Wedlug przecieku to Messi wygra teraz Zlota Pilke i wedlug mnie slusznie. Van Dijk moim zdaniem jest przereklamowany i mimo, ze zagral swietny sezon to jednak w dalszym ciagu jest to tylko obrona. Za Messim za to przemawiaja liczby i nie ukrywajmy, ze Zlota Pilke dostaje sie tez ze wzgledu na popularnosc a tej zdecydowanie wiecej ma gwiazda Barcelony. Dodam tylko, ze w tamtym roku tez mielismy przeciek wedlug ktorego Modric mial wygrac wtedy Zlota Pilke. Jak sie pozniej okazalo tak sie wlasnie stalo.
cytat z dnia 23 sierpnia 2019 20:00 przez ranczo0123Wedlug przecieku to Messi wygra teraz Zlota Pilke i wedlug mnie slusznie. Van Dijk moim zdaniem jest przereklamowany i mimo, ze zagral swietny sezon to jednak w dalszym ciagu jest to tylko obrona. Za Messim za to przemawiaja liczby i nie ukrywajmy, ze Zlota Pilke dostaje sie tez ze wzgledu na popularnosc a tej zdecydowanie wiecej ma gwiazda Barcelony. Dodam tylko, ze w tamtym roku tez mielismy przeciek wedlug ktorego Modric mial wygrac wtedy Zlota Pilke. Jak sie pozniej okazalo tak sie wlasnie stalo.
Podobno dla Messiego przypadnie w tym roku Zlota Pilka. Dosyc powazne przecieki sa w tej sprawie. Wszystkie buki juz usunely swoja oferte na ZP. Jedynie Betsson jeszcze ja ma ale kurs polecial na 1.15 na Argentynczyka.