Na początku może krótko o mnie ... bukmacherstwem zajmuje się od około 9 lat, z czego 4 ostatnie lata całkiem na poważnie, ponieważ stanowi to moje główne źrodło utrzymanie. Stworzyłem ten temat, aby właśnie udowodnić, że mając na start okolo 2tysiące złotych, a myślę, że jest to budżet na jaki większość dorosłych ludzi zajmujących się bukmacherką może sobie pozwolić, można dojść do wielkich pieniędzy i z bukmacherstwa się utrzymywać. Sam zaczynałem od dużo mniejszej kwoty, a doszedłem do małej fortuny. Jednak wydaje mi się, że im większy budżet, tym łatwiej stać się "bogatym" ^^ Chciałbym tu przekazać swoje doświadczenie jakie nabyłem podczas lat grania i pomóc Wam osiągnąć sukcesy w tym trudnym "rzemiośle". Nie każę Wam tego grać, ale chociaż obserwujcie, a zobaczycie jak od paru PLN można stać się "bogaczem". Typy będę podawał głównie singlami. Zajmuję się typowaniem głownie sportów takich jak koszykówka, siatkówka czy tenis, a to dlatego, że nie ma tam remisów i statystycznie jest większa szansa na trafienie. Zamieszczał je będę raz dziennie, a czasem też raz w tygodniu. Bo w bukmacherce chodzi o to, żeby nie grać nic na siłę, tylko grać to na czym jest okazja zarobić. Bo bukmacherstwo to nie sprint, ale maraton ... Już wkrótce pierwsze typy ...