfikacji Bóg wie czego i juz sam nie wiem... help! ????

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
hm... ja też mam mały problem :| wpłacałem na mb kasę z mojego rachunku gotówkowego w Polbanku, ale uczynilem to &quot;w kasie banku&quot;.
W takim razie pieniążki ida jako zwykły przekaz bankowy (??), a jeśli tak to czy trzeba coś ustawiać na koncie MB żeby doszły? Bo tam jest mnóstwo weryfikacji Bóg wie czego i juz sam nie wiem... help! ????

pieniądze idą jak zwykły przekaz bankowy.
a weryfikacja konta jest potrzebna tylko jak będziesz chciał wypłacić na swoje konto bankowe.