>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zły numer konta?

bender7 91

bender7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Far Far Away
Przeważnie przyczyna takiego błędu jest banalna więc może sprawdź czy Twój numer konta ma 26 cyfr ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Jak wpisujesz nr to zapewne zrobi Ci automatycznie spacje co dwie, następnie cztery cyfry. W konsekwencji wyskakuje błąd, mówiący o 32 cyfrach. Zaakceptuj z błędem i będzie w porządku, oni już sobie zrobią tak jak trzeba czyli bez spacji.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Nie da się akceptować z błędem. Też tak robiłem, że kopiuj, wklej i cały czas błąd ???? a potem patrzę, że pole ma tylko 26 znaków, więc kopiując z myślnikami po prostu ucina ostatnie cyfry. Musisz przepisać numer ręcznie bez żadnych spacji i zobacz czy wejdzie

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Nie da się akceptować z błędem. Też tak robiłem, że kopiuj, wklej i cały czas błąd a potem patrzę, że pole ma tylko 26 znaków, więc kopiując z myślnikami po prostu ucina ostatnie cyfry. Musisz przepisać numer ręcznie bez żadnych spacji i zobacz czy wejdzie

Ja wpisywałem ręcznie i same spacje wskoczyły. Kliknąłem, błąd, kliknąłem drugi raz i poszło.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
dalej nic na wszystkie sposoby probuje i sie nie da zarejestrowac
pomocy

A gdzie masz konto? Bo jeśli w mBanku i kopiujesz swój numer ze swojego konta po zalogowaniu to wklej najpierw ten numer do notatnika - ja kiedyś miałem problem jak wpisywałem gdzieś swoje dane, a okazało się, że podczas kopiowania numeru ze strony wkradał się w mniej więcej połowie numeru znak &quot;-&quot; i wyglądało to mniej więcej tak XXXXXXXXXXXX-XXXXXXXXXXXXXX. Wtedy po prostu tą pauzę musiałem w notatniku usunąć, ponownie skopiować numer i poszło już bez problemu. Może w tym tkwi problem?