>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

X, faworyt no bet

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przez ostatni czas testowałem ciekawy system, który okazał się dosyć skuteczny, więc postanawiam się nim podzielić z wami.
System działa na bwin, choć korzystając z kalkulatora no betów można go sobie na każdej platformie stworzyć.
Polega on na tym, że stawiamy w meczu, w którym jest widoczny faworyt, na X przy założeniu, że jeśli wygra faworyt to zwracają nam kasę.
Kursy wahają się między 1.40, a 1.80.
Podam przykład moich typów z wczoraj:

Co tym myślicie?

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zrobisz minimum 200 meczy, dasz całkowitą statystykę, wtedy się ktoś wypowie ????
Narazie zagrałem coś około 60 meczy.
Ogólnie chodzi mi o to, aby trafić na słabszy mecz faworyta, w którym zremisuje, ale nie przegra. Najbardziej wskazane są mecze, gdzie słabsza drużyna nie ma dobrego potencjału w ataku i słabo jej wychodzą kontry, ale autobus pod własnym polem karnym potrafi zaparkować. ????
Dziś postawiłem X na mecze Rennes i Lille.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nowe typy:

Może już teraz ktoś ma jakieś zdanie?
P.S. Typy hokejowe są poza systemem. Grałem je dla rozrywki.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jakie może miec ktos zdanie na takiej małem próbie? Gdzie Ci się w ogólne spieszy, ja uważam, że pierwsze zdanie można wyrobic sobie po 100 a najlepiej dluzej na 1000 masz pewnosc co i jak.

Z 0

zzishoh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SE
&quot;System działa na Bwin, choć korzystając z kalkulatora no betów można go sobie na każdej platformie stworzyć&quot;
Mógłbyś wyjaśnić?
Na expekcie się tak też da? :p

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;System działa na Bwin, choć korzystając z kalkulatora no betów można go sobie na każdej platformie stworzyć&quot;
Mógłbyś wyjaśnić?
Na expekcie się tak też da? :p
Bezpośrednio się nie da, gdyż ta platforma nie ma takiej opcji, ale możesz sobie sam stworzyć taki system, robiąc kupony tym kalkulatorem: http://www.betcalc.com/savercalc.php

adaszet 0

adaszet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mógłbyś dodać nowe screeny co do skuteczności twojego systemu? Najlepiej te najbardziej aktualne ;&gt;

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grasz tym sposobem dalej? Jak Ci idzie?
Ostatni tydzień sobie odpuściłem, gdyż nie widziałem ciekawych meczy do grania tym sposobem.
Zagrałem tylko 1 mecz w 2 Bundeslidze i zwrot kasy.
Na ten weekend widzę kilka dobrych meczy, myślę, iż uda się coś zwojować.

B 0

browaros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
a Słuchaj jeżeli przykładowo masz na kuponie 4 mecze i załóżmy, że dwa wejdą i dwa zwroty, to wygrana jest jako x2 czy anulują cały kupon ?

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a Słuchaj jeżeli przykładowo masz na kuponie 4 mecze i załóżmy, że dwa wejdą i dwa zwroty, to wygrana jest jako x2 czy anulują cały kupon ?
Już tłumaczę:
Zwroty są liczone po kursie 1.00, np.
Mecz 1 - Kurs 1.5 - WCHODZI ✅
Mecz 2 - Kurs 1.45 - WCHODZI ✅
Mecz 3 - Kurs 1.72 - ZWROT - Liczone jako 1.00
Mecz 4 - Kurs 1.4 - ZWROT - Liczone jako 1.00
Całkowite AKO = 1.5*1.45*1.00*1.00 = 2.175

B 0

browaros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Już tłumaczę:
Zwroty są liczone po kursie 1.00, np.
Mecz 1 - Kurs 1.5 - WCHODZI ✅
Mecz 2 - Kurs 1.45 - WCHODZI ✅
Mecz 3 - Kurs 1.72 - ZWROT - Liczone jako 1.00
Mecz 4 - Kurs 1.4 - ZWROT - Liczone jako 1.00
Całkowite AKO = 1.5*1.45*1.00*1.00 = 2.175
ok wielkie dzięki, niedługo mam zamiar zacząć grać tak jak Ty, fajnie jakbyś podesłał jakieś screeny po weekendzie, pzdr i życzę wygranych

J 0

januszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ja tak kiedyś grałem, ale po porażkach Arsenalu z West Bromwich Albion u siebie, MU z Wolverhampton czy wielu niepowodzeniach Bayernu uznałem, że to nie ma sensu.
I jak zwykle przy każdej taktyce uznałem, że jest sens stawiania w piłce nożnej na Real i Barcelonę. Tak jak w tenisie na Nadala i Federera ????
Reszta zawsze ma wpadki.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok wielkie dzięki, niedługo mam zamiar zacząć grać tak jak Ty, fajnie jakbyś podesłał jakieś screeny po weekendzie, pzdr i życzę wygranych
Bardzo miło, że ktoś się zainteresował. Mam nadzieję, ze razem przetestujemy ten system szybciej, co pozwoli na prawdziwą grę w przyszłym sezonie.
Ja tak kiedyś grałem, ale po porażkach Arsenalu z West Bromwich Albion u siebie, MU z Wolverhampton czy wielu niepowodzeniach Bayernu uznałem, że to nie ma sensu.
I jak zwykle przy każdej taktyce uznałem, że jest sens stawiania w piłce nożnej na Real i Barcelonę. Tak jak w tenisie na Nadala i Federera:smile:
Reszta zawsze ma wpadki.
Przyjmuję twoją krytykę, ale mi narazie idzie dobrze.
Według mnie to kwestia doboru meczy, ja starannie selekcjonuję mecze, a nie wybieram je z karabinu i dość dobrze się orientuję w lidze niemieckiej i angielskiej, co jak narazie pozwoliło mi uniknąć wpadek.

Naszła mnie pewna myśl, w przyszłym tygodniu zrobię sobie taki test &quot;na sucho&quot;. Wybiorę po 3 najlepsze zespoły wg. tabeli z 5 lig, razem 15 meczy i zagram sobie te spotkania moim sposobem. Zobaczymy co wyjdzie.
Wrzucam wczorajszy kupon.

B 0

browaros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Myślałem, żeby połączyć to np z 15stka, grając dwa mecze na kuponie, co Ty na to ?

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślałem, żeby połączyć to np z 15stka, grając dwa mecze na kuponie, co Ty na to ?
Dobry pomysł, z tym, że 15 zazwyczaj grają po kursach 2.0, a jak Ci wejdzie 1 mecz to masz kurs w granicach 1.5, więc aby coś odłożyć to trzeba by było początkową stawkę zwiększyć.
Jeśli byś mógł, to przetestuj ten system &quot;na sucho&quot; w następnych tygodniach.
tylko w bwinie jest taki zakład?
Nie sprawdzałem wszystkich platform, ale jak na twoim buku nie ma takiej opcji to możesz ją sobie stworzyć używając kalkulatora http://www.betcalc.com/savercalc.php .