>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Z jakiej akcji zdobyty będzie X gol

T 0

tyr88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z jakiej akcji zdobywanych jest najczęściej gol? Gdybyście potrafili odpowiedzieć tak mniej więcej w % było by super.
Zastanawiam się nad typowaniem że w każdym meczu live &quot;x&quot; gol zdobyty będzie &quot;strzałem&quot; Może progresją, niewiem. Pozdrawiam

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z jakiej akcji zdobywanych jest najczęściej gol? Gdybyście potrafili odpowiedzieć tak mniej więcej w % było by super.
(1-marża)/kurs
Podstaw sobie kursy buka na poszczególne rodzaje goli. Będziesz miał niesamowicie dokładne statystyki w jaki sposób są strzelane bramki. Lepszych, na podstawie większej bazy, raczej nie znajdziesz.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamieniec
grałem tak kiedys mozna pograc ale trzeba miec szczescie pozatym wybierac druzyny gdzie zawodnicy nie umia grac głowa(głowka) i druzyny ktore mała fauluja (karne) ale zalezy jeszce jaki buk bo niektore maja do wyboru 3-4 sposoby na zdobycie gola a inne nawet i 6-8

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford

Zastanawiam się nad typowaniem że w każdym meczu live &quot;x&quot; gol zdobyty będzie &quot;strzałem&quot; Może progresją, niewiem. Pozdrawiam

no to wiadomo że najczęściej gole padają po strzałach. Tylko właśnie nie którzy bukmacherzy mają strzał zza pola karnego albo z pola karnego. Szukaj tam gdzie by było samo strzał. Kurs o ile ja pamiętam było około 1.60 więc nie najgorzej. I tak jak poprzednik pisał. Szukaj takich drużyn aby grali najprostszymi sposobami ????

T 0

tyr88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok postaram się dostosować do Waszych rad.
Polecacie jakąś stronę na której znajdę statystyki ostatnich goli danych drużyn?