>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Za drobne na lizaki...

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Oryginalny temat wcieło, dlatego zaczynamy nowy. ;)
Gram na Betathome i Betfair. Stawki są różne, ale dla uproszczenia przyjmuje, 1k na zakład.

Kupon#1
Barca-Athletic over2,5 + Goffin @ 1.68 Bah⛔

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Krótkie podsumowanie dotychczasowych kuponów i parę słów bo temat wieje nudą jak większość w tym dziale...;) Zaczęło się od faul startu z overem Barcy, na co poszedł dość gruby zakład... ale wszystko wróciło do normy i przyszła seria 5 wygranych kuponów z rzędu (mimo, że przy oglądaniu Bayernu przybyło kilka siwych włosów).

Dla potwierdzenia wszystkie typy w tym temacie są grane przeze mnie w rzeczywistości; poniżej grafika z ostatniego tygodnia.

Trzymając się zasad tj rozliczania zakładów po stałej stawce 1k wychodzi taka o to skuteczność: 5/6 83% ✅1980

Na koniec jeszcze mała reklama tematu, bo gościu robi niesamowitą robotę...
http://forum.bukmacherskie.com/f35/siatkowka-plazowa-z-rogerem-124151.html#post5568250
Ja siatkówki plażowej nie oglądam, bo zdarza mi się zasypiać już przy pierwszym secie, a jeśli chodzi o granie czegokolwiek to od dłuższego czasu trzymam się zasady grania pierwszej i drugiej rundy playoff. Wydaje mi się, że na tym etapie najłatwiej można przewidzieć zwycięzce.

Kolejne typy wkrótce.:cool: