G
52
Było to wiele razy wałkowane, że jeśli nie przekroczy 60 tysięcy PLN (chyba, że jest to taka kwota) to nie jest to zgłoszone automatycznie.skąd ta pewność? Jak urzędnikom się potem wytłumaczyć z tych pieniędzy? Ja nigdy nie wypłacałem ze skrilla na konto bankowe
Czyli Radziooh jak kupisz dom i im powiesz, że masz to z bankomatu to się tym nie zainteresują?Mama/tata pożyczyli itp,itd
To dobrze, tylko jak napisałem, jak coś kupisz i się tym zainteresują to raczej nie powiesz, że masz z bankomatu i po problemie? ????Pewnie racja, ja jestem strasznie ostrożnym i przezornym człowiekiem.
W sumie pieniądze nie dają szczęścia, rozleniwiają człowieka, niszczą ambicje, człowiek się nie rozwija, nie jest aktywny zawodowo, często popada w alkoholizm co ma opłakane skutki
A trzeba faktgcznie przelew robic ? Zamowic kartd jak sie jej nie ma limity poszly w gore ja nie mam zadnego vipa a moge 3800 ponad dziennie wyplacic karty sa juz z polska waluta wiec tylko oplata za wyplate z bankomatu sie ponosi
Mam takie pytanie, bo gdzieś wyczytałem, że US może zweryfikować regularne wpływy ze skrilla. Czy może mieć coś takiego miejsce, jeżeli np. na konto wpływa mi co 3-4 dni 500 zł? Do wczoraj byłem przekonany, że nie mogą o to się przy** bo jest to pośrednik, a nie bukmacher.