D
3,2K
W BetClicu przed rozpoczęciem spotkania lub na samym początku trwania spotkania jest 1,03 na to, że nie będzie dogrywki.
Ogólnie można sporo spotkań trafić, ale po prostu braknie szczęścia i za 101 podejściem w najmniej oczekiwanym momencie trafisz mecz z dogrywką :]
Wiesz co no nie wiem jaki ma w tym cel i czy na tym traci czy zyskuje...Tego Ci nie powiem. Ale jeśli się nie mylę to praktycznie każde spotkanie koszykówki live w BetClicu ma opcje dogrywka tak lub nie mniej więcej po kursie 1,03. Ale raczej szybko się ta opcja traci. Z tego co zaobserwowałem po 1 kwarcie góra w połowie 2 ginie chyba, że mecz jest cały czas na remisie.Nie rozumiem tego toku działania - co za cel ma Betclick, który wystawia taki kurs tylko przed rozpoczęciem spotkania? W każdym meczu taki zakład jest dodawany?
Ja już trafiłem 25 meczy bez dogrywki ????
Stawiam na drużyny w których jest ewidentny faworyt albo te w których jedna z drużyn w poprzednich kolejkach miała jakąś dogrywkęAnalizowałeś spotkania, jeśli tak to jakie kryterium uwzględniałeś? Czy stawiałeś jak leci?![]()
Stawiam na drużyny w których jest ewidentny faworyt albo te w których jedna z drużyn w poprzednich kolejkach miała jakąś dogrywkę![]()
To jest do stawiania tylko na live. Przed meczami chyba nie ma.dawczan ja w Betclicku nie widze ze nie bedzie dogrywki w danym meczu.
Obierz sobie jakiś cel i wypłać. Np 700 albo 1000.Jak widać mam już 557,51 zł bez żadnej wtopy A mianowicie wszystko jest możliwe, aczkolwiek czuję, że prędzej czy później polegnę...
Chyba rozpisal ci to wyzej ze gra wieksze? :;/:a jakieś szczegóły ? na jakim poziomie jesteś ? ile niskich kursów grasz dziennie ?
rozumiem że tylko 1,01 ? czy inne "ciut" wyższe też grywasz