>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

~~ Z bukmacherki można żyć ~~

Status
Zamknięty.
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Na początku może krótko o mnie ... bukmacherstwem zajmuje się od około 9 lat, z czego 4 ostatnie lata całkiem na poważnie, ponieważ stanowi to moje główne źrodło utrzymanie. Stworzyłem ten temat, aby właśnie udowodnić, że mając na start okolo 2tysiące złotych, a myślę, że jest to budżet na jaki większość dorosłych ludzi zajmujących się bukmacherką może sobie pozwolić, można dojść do wielkich pieniędzy i z bukmacherstwa się utrzymywać. Sam zaczynałem od dużo mniejszej kwoty, a doszedłem do małej fortuny. Jednak wydaje mi się, że im większy budżet, tym łatwiej stać się &quot;bogatym&quot; ^^ Chciałbym tu przekazać swoje doświadczenie jakie nabyłem podczas lat grania i pomóc Wam osiągnąć sukcesy w tym trudnym &quot;rzemiośle&quot;. Nie każę Wam tego grać, ale chociaż obserwujcie, a zobaczycie jak od paru PLN można stać się &quot;bogaczem&quot;. Typy będę podawał głównie singlami. Zajmuję się typowaniem głownie sportów takich jak koszykówka, siatkówka czy tenis, a to dlatego, że nie ma tam remisów i statystycznie jest większa szansa na trafienie. Zamieszczał je będę raz dziennie, a czasem też raz w tygodniu. Bo w bukmacherce chodzi o to, żeby nie grać nic na siłę, tylko grać to na czym jest okazja zarobić. Bo bukmacherstwo to nie sprint, ale maraton ... Już wkrótce pierwsze typy ...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
perys92 +2 Punkty
zax93 +1 Punkty
fiedor +1 Punkty
pawel1301 +1 Punkty
pupinho +1 Punkty
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Basketball USA NBA
30.12.2010 - 02:00
New Orleans Hornets - Los Angeles Lakers
Typ - 2
Kurs - 1.65
Bukmachers - Pinnacle
Stawka - 1000 PLN
No i parę słów o typie ... Lejkersi 3 porażki z rzędu co mistrzom NBA kompletnie nie przystoi. Sami nie ukrywają, że olewają mecze, i że czekają na PO gdzie pokażą swoją prawdziwą siłę. Jednak do PO jeszcze troche czasu, a w lidze trzeba grać. Wszyscy w mieście aniołów są już bardzo zdenerwowani ostatnimi porażkami,a szczególnie Kobe, któremu ostatnie mecze nie wychodziły i dzisiaj cała drużyna jest mocno zdeterminowana, aby przerwać passe 3L i myślę, że im sie to uda, pokażą swoją prawdziwą siłę i rozniosą Nowy Orlean.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Basketball USA NBA
30.12.2010 - 02:00
New Orleans Hornets - Los Angeles Lakers
Typ - 2
Kurs - 1.65
Bukmachers - Pinnacle
Stawka - 1000 PLN
No i parę słów o typie ... Lejkersi 3 porażki z rzędu co mistrzom NBA kompletnie nie przystoi. Sami nie ukrywają, że olewają mecze, i że czekają na PO gdzie pokażą swoją prawdziwą siłę. Jednak do PO jeszcze troche czasu, a w lidze trzeba grać. Wszyscy w mieście aniołów są już bardzo zdenerwowani ostatnimi porażkami,a szczególnie Kobe, któremu ostatnie mecze nie wychodziły i dzisiaj cała drużyna jest mocno zdeterminowana, aby przerwać passe 3L i myślę, że im sie to uda, pokażą swoją prawdziwą siłę i rozniosą Nowy Orlean.
✅ FT 88:103

K 54

korn85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na starcie masz ok. 2 tys zl a pierwszy typ stawiasz za 1 tys ? To ciekawe ???? To chyba przeczy jakimkolwiek zasadom bukmacherki ;)

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
a istnieją jakieś zasady bukmacherki ? ???? to jest mój budżet i ja ustalam zasady i sposób gry, bo każdy ma swój indywidualny sposób gry ...

stroszek +3 Punkty
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Bo bukmacherstwo to nie sprint, ale maraton
na start okolo 2tysiące złotych
Stawka - 1000 PLN
No niby masz rację ???? , jakby nie weszło to zaliczyłbyś falstart. Do tego grasz za połowę stawki taki mecz, że Lakersi dwa mecze przegrali to teraz muszą wygrać i stawiasz na nich 50% początkowego kapitału ???? .
bukmacherstwem zajmuje się od około 9 lat, z czego 4 ostatnie lata całkiem na poważnie
Niby 9 lat, niby 4 ostatnie lata na poważnie, a nawet nie miałeś konta na jednym z największych for bukmacherskich :p. Pachnie mi tu fejkiem ???? . Ale temat będę śledził z uwagą ;-) obym się mylił co do Twojej nowej forumowej osoby ???? .

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Lubicie sie czepiać co ;) może i konto na forach bukmacherskich miałem, ale się nie udzialałem, częsciej udzielałem sie na zamkniętych forach oraz zagranicznych ale od dłuższego czasu miałem przerwę. Pozatym fakt, że lejkersi mieli passe 3L i teraz gram na nich, nie był jedynym argumentem który mnie przekonywał do gry na nich, ale gdybym mial o wszystkim pisac to zajełoby mi to pół nocy, jednakze wszystkie moje typy są gruntownie przemyślane. A stawkę dobieram sam według własnego uznania, z biegiem czasu poznacie bliżej mój sposób gry jeśli będziecie obserwować ten temat.

chaos666 0

chaos666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema, nie wiem czemu macie jakieś &quot; ale&quot; w tym temacie!! Czy to ważne ile się gra?? na ilu forach ma się konta itp?? W bukmacherce liczy się tylko +++++++++++, a w jaki sposób, ktoś to robi, czy za pół budżetu czy za cały?Liczy się +. Z zasadami czy bez - nieistotne, są ludzie co graja z zasadami, maja 100 kont itp i są na -. Jakby wszyscy w każdym biznesie postępowali według zasad, to kto by jeżdził mercedesami i miał po 10 domów? Ważne żeby wychodził na +.Pozdr

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Niby 9 lat, niby 4 ostatnie lata na poważnie, a nawet nie miałeś konta na jednym z największych for bukmacherskich . Pachnie mi tu fejkiem . Ale temat będę śledził z uwagą obym się mylił co do Twojej nowej forumowej osoby .
Na początku przepraszam że zaśmiecam ale musze to skomentować.
I co z tego że nie miał konta na forum hehe śmieszysz mnie tym...Większość ludzi która gra i jest na +++ to nie podaje swoich typów na forum i się nie udziela. Będę obserwował temat uważnie i zobaczymy jak się rozwinie jednak życzę jak najlepiej.
Witam i Pozdro!

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Darts MŚ PDC 2011
30.12.2010 - 14:10
Lewis - Thorton
Typ - Najwyższy Checkout Poniżej 126
Kurs - 2.0
Bukmacher - Bet365
Stawka - 650 PLN
Linia ustawiona dosyć wysoko, a w poprzednich meczach zawodnicy nie przekraczali nawet 120. Myślę, że mecz zakończy się szybkim zwyciestwem Lewisa jednak bez fajerwerków i dużych &#39;checkoutów&#39;.
⛔ 650

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
grane na live po 1 secie ...
Darts MŚ PDC 2011
30.12.2010 - 14:10 Lewis - Thorton
Typ - Lewis -2.5 seta
Kurs - 1.53
Bukmacher - Bet365
Stawka - 700 PLN
Typ - Lewis 4:0
Kurs - 2.60
Bukmacher - Bet365
Stawka - 300 PLN ✅ 371
⛔ 300

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ledwo sie mecz zaczal a kupon juz przegrany w 2 legu ???? sory ale to byl naprawde zly typ. Ogladalem Lewisa wiele razy i wiem z jaka latwoscia potrafi konczyc z wysokich liczb. Ostatnio przejechal sie na Dudbridge a teraz niszczy Thonrtona. Powodzenia w dalszej grze ????

Skoro interesujesz sie dartem to zapraszam TUTAJ

haftus 140

haftus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Witamy na forum. Ja tam również zyczę powodzenia i wielkich wygranych. Mie przejmuj się zarzutom jakie tu usłyszałeś/usłyszysz. Dla mnie bukmacherka to tylko zabawa - dla ciebie jak widać poważny zarobek. Chwała ci za to.. Bede tu zagladał :]

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Zgadza się przegrany pechowo, ale w drugim legu a nie w pierwszym ;p widzać mega formę Lewisa w tym meczu to postawilem szybko na live to co widać. Lewisa radzę obserwować w dalszej fazie turnieju, bo w takiej formie może być groźny dla najlepszych ...

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Darts MŚ PDC 2011
30.12.2010 - 15:25
Smith - Anderson
Typ - Anderson -2.5
Kurs - 1.61
Bukmacher - Bet365
Stawka - 1000 PLN
Krótko i zwięźle, bo mecz za parę minut. Anderson w bardzo wysokiej formie. W poprzednim meczu rzucał mase 180tek. Natomiast jego rywal to inna liga i w poprzedniej rundzie nie zachwycił i na dobrą sprawę powinien odpaść o czym można przeczytać w dziale Darta gdzie użytkownik bam14 wszystko ładnie opisał. Liczę na szybkie zwycięstwo Andersona 4:1 bądź 4:0.
✅ 610 PLN

chaos666 0

chaos666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gratuluje typu, sam grałem na żywo -2,5 i -3,5 ???? łysy- cienki faktycznie ???? pozdr

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Darts MŚ PDC 2011
30.12.2010 - 22:45
Suljovic - Newton
Typ - 1
Kurs - 2.62
Bukmacher - Bet365
Stawka - 500 PLN
Suljovic w poprzedniej rundzie wyeliminował &#39;lotkę&#39; nr.2 światowego rankingu, James&#39;a Wade w 6 setach, co było największą niespodzianką tego turnieju. Jednak myślę, że to nie koniec niespodzianek z udziałem austriackiego zawodnika, bo jest on w dobrej formie i świetnie wytrzymuje w trudnych momentach, szczególnie końcówki legów. Dzisiaj za przeciwnika ma Newton&#39;a, który napewno jest słabszy niż Wade i nie jest on napewno jakąś przeszkodzą nie do przejścia. Jeśli Suljovic zaprezentuje taką formę jak w meczu z Wadem, to ma dużą szansę na zwycięstwo.

papa-smerf +1 Punkty (niezły początek)
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Chciałem dodać, że nie do wszystkich podanych tutaj typów będę pisał analizy z braku czasu lub innych czynników jednak pragnę zaznaczyć, że wszystkie podane przeze mnie tutaj typy są gruntownie przemyślane.

Status
Zamknięty.