>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wyrzucenie ze szkoły

Status
Zamknięty.
hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Mam takie pytanie...
W tym roku szkolnym dostałem naganę dyrektora za zniewagę nauczyciela a później dostałem kontrakt z powodu liczny nieusprawiedliwionych godzin. I chodziłem do szkoły od tego czasu regularnie lecz gdy teraz poprawiłem wszystkie oceny w ostatnim tygodniu czyli tym co teraz jest robię sobie wolne i tylko w piątek idę po świadectwo i mam pytanie czy w ostatnim tygodniu mogą mnie wyrzucić ze szkoły?

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
No dzięki ale może źle zadałem pytanie...
Na ile w skali od 1 do 10 (10 najwyższe prawdopodobieństwo) przyjadę w piątek do szkoły i dostane papiery i zostanie powiadomiony że zostałem wyrzucony?
Wiem że trochę głupie pytanko ale wolę się upewnić jaka jest opinia innych i czy mam się czym stresować ;)

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wg mojego kalkulatora wyszło w przybliżeniu 3,81 że zostaniesz wyrzucony,więc raczej powinieneś iść spokojnie.Sam miałem podobny przypadek,że po obliczeniach wyszło mi ponad 5,7:)?) a i tak obeszło się na strachu.Także głowa do góry i miłego odbierania papierów:]

lipex 349

lipex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
W doxxbecie jest:
&quot;Nie wyrzucą hmmmmm ze szkoły&quot; @ 1.85
Moim zdaniem value mocne, gram grubo - prawie peffka.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
ale przecież i tak nic się nie robi w tej szkole w ostatnim tyg więc co Ci zależy pójść , chyba że pójdziesz i nikogo nie będzie to wiadomka zwijasz bagar na bazę

merengue 2,3K

merengue

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wrocek
Hehe Track - żeby tylko w ostatnim tygodniu - nauczyciele to już mają ładne obijanko co najmniej od początku czerwca - taki to już wdzięczny zawód. :razz:
A co do pytanka kolegi - wyrzucić to Cię raczej nie wyrzucą, ale pamiętam że był kiedyś taki zapis, że jeśli ma się ponad 50% nieobecności z danego przedmiotu w semestrze, należy ten przedmiot zdawać komisyjnie... ;)
Tak więc jeśli komuś będzie bardzo zależało na &quot;udupieniu&quot; Twojej osóbki może dokonać przeliczenia frekwencji i anulować dotychczas wystawioną ocenę, krzyżując Ci w ten sposób wakacyjne plany... :cool:

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
jeśli notorycznie opuszcza lekcje to mogą go wyrzucić (sam to przeżyłem ,głupi byłem hehe) ,o ile się nie mylę zachowanie może mu nawet w ostatnim dniu zmienić,pamiętam jak goście się pobili parę dni przed rozdaniem świadectw i lipka (ale wyjątkowy pies był z dyrektora) ,dawno w szkole nie byłem to nie wiem co tam się teraz dzieje

ripperpl 3

ripperpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem raczej cię w ostatnim tygodniu nie wyrzucą, dyrektor musiałby być naprawdę nie powiem kim żeby cię udupić na końcówkę, co do klasyfikacji to u nas jest to 50% na wszystkie przedmioty, ale to jest także ustalone przez nauczyciela, czyli np. jeśli nauczyciel sobie zażyczy że musisz mieć 75% obecności i wyjdziesz za to, są szansę że dostaniesz nieklasyfikację. Ale nie wiem jak to u was tam jest.

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Dzięki za opinię aż takiego odzewu się nie spodziewałem ;)
O frekwencje nie mam co się martwić na lajcie z każdego przedmiotu mam 60% a do szkoły nie chodzę bo Wimbledon się zaczął i trzeba $$$ ;)

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dzięki za opinię aż takiego odzewu się nie spodziewałem ;)

O frekwencje nie mam co się martwić na lajcie z każdego przedmiotu mam 60% a do szkoły nie chodzę bo Wimbledon się zaczął i trzeba $$$ ;)

Ale to podstawówka i gimnazjum kiedy mają zakończenie?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i co że masz kontrakt, u mnie w szkole przy 30 godzinach nieobecnych masz kontrakt i przy 50 mogą cię wywalić, a u mnie w klasie kilka osób juz ma grubo ponad 70 czy nawet ponad 100 i jakoś nie słyszałem o tym żeby kogoś mieli wywalić...

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
U mnie z klasy już kilku poleciało za takie coś w tym roku ;D

Status
Zamknięty.