>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Założenie własnego pokerroomu

E 0

eros_14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gostyn
Witam ????
Zastanawiam się nad założeniem pokera , lecz nie wiem jak wyglądają akty prawne do pokera.
Czy może mnie ktoś oświecić ?
Oraz koszty rejestracji pokera.
Słyszałem że najlepiej na malcie jest go zarejestrować

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Dobrze się czujesz?
W sumie co tam. Jeśli masz na koncie kilka milionów zielonych. To co to dla Ciebie...

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
tak Malta dobra ???? ale jak masz $ ???? jesli co to support wiesz;d pisze sie;)

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Haha chyba nie mówisz poważnie? ????
Jakbyś miał miliony, to byś na tym forum nie siedział, tylko miał od tego ludzi. ????

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No dobra Panowie niech chłopak się rozwija, ale ja temat zamykam -bo my nie mamy dostatecznej wiedzy jak rozkrecic interes.

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
No dobra Panowie niech chłopak się rozwija, ale ja temat zamykam -bo my nie mamy dostatecznej wiedzy jak rozkrecic interes.
Panowie prosze nie zamykac, temat dosc ciekawy, moze Wy takowej wiedzy nie macie ale moze ktorys z tysiecy userow ja posiada, wiec chetnie tez bym sie dowiedzial ;) Co do kasy, to mysle, ze majac dobry pomysl, zawsze mozna znalezc jakiegos inwestora, jakas duza firme itp.

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sama licencja by używać jakiegoś porządnego softu to koszt rzędu kilkuset tysięcy euro. Jeśli masz 3 miliony euro na koncie to śmiało.

G 0

gandixnl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak koszty są ogromne. A inwestora nie znajdziesz ponieważ jak ktoś ma taką kasę to po co ma inwestować w kogoś jak może sam założyć coś takiego?