>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata

osa 0

osa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na wstępie przeproszę, jeżeli temat w złym dziale, ale potrzebuję pomocy.
Mój problem dotyczy wypłaty środków, mianowicie nie posiadam konta bankowego, doładowuję swoje konto na bah&#39;u poprzez paysafecard, konto założyłem na siebie i tutaj moje pytanie, czy mógłbym wypłacić pieniądze podając konto bankowe mamy, taty, brata czy kogokolwiek innego, jeżeli sam własnego nie posiadam?

cfc004 5

cfc004

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietokrzyskie
Kasę można wypłacać tylko na swoje konto bankowe. Żebyś mógł wypłacić na konto bankowe musisz dokonać najpierw depozytu za pomocą tego konta bankowego, tak przynajmniej jest u większości buków.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Kasę można wypłacać tylko na swoje konto bankowe. Żebyś mógł wypłacić na konto bankowe musisz dokonać najpierw depozytu za pomocą tego konta bankowego, tak przynajmniej jest u większości buków.
???? U którego buka tak jest ? Napewno w bardzo nie wielu bukach przed wypłatą na konto bankowe potrzebny jest depozyt. Większość wpłat dokonywanych poprzez konto bankowe odbywa się przez p24. A wpłata dokonana przez p24 to nie jest to samo co przelew z twojego konta bezpośrednio do bukmachera.
Na wstępie przeproszę, jeżeli temat w złym dziale, ale potrzebuję pomocy.
Mój problem dotyczy wypłaty środków, mianowicie nie posiadam konta bankowego, doładowuję swoje konto na bah&#39;u poprzez paysafecard, konto założyłem na siebie i tutaj moje pytanie, czy mógłbym wypłacić pieniądze podając konto bankowe mamy, taty, brata czy kogokolwiek innego, jeżeli sam własnego nie posiadam?
Ogólnie wygląda to tak że niby nie można, jednak w praktyce robiąc przelew potrzebny jest Ci tylko numer konta. Jeżeli to jest jakaś nie wielka suma możesz spróbować i powinno być ok. Przy jakiś bardzo dużych sumach istnieje nie wielkie ryzyko że przelew może nie przejść.